Sevgilim benim değerimi nasıl anlamalı yaa, yardım edin !

tamam kuzum haber ver ama insallah ise yaarar da daha cok duskun bagli olur sana bn neler yasamadmki savreden dermis muradina ermis derler harbdende dogru laf .d

Burda bu konuyu actınsa
Bu adam ıcın kafa yoruyorsan ceptesın malesef onada bellı etmıssın

Tatlım aramızda Allah a şükür hiçbir sorun yok. Sohbetimiz muhabbetimiz çok iyidir. Buluştuğumzda haaarriika bir gün geçiririz. Ben ona mesaj atmam, o bana atar, çünkü ne zaman mesaj atsam kısa keser giderdi. Eminim benden ilgi istese böyle olmazdı. Ama ilgide istiyor onu da biliyorum anlamadım gitti. Evet sevgisinden çok eminim canım malımı bilirim ben :)

Ayyy yine benim durumumdan muzdarip biri. Aynen öyle madem soğuk olacaksın niye oyalıyorsun be adam.
Aynen yaa birde ilk günler öyle ilgili davranıyorlar ki hiç vazgeçmeyeceklermiş gibi, sonra cepte oluyoruz. Gözler dışarda. Madem böylesiniz neden bizi oyalayıp üzüyorsunuz dimi :/

Aynen yaa birde ilk günler öyle ilgili davranıyorlar ki hiç vazgeçmeyeceklermiş gibi, sonra cepte oluyoruz. Gözler dışarda. Madem böylesiniz neden bizi oyalayıp üzüyorsunuz dimi :/
Kısasa kısas yapıp basacan tekmeyi canım. Ben silince sinirden kudurduydu benimki. Benim de içim soğumuştu

Facebook,whatsapp falan. Artık seninle işim yok gibisinden. Ara ara yazıp kendini hatırlatacağına hiç yazmasın daha iyi.

Başka biri olmasın hayatında, çıkmasa bile hoşlandığı, aklının kaydığı biri. Ancak böyle bir durumda erkekler ilgilerini kesiyor gözlemlerime göre.

Yok em
Başka biri olmasın hayatında, çıkmasa bile hoşlandığı, aklının kaydığı biri. Ancak böyle bir durumda erkekler ilgilerini kesiyor gözlemlerime göre.
Yok eminim yok tatlım. Eğer öyle bişey olsa ben şuan hapiste olurdum, öğrendiğim an !

Yok em
Yok eminim yok tatlım. Eğer öyle bişey olsa ben şuan hapiste olurdum, öğrendiğim an !
Ben de bu durumdan şüphelendiğim için hemen bıraktım biraz da canım. sen nasıl bu kadar eminsin. Yani nerden biliyorsun olmadığını? Ben emin olamadım bi türlü. Daha da çok sinirlendim.

ALLAH korusn oyle bsey olsa nye hapste.olacan allah korusun oldururmuydun .d
O an ki sinirle ne yaparım bilmem, haa şansı varsa ölmez, şanslı ise her tarafı derin çizik, darp izleri ve kanlar içinde olur. Fena intikam alırım. O orsp karıyı ise... Uvvvvvv direk öldürmem aa olur mu hiç, paramparça ederek öldürürüm.. Cidden çok pis intikamcıyım.

Ben de bu durumdan şüphelendiğim için hemen bıraktım biraz da canım. sen nasıl bu kadar eminsin. Yani nerden biliyorsun olmadığını? Ben emin olamadım bi türlü. Daha da çok sinirlendim.
Yaa canım nasıl anlatayım, cidden eminim rabbime şükürler olsun ki :) Allah o günleri asla yaşatmasın. Amin..

Adamın işi gücü vardır. Ama 5 dk için bile aramıyorsa veya seni merak etmiyorsa seni yeterince sevmiyordur. Ya da sen hayatının merkezine koyduysan o yüzden bu kadar çok takılmışsındır buna. Başka şeylerle uğraş, akışına bırak yoksa bu şekilde kafayı yer insan.

Sevgiliniz var diye hayatı unutmayın, siz unutunca karşı taraf unutmayınca sorun ediyorsunuz.

uww korkulur senden

Canım cidden sabah işe 9 da gider 16:00 da evde olur. Cidden çok rahat bir işte çalışıyor, yemin ederim hata yapıyor, çok büyük bir hata hemde. Yahu onu o kadar çok özledim ki 1 haftadan beri yaa anlatamam, sesini duysam biraz özlemimi giderebilirim, yemin ederim varlık içinde yokluk çekiyorum, yani şuan benim sevgilim var mı yok mu belli değil. İlk zamanlar dk başı arar, mesajları susmak bilmez bıdı bıdı konuşur, ama boş laf değil, mükemmel şeyler konuşurduk. Şimdi bu. Ulan millet 6. Ayında soğuk davranır, bu 2 ayda kayışları kopardı. Birde diyordu ki bana aşkım senin değerini çok iyi biliyorum, seni asla bırakmayacağım asla ! Sozunun arkasında dursana piçin evladı ! Yemin ederim ağzım fena bozuldu daha beterleşti, resmen gel bana küfret diyor amkoduğum malı. Bu böyle devam ederse sinsi planlarım var hayvanata. Benim hiç kotu yuzumu görmedi, bu gidişle görecek gibi. ! Ama ozluyor beni adım kadar eminim, neyin nazını yapıyor p.venk ? Ah ulan ah. !!! Görür ama o görür. Anasından çıktığı yeri gostericem ona !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…