Sevgilim benim değerimi nasıl anlamalı yaa, yardım edin !

Anamm psikopata denk gelmiş adam haberi yok
xenforo-smilies-kk70.gif

Cevherli psikopat..
xenforo-smilies-kk8.gif
:))
Canım o benim psikopatlığımı hiçbir zaman görmedi. Kotu yanımı da hiçbir zaman. Çünkü bana hiç yanlışı olmadı. Ama yanlış yapmak üzere.. Yanlış anlaşılmasın ama ben yanımda çakı, falçata taşıyan biriyim, çantamdan bişey çıkarırken kaç kere de gordu ilk çıktığımız zamanlar, dedim ben böyleyim ezelden beri, ihtiyacım olur diye. Onunda çok hoşuna gitmişti boyle temkinli olduğum için falan. Diyeceğim o ki beni melek gibi bir insan olarak görüyor, masum, temiz, saf vs.. Ama nahhh oyleyim :KK70: tamam oyleyim ama aynı zamandada psikopatım da :)

Canım o benim psikopatlığımı hiçbir zaman görmedi. Kotu yanımı da hiçbir zaman. Çünkü bana hiç yanlışı olmadı. Ama yanlış yapmak üzere.. Yanlış anlaşılmasın ama ben yanımda çakı, falçata taşıyan biriyim, çantamdan bişey çıkarırken kaç kere de gordu ilk çıktığımız zamanlar, dedim ben böyleyim ezelden beri, ihtiyacım olur diye. Onunda çok hoşuna gitmişti boyle temkinli olduğum için falan. Diyeceğim o ki beni melek gibi bir insan olarak görüyor, masum, temiz, saf vs.. Ama nahhh oyleyim :KK70: tamam oyleyim ama aynı zamandada psikopatım da :)
:KK70: O halde gününü göster de özletmek neymiş görsün.

:KK70: O halde gününü göster de özletmek neymiş görsün.
Ahahaha tamam :) birde anlamadığım,nokta şu .. Buluştuğumuzda yokluğunu aratmaz, mükemmel bir gün geçiririz, tartışmasız, tripsiz, hep güler yüzlü, devamını de siz anlayın artık :KK70: oraya kadar herşey dört dörtlük amma velakin günlük hayatta böyle. İt'in evladııııı !!!! Küfür ettiriyor zorla kendine yaa. Ulan hata yapmışım onu bu kadar özgür bırakmakta yaa. Keşke zaman geriye dönse. :KK43:

Kızlar bu çocuk beni öldürcek offf ! Biz birkaç 2.5 - 3 aydan beri çıkıyoruz. İlk 1 ay tek kelimeyle mükemmel ötesiydi. Mesajları susmak bilmez, sürekli iltifat, sürekli aramalar.. Sürekli koruma iç güdüsü falan, diyordum ulan yeter artık lan..,tabii içimden :KK70: herneyse birdenbire bu deli gibi ilgili insan gitti anca günaydın mesajı atan, birde naber napıyorsun yazan biri geldi. Konuşuruz 5 dk boyunca sonra hoopp. Bu susar gider. Ama buluştuğumuzda bambaşka mükemmel biri, 1 sn yanımdan ayrılmaz, inanılmaz güzel bir gün geçiririz ama normal hayatta da ne arar ne sorar oldu artık. Yani ölsem gitsem, başıma birşey gelse ruhu duymayacak. Ben ne zor günler geçiren bir insanım, bilen biliyor zaten burada da. Ne kadar sıkıntılı olduğumu da bilir ama sormaz, buluşmamızda da da bazen sorar işte belli ettiğimde. Yani anlamadığım nokta bu saat 9 da işte, saat 4 de evde oluyor. Be adam insan hiç mi arayıp sormaz. Sesini o kadar çok özledim ki anlatamam yaa. Ama açıkça belli edemem benimle ilgilenmesini istediğimi.. Hatta o da değil yaa. Değerimi anlamalı ama nasıl? Bugün aklıma şey geldi, bu mesaj atsın hiç cevap yazmayım.. Sonra tekrar atar zaten uzun zaman sonra, baktı ki ses seda yok telaşlanır, arar haspam. Bende kesinlikle açmayım diye düşünüyorum. 2 gün boyunca.. Ama en sonunda açacağım, cevap yazacağım değil mi ? Ama sorduğunda da ne demeliyim ? Hadi bunu da hallettik diyelim. Nasıl değerimi anlasın, üstüme düşsün? Anlamıyorum yaa buluştuğumuzda dört dörtlük bir insan, ama gel gelelim normal hayatta böyle ilgisiz birine donuştu. Neden acaba yaa :KK43: lütfen yardım edin.. Değerimi anlasın öküzcük !!! Şimdiden Allah razı olsun ve şunuda ekleyim ben buna hiçbir zaman kötü tarafımı gostermedim. Hep herşeyini anlayışla karşıladım, tamamen özgür bıraktım. Al işte !! Hani desem hep sıktım, sıkboğaz ettim, tamam anlarım ama böyle özgür bırakan kız bulmuş.. Değerinin farkında değil. Siz siz olun bu kadar iyi olmayın !!

"özgür bırakan kız" olunca değerli mi olunuyor?
belki onun gözünde sizin de kusurlarınız var, belki onun için kendi gözünüzden baktığınız kadar değerli değilsiniz..
yani bu kadar "değerli" olduğunuza nasıl kanaat getirdiniz?

"özgür bırakan kız" olunca değerli mi olunuyor?
belki onun gözünde sizin de kusurlarınız var, belki onun için kendi gözünüzden baktığınız kadar değerli değilsiniz..
yani bu kadar "değerli" olduğunuza nasıl kanaat getirdiniz?
Hayır hayır yanlış anladınız onun gözünde mükemmelim, değerliyim diye birşey söz konusu olamaz. Evet onu maalesef çok özgür bıraktım zamanında. Mesela arkadaşlarıyla gezmesine hiç karışmam, kim diye de sormam. Niye hiç konuşmuyorsun diye asla mesaj atmam falan. Cidden çok özgür bıraktım pişmanım şimdi. :/ 1 gün bile sıkboğaz etmedim. Peki bana 2 çift mesajı, 5 dk arayıp sesini duymayı çok mu gördü ? İşte bunu anlamıyorum canım benim :KK43:

Tüm cevapları okudum ve size hak veremedim açıkçası. Durduk yere kinlenmişsiniz, burada da saydırıp durmuşsunuz. Ne değeri ki bu? Burada adamın ceddine ağza alınmayacak küfürler yazdığınızı okutsanıza kendisine? O zaman ne değer vermesi gerektiğine daha iyi karar verir. Kendisine, anasına babasına bile küfrederek şu kadar saygı duymayan kadına belki fazla bile değer veriyordur bence. Sizdeki saplantı olmuş. Burada bile tehditkar mesajlarınız var daha burayı bile okumayan birine. Siz bir doktora görünün bence. Böyle ufacık meselelere böylesi öfkelenip kin kusmak normal değil.

Bu arada içinde ağıza alınmayacak küfürler barındıran mesajınıza kötü içerik bildirimi yaptım. Kendisine saygınız yok anladım da, bari buradakilere saygı duyun da çirkin küfürler okutmayın forumda.

Hayır hayır yanlış anladınız onun gözünde mükemmelim, değerliyim diye birşey söz konusu olamaz. Evet onu maalesef çok özgür bıraktım zamanında. Mesela arkadaşlarıyla gezmesine hiç karışmam, kim diye de sormam. Niye hiç konuşmuyorsun diye asla mesaj atmam falan. Cidden çok özgür bıraktım pişmanım şimdi. :/ 1 gün bile sıkboğaz etmedim. Peki bana 2 çift mesajı, 5 dk arayıp sesini duymayı çok mu gördü ? İşte bunu anlamıyorum canım benim :KK43:

Tüm cevapları okudum ve size hak veremedim açıkçası. Durduk yere kinlenmişsiniz, burada da saydırıp durmuşsunuz. Ne değeri ki bu? Burada adamın ceddine ağza alınmayacak küfürler yazdığınızı okutsanıza kendisine? O zaman ne değer vermesi gerektiğine daha iyi karar verir. Kendisine, anasına babasına bile küfrederek şu kadar saygı duymayan kadına belki fazla bile değer veriyordur bence. Sizdeki saplantı olmuş. Burada bile tehditkar mesajlarınız var daha burayı bile okumayan birine. Siz bir doktora görünün bence. Böyle ufacık meselelere böylesi öfkelenip kin kusmak normal değil.

Bu arada içinde ağıza alınmayacak küfürler barındıran mesajınıza kötü içerik bildirimi yaptım. Kendisine saygınız yok anladım da, bari buradakilere saygı duyun da çirkin küfürler okutmayın forumda.

ilişkiniz konusunda yorum yapamıyorum, kim haklı kim haksız bilemem
ama ben de sevde_ sevde_ gibi söylemlerinizi, yazdıklarınızı hiç hoş bulmadım.

Tamam haklısınız kusura bakmayın ama cidden aşırı derecede sinirlendim. Benim yerimde olsanız anlardınız. Kib lemenize hiç ama hiç kızmadım, haklısınız, ben zaten bunu göze alarak yazdım. İçimde kalmasın diye yine de teşekkürler :)

Bu küfürler, bu argolar, bu tehditler, aman Tanrım... Geçen gün de üyenin biri buradaki herkese küfretmişti, yeni moda mı bu şimdi buralarda? Hiç yakışmıyor, lütfen.

Bu küfürler, bu argolar, bu tehditler, aman Tanrım... Geçen gün de üyenin biri buradaki herkese küfretmişti, yeni moda mı bu şimdi buralarda? Hiç yakışmıyor, lütfen.
Ayy o kadını hatırlıyorum, burada masum bir bayana ağır küfürler etti, sonra mahkemelik mi ne olmuştu.... Ben sadece sevgilime küfür ediyorum. Bazen yanında da yanlışlıkla ağzımdan kaçırdığım oldu, kızmadı hep güldü. Alınmaz çünkü..

Ayy ben ne yapıyorum bu küfürler ne yaa. Cidden ettiğim küfürleri okuyan arkadaşlardan çook özür diliyorum.. Çok sinirli olduğum için küfrettim.. Cidden çok özür dilerim.

Ayy o kadını hatırlıyorum, burada masum bir bayana ağır küfürler etti, sonra mahkemelik mi ne olmuştu.... Ben sadece sevgilime küfür ediyorum. Bazen yanında da yanlışlıkla ağzımdan kaçırdığım oldu, kızmadı hep güldü. Alınmaz çünkü..
O sizin ilişkinizle alakalı bi'şey yani ama burada küfürler etmeniz hoş değil, burası bir forum yani yazdıklarınız çok çirkin duruyor. Yüzüne söyledikleriniz bizi ilgilendirmez ama buraya yazılmaması lazım böyle şeylerin.

Ayy ben ne yapıyorum bu küfürler ne yaa. Cidden ettiğim küfürleri okuyan arkadaşlardan çook özür diliyorum.. Çok sinirli olduğum için küfrettim.. Cidden çok özür dilerim.

O sizin ilişkinizle alakalı bi'şey yani ama burada küfürler etmeniz hoş değil, burası bir forum yani yazdıklarınız çok çirkin duruyor. Yüzüne söyledikleriniz bizi ilgilendirmez ama buraya yazılmaması lazım böyle şeylerin.

arkadaşımız farketti, hepimizden özür diledi Hoppa

Cidden küfürler için çook ama çok özür dilerim yaa :KK43: çok doğru buraya asla yazılamasıı gerekir.

Ayy en iyisi, konumun kapatılması. Yoksa herkes azarı basacak. Belki konu uzadıkça uzayacak, geyikler yapılacak derken toplu kıyım da olabilir, bunların,olmaması için ve artık aldığım güzel fikirler,içinde.. Konum kapansa iyi olur:) O okypete konumu kapatır mısın ? :)

X