Sevgilim benim değerimi nasıl anlamalı yaa, yardım edin !

Crusher

ĝôzlεƦιπ καƦαπlıκ κuψu ..
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
1.672
1.168
Kızlar bu çocuk beni öldürcek offf ! Biz birkaç 2.5 - 3 aydan beri çıkıyoruz. İlk 1 ay tek kelimeyle mükemmel ötesiydi. Mesajları susmak bilmez, sürekli iltifat, sürekli aramalar.. Sürekli koruma iç güdüsü falan, diyordum ulan yeter artık lan..,tabii içimden herneyse birdenbire bu deli gibi ilgili insan gitti anca günaydın mesajı atan, birde naber napıyorsun yazan biri geldi. Konuşuruz 5 dk boyunca sonra hoopp. Bu susar gider. Ama buluştuğumuzda bambaşka mükemmel biri, 1 sn yanımdan ayrılmaz, inanılmaz güzel bir gün geçiririz ama normal hayatta da ne arar ne sorar oldu artık. Yani ölsem gitsem, başıma birşey gelse ruhu duymayacak. Ben ne zor günler geçiren bir insanım, bilen biliyor zaten burada da. Ne kadar sıkıntılı olduğumu da bilir ama sormaz, buluşmamızda da da bazen sorar işte belli ettiğimde. Yani anlamadığım nokta bu saat 9 da işte, saat 4 de evde oluyor. Be adam insan hiç mi arayıp sormaz. Sesini o kadar çok özledim ki anlatamam yaa. Ama açıkça belli edemem benimle ilgilenmesini istediğimi.. Hatta o da değil yaa. Değerimi anlamalı ama nasıl? Bugün aklıma şey geldi, bu mesaj atsın hiç cevap yazmayım.. Sonra tekrar atar zaten uzun zaman sonra, baktı ki ses seda yok telaşlanır, arar haspam. Bende kesinlikle açmayım diye düşünüyorum. 2 gün boyunca.. Ama en sonunda açacağım, cevap yazacağım değil mi ? Ama sorduğunda da ne demeliyim ? Hadi bunu da hallettik diyelim. Nasıl değerimi anlasın, üstüme düşsün? Anlamıyorum yaa buluştuğumuzda dört dörtlük bir insan, ama gel gelelim normal hayatta böyle ilgisiz birine donuştu. Neden acaba yaa lütfen yardım edin.. Değerimi anlasın öküzcük !!! Şimdiden Allah razı olsun ve şunuda ekleyim ben buna hiçbir zaman kötü tarafımı gostermedim. Hep herşeyini anlayışla karşıladım, tamamen özgür bıraktım. Al işte !! Hani desem hep sıktım, sıkboğaz ettim, tamam anlarım ama böyle özgür bırakan kız bulmuş.. Değerinin farkında değil. Siz siz olun bu kadar iyi olmayın !!

Son düzenleme:
umursamiyomus gibi davran cnm..öylee iki gun ortadan kaybolursan dönüşte ne aciklama yapıcaksın? dikkat cekmeye calistigini anlarsa geri teper.

Iliskiniz cok yeni hevesi gitmis olabilir klasik yol yapmak icin yavas yavas arayi sogutuyor gibi geldi bana umarim degildir. Cunku oylyse ne taktik yaparsan yap etkilemez.

Bilmiyorum ki tatlm ilişkiniz daha yeni çünkü.. benim 2 yıllık bir ilişkim war walla her saat başı arıyor.. bir iki mesaj atma merak ederse atar zaten sorar seni..

Crushercığım...

Bak tavsiye sırası bende Ben sana şöyle söyleyeyim kesinlikle kendini geri çek. Yani; o aramadığı müddetçe arama "neden böyle yapıyorsun?" diye sorular yöneltme biraz esrarengizi oyna ki o sana sorular sorup seni sorun etsin. O yazmadığı veya buluşalım mı demedikten sonra üstüne düşme sen teklif etme. Yani sen de en az onun kadar gizemli insan modelini oyna. Erkekler sever böyle üstüne düşmeyen veya hesap sormayan cool kadınları.. Tabi bir ciddiyete ulaştığınız zaman üstüne düşebilirsin o zaman dert değil Biraz sen koş da o seni kovalasın, o senin hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışsın. Tarafımdan denenmiştir sonucu 3 senelik bir ilişki vallahi de billahi de.

Ayy nasıl teşekkür etsem azdır :) bizim haftada 1 buluşuruz. Tek bir günümüz vardır o gün den 1 gün önce de kesinlikle konuşuruz zaten. Ve buluşacağımız gün gelince de hiç mesaj atmaz beni bekler.. Genellikle ilk mesajı ben atarım canım geldin mi neredesin falan diye.. Ve buluştuğumuzda çok güzel vakit geçiriyoruz, Trip de yok bizde :) ama gel gelelim gunluk hayatta da böyle, yani benim sevgilim var mı yok mu belli değil :/ canım şimdi şu satırları yazarken aklıma şey geldi yaa. Acaba sevgilim, off hep ben mesaj atıyorum, biraz da burcu atsın baban yaa .. Falan diyor olmasın ? Çünkü bu böyledir, o bekler atmaz, bu bekler atmaz derken butun gün suskun kalırlar. Acaba bu gerizekalı da böyle mi düşünüyor ?

canim oncelikle selam. ben kendi dusuncelerimi aktarim sana. belki mesaj yasmayi vok seven biri degil gorustgnzdede oyle soguk desydn bi problem var derdim ama mesajda fazla yazsmiyorz diyorsun mesela bnde cik mesajlasmayi seven biri degilim telfnda uzun sure konusnayida sevmem ama bu katsmdaki kisiyi sevmiyorum anlamina gelmez bnce oyledir ama ciddi anlamda rahatsz olyorsan acik acik dile getir icibe atma derim. bide kendini geri cek yazma o yazsin i sorsun o merak etsin kacan kovalanir hesabi:))

Bilmiyorum ki tatlm ilişkiniz daha yeni çünkü.. benim 2 yıllık bir ilişkim war walla her saat başı arıyor.. bir iki mesaj atma merak ederse atar zaten sorar seni..
uzun sureli iliskiler zaten tartisilmsz konuyu acan arkadsmznda uzun sureli olsaydi eminmki onunda her saat basi arardi bu zamanla olusan bisey hicbi erkek yeni basliyan iliskilerin ustune pek dusmez zamanla olusan biseydr bu canim

Crusher'cim doktor işini naptın kuzum?
Allah muhafaza adama bişey edersın.
Şaka bi yana, tepkisiz kal izle sadece.Aklına yatmayan bir durum olursa uzatma, yol ver.
Onu en ıyı sen tanırsın, neden boyle yaptığını bilirsin.

AİLEVİ SORUNLARDANDIR. BAYA IKINTILARI VARDI

sen takla da atsan amuda da kalksan değer vermeyecek insan asla vermez ki şekerim şunu yap değerin bilinir de diyemez kimse anca naparsın sen de üstüne düşme bakalım derdi neymiş anlaşılır o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…