- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
Yoo yoo hayır ailevi sorunları bitti çok şükür. Şuan bana böyle davranarak hayatının hayatını yapıyor farkında değil p.venk ! Yemin ederim boğazını sıkıcam laann !!AİLEVİ SORUNLARDANDIR. BAYA IKINTILARI VARDI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo yoo hayır ailevi sorunları bitti çok şükür. Şuan bana böyle davranarak hayatının hayatını yapıyor farkında değil p.venk ! Yemin ederim boğazını sıkıcam laann !!AİLEVİ SORUNLARDANDIR. BAYA IKINTILARI VARDI
Canım kısa cevap şöyle olurmu? Mesela o bana ;canim dedgim gbi kendini geri cek biraz emin ol o ustune dusecek senin fazla usteleme kisa kisa cvplar ver en son kendi ztn duser ustune eminm
Hayatım ben kendimi kaybetmek üzereyim bilmiyorum kimin sonu nasıl bitecek ! Valla iyi değilim billahi iyi değilim. Aynen biraz da olsa tanırım malımı. O zannediyor ki o böyle soğuk davranınca ben onun üstüne düşeceğim, dk başı arayacağım, hesap soracağım niye mesaj atmıyorsun diye.. Ama nahhhhh ! Çok bekler. O benim peşimden koşsun be ! Şuan zaten yaptığı şey için çok daha sinirlendim, yemin ederim şuan yanımda olsa sinirden ne yapardım hiç bilmiyorum...Crusher'cim doktor işini naptın kuzum?
Allah muhafaza adama bişey edersın.
Şaka bi yana, tepkisiz kal izle sadece.Aklına yatmayan bir durum olursa uzatma, yol ver.
Onu en ıyı sen tanırsın, neden boyle yaptığını bilirsin.
Canım bizde muhabbet bitmiyordu, konu konuyu açıyordu. Konuşacak daha çok şey var aslında. Valla bu böyle devam ederse kendi sonunu kendi hazırlamış olur.. Madem böyle soğuk olacaktı, e neden beni oyalıyorsun ulan şerefsiz ? Yemin ederim ne yapmaya çalışıyor anlamadım ! Sinir nöbetleri geçiriyorum yeminle. Böyle sakin olduğuma bakmayın.Bir de bu durumun tam tersi; çok konuşup muhabbetin kisirlasmasi durumu var,ben de bundan muzdaribim
Canım sen neden muzdarip'sin bu dertten ? Neden ki ? Konuşacak konularınız mı bitiyor ?Bir de bu durumun tam tersi; çok konuşup muhabbetin kisirlasmasi durumu var,ben de bundan muzdaribim
Oyaladigini düşünmüyorum bak sen de öyle kötü düşünme. Benim ilişkim 10 gün sonra 6 seneyi dolduracak, ilk 4-5 ay boyunca dediğin gibi aşırı ilgi vs vardı sonra kendini bi geri cekmeler nasıl olsa cepte diye düşünmeler oldu sevgilimde. Sonra ben de kendimi geri çektim o aramadikca aramadim ,mesaj atmadikca atmadim ,bulusalim diye teklifte bulunmadım, kendi hayatıma odaklandim başka şeylerle meşgul oldum. Sonra birden düzeldi ilk 4 ayki haline döndü. Ama gel gör ki şimdi durum sarpa sarmış durumda. Sürekli konuşma halindeyiz saat başı arıyor ne yaptığını nereye gidecegini vs haber veriyor. E böyle olunca da günün sonunda "ee neler yaptın bugün?" Diye bir konuşma acilamiyor. Ya da en son bulustugumuzda çay bardağının şeklini yorumlarken bulduk kendimizi . Bu da beni rahatsız ediyor. Yani sen sen ol ayarı güzel ver tikanmasin konular :)Canım bizde muhabbet bitmiyordu, konu konuyu açıyordu. Konuşacak daha çok şey var aslında. Valla bu böyle devam ederse kendi sonunu kendi hazırlamış olur.. Madem böyle soğuk olacaktı, e neden beni oyalıyorsun ulan şerefsiz ? Yemin ederim ne yapmaya çalışıyor anlamadım ! Sinir nöbetleri geçiriyorum yeminle. Böyle sakin olduğuma bakmayın.
Canım herşeyi anladım da çay bardağının şeklini yorumlamak da ne kusura bakm gülesim geldi ayrıca cidden bende soğuk olursam ilk baştaki gibi ilgili hallerine dönüyorlar değil mi yaa ??Oyaladigini düşünmüyorum bak sen de öyle kötü düşünme. Benim ilişkim 10 gün sonra 6 seneyi dolduracak, ilk 4-5 ay boyunca dediğin gibi aşırı ilgi vs vardı sonra kendini bi geri cekmeler nasıl olsa cepte diye düşünmeler oldu sevgilimde. Sonra ben de kendimi geri çektim o aramadikca aramadim ,mesaj atmadikca atmadim ,bulusalim diye teklifte bulunmadım, kendi hayatıma odaklandim başka şeylerle meşgul oldum. Sonra birden düzeldi ilk 4 ayki haline döndü. Ama gel gör ki şimdi durum sarpa sarmış durumda. Sürekli konuşma halindeyiz saat başı arıyor ne yaptığını nereye gidecegini vs haber veriyor. E böyle olunca da günün sonunda "ee neler yaptın bugün?" Diye bir konuşma acilamiyor. Ya da en son bulustugumuzda çay bardağının şeklini yorumlarken bulduk kendimizi . Bu da beni rahatsız ediyor. Yani sen sen ol ayarı güzel ver tikanmasin konular :)
24 saatlik bir günün 18 saatini birlikte geçirince çay bardagina kadar indi muhabbet ne kusuru bence de çok komik aynen dönüyorlar yani benim sevgilim döndü ( döndürdüm )Canım herşeyi anladım da çay bardağının şeklini yorumlamak da ne kusura bakm gülesim geldi ayrıca cidden bende soğuk olursam ilk baştaki gibi ilgili hallerine dönüyorlar değil mi yaa ??
Sen gene de iyi sesi dinleHayatım ben kendimi kaybetmek üzereyim bilmiyorum kimin sonu nasıl bitecek ! Valla iyi değilim billahi iyi değilim. Aynen biraz da olsa tanırım malımı. O zannediyor ki o böyle soğuk davranınca ben onun üstüne düşeceğim, dk başı arayacağım, hesap soracağım niye mesaj atmıyorsun diye.. Ama nahhhhh ! Çok bekler. O benim peşimden koşsun be ! Şuan zaten yaptığı şey için çok daha sinirlendim, yemin ederim şuan yanımda olsa sinirden ne yapardım hiç bilmiyorum...
meselq canim ne yapiyorsun dicek sende deki oturuyorm oyle sen bende dicek sende iyi die cvp at bn genelde byle yaotgnda neyn var senin der sorar .d.d uzak dur byle ustne dussn anlasn degerniCanım kısa cevap şöyle olurmu? Mesela o bana ;
-Aşkımm ne yapıyorsun bakalım :)
- Napim valla iyi..
-Canım o nasıl cevap ?
-Uff ne yazayım sen söyle. Oturuyorum işte!!(derken bu iyice üstüme düşer %99.9 eminim ki o bana bunları yazdığında bende böyle yaparsam iyice üstüme düşer.. Ben malımı tanıyorum... Dur la ben yapacağım bunu. Sürünsün köpek ! Çünkü ben karşımda kim olursa olsun asla böyle kısa, soğuk cevap vermem, mesajlarda hep gülücük smileyleri koyarım, o da bana böyle alışmadığı için aklı başına gelir. Hayvanat !
Ahahaha soylemesi bile güzel kudurtmak istiyorum onu sinirlensin bende ilgilenmeyince de görsün bakalımit oğlu it.. o galiba benden ilgi bekliyor ama nah ilgi onaSen gene de iyi sesi dinle
Neden belli ise yapılacak da belli o vakit. Boşver, umursama, belli etme.Bak o zaman nasıl kudurtuyorsun.
Aynen canım dur akşam belki mesaj atar, bende böyle kısa kısa gıcık cevaplar atayım bakalım ne yapacak.meselq canim ne yapiyorsun dicek sende deki oturuyorm oyle sen bende dicek sende iyi die cvp at bn genelde byle yaotgnda neyn var senin der sorar .d.d uzak dur byle ustne dussn anlasn degerni
aynen canim oyle yap bizide haberdar et bakim ne yapacak smdi dusnyor ztn beni sevyor bana duskun benden vazgecemz ondan rahat davranyordur byle geri cek kendini daha cok kiymete binersn erkeklerde byle bi cins iste :)Aynen canım dur akşam belki mesaj atar, bende böyle kısa kısa gıcık cevaplar atayım bakalım ne yapacak.
Ayy haspam bir tane çarparım onun suratına ben cepte miyim yaa sinir şey bu erkekler hakikaten canım benim yaa, cepte biliyorlar bizi off.. Ayrıca bakalım bu akşam mesaj atacak mı haspam ben aslında bu gıcıklığı haftaya yapmayı düşünüyorum yaa şimdi yaparsam anlar gibime geliyor, sinsi planlarım var, haftaya başlayacağım bakalım :) mutlaka haber veririm birtanem :)aynen canim oyle yap bizide haberdar et bakim ne yapacak smdi dusnyor ztn beni sevyor bana duskun benden vazgecemz ondan rahat davranyordur byle geri cek kendini daha cok kiymete binersn erkeklerde byle bi cins iste :)
Ayyy yine benim durumumdan muzdarip biri. Aynen öyle madem soğuk olacaksın niye oyalıyorsun be adam.Canım bizde muhabbet bitmiyordu, konu konuyu açıyordu. Konuşacak daha çok şey var aslında. Valla bu böyle devam ederse kendi sonunu kendi hazırlamış olur.. Madem böyle soğuk olacaktı, e neden beni oyalıyorsun ulan şerefsiz ? Yemin ederim ne yapmaya çalışıyor anlamadım ! Sinir nöbetleri geçiriyorum yeminle. Böyle sakin olduğuma bakmayın.