• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni bırakıp gitti evde misafir var inemiyorum annem darılıyo ded ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Merhaba canımı çok sıkan bu konu için üye oldum
Şimdiden teşekkürler.
Sevgilimle 1 senedir devam eden bir ilişkimiz var ve 2 gün sonra askere gidiyor.
Bu gün akşam üstü buluştuk ikimizde ayrı ayrı arabalarla geldik açık havada çay çekirdek fln sohbet ettik 40 dk sonra fln telefon geldi bi akrabası onlara gitmişler . (seni görmeye geldik birazdan kalkcaz dedi ) sevgilimde abi bekleyinde geliyim dedi . Yolda giderken dün de eve misafir geldiğini o evde olmadıgı için evde babasının kavga çıkardıgını annesinin ağladığını söyledi . Dün de plan yapmıştık biz ama arkadaşı yemeğe çağırdı ve gece 1 e kadar oturup alkol aldılar . Gidiyim bi 10 dk duruyum kalkarlar zaten sende aşşağıda bekle dedi . Tamam dedim zaten askere gidecek trip atmanın zamanı değil ben bekleyim dedim.
20 dakika sonra inadına kalkmadılar diye mesaj attı bende tamam gidiyim ben siz oturun dedim . Aşkım böyle olmadı ya aşşağıya iniyim sarılyım öyle git dedi . Gerek yok dedim gittim . Aşşağıya inmiş birsürü mesaj atmış aradı açmadım yarım saat sonra dönüş yaptım in aşşağıya geliyorum dedim . Birsürü bağırdı ben sana naptım da dün annem ağladı kocaman teyzem gelmiş inemedm hemen kalkamadım aşşağıya inip sanki hemen gönderecekmiydim seni oturcaktım biraz inemedm işte evde misafir vardı diye bağırdı bana . Bende ben aşşağıda seni bekliyorum evdekilere anne kız arkadaşım bekliyo ben gidiyim diyemedin mi yaptıgın ayıp değilmi dedm . Özür dilenecek bişey yok dedi öyle diyince iyice sinirlendim ben olsaydım kalkıp gelirdim benmiyim erkek senmi hangi erkek kapısındaki kızı bekletir dedim iyice sinirlendi çıktım geldim

eve gelince de mesaj attım demekki ailen söz konusu olunca ben bu şekilde dışarda kalıyorum kimsenin gönlü kırılmasın ama ben bekleyim ben senin oyuncagın değilim gel git bekle benimde annem babam var bende her gün babamla kavga edip çıkıyorum seni görebilmek için bu yaptıgını unutmam hiç bi zaman dedim .
oda ben de unutmam senin bu yaptıgını dedi iyice sinirlendim . Sen annenin dizinin dibinden ayrılma sana münasip bi kız bulsunlar 6 ay evden aşşağıya inemeyen adamı mı bekliycem kendime koca diye onu mu alcam dedim . Çok çirkin şeyler kullandık ama bana yapılan bu hakarete karşı ilk deda böyle bi şey çıktı içimden . Oda benim bahane ettiğimi 6 ay bekleyemediğim için bunları yaptıgımı söyledi

Cuma sabah gidiyo şimdi ben napiyim haklımıyım ayıp mı etmişim . Ama hangi erkek yapar şunu ben kız halimde kapıda bekliyorum misafirler geldi diye eve gidiyo .

2 gun sonra askere gidecek adam tabiki misafiri gelecek gidecek oturcaklar abartmissin şuan sevgililik donemindesin ve ailesine sevgilimi gorucem diyememesi gayet normal sende haklısın bi yandan sana haksızsın diyemem ama askere gidicek adama bu kadar yüklenmek saçma görüşme plani yapmak çok çok saçma

Beni aşşagıda mı bekletmesi gerekirdi?
inemiyorum ben git mi demek gerekirdi
2 gun sonra askere gidecek adam tabiki misafiri gelecek gidecek oturcaklar abartmissin şuan sevgililik donemindesin ve ailesine sevgilimi gorucem diyememesi gayet normal sende haklısın bi yandan sana haksızsın diyemem ama askere gidicek adama bu kadar yüklenmek saçma görüşme plani yapmak çok çok saçma

Misafir bu ya 10 dk sonra kalkarlar diye birsey mi var? Siz de sevgilinizin aklina uyup gitmissiniz. Evde misafir varken inemeyecekse ve 10 dk dolunca kalkin gidin denmeyecekse sizi bekletmesi sacmalik???
20 dakika asagida insan bekletilmez dakika verip sizi kapiya dikmek gibi sacma bir davranista bulunmuş. Daha ne kadar bekleyecektiniz. 🙄🙄🙄 Ben de asiri kizardim.

Özür bile dilemedi üstüne gelip kavga çıkardı
Misafir bu ya 10 dk sonra kalkarlar diye birsey mi var? Siz de sevgilinizin aklina uyup gitmissiniz. Evde misafir varken inemeyecekse ve 10 dk dolunca kalkin gidin denmeyecekse sizi bekletmesi sacmalik???
20 dakika asagida insan bekletilmez dakika verip sizi kapiya dikmek gibi sacma bir davranista bulunmuş. Daha ne kadar bekleyecektiniz. 🙄🙄🙄 Ben de asiri kizardim.

Siz kendinizi bi kadın olarak benim yerime koyun ?
bi erkegin kapısında bekliyosunuz ve gelemiyorum kalkamadım diyo napardınız. Bizim buralarda bunları kızlar yapar
biraz abartmamış mısınız ?

O an olaylar öyle gelişmiştir çok sudan sebepten kavga etmişsiniz adam size gerekli aciklamayi zaten yapmış uzatmanin anlamı yok assa in demenin anlamı da yok

Annesin anne sevgilim aşşagıda kızı bıraktım geldim öyle misafirlere de gözüktüm diyemeyen bi erkek ve bekleyen bi kız sizce roller değişmemiş mi?
Kız halinde ne varmış? Kız olunca ne oluyor yani?
Bu zihniyetle seni çok hırpalarlar.

Telafi etmeye çalışmadı ne var beklediysen 20 dk diyo
Kesinlikle adam haklı ya. Keyfinden bekletmemiş telafi etmeye de çalışmış ve ortada geçerli bir sebep var bencillik etmişsin biraz

Siz kendinizi bi kadın olarak benim yerime koyun ?
bi erkegin kapısında bekliyosunuz ve gelemiyorum kalkamadım diyo napardınız. Bizim buralarda bunları kızlar yapar
İşinize gelince kadın erkek eşittir dersiniz anlamıyorum ki sizi. Ne var beklediyseniz adam inebileceğini düşünmüş inememiş. Ayrılın bence en küçük problemde 6 ay seni mi beklicemlere getirdiyseniz durumu ilişkiyi veya evliliği yürütemezsiniz zaten

Annesin anne sevgilim aşşagıda kızı bıraktım geldim öyle misafirlere de gözüktüm diyemeyen bi erkek ve bekleyen bi kız sizce roller değişmemiş mi?
Bir önceki gün bu konuya benzer bi konu üzerinden aile de kavga olduysa diyememiş olabilir. Canıııımmmm sevgilim, müstakbel kız gibi kız eşcağızım 20 dk bekleyebilecek kadar beni seviyordur diye düşünmüş olabilir.
Kadın-Erkek rolleri konusuna gelirsek de bence kafa yapını değiştir uyarımı bir kez daha yapıyım. Bu kafa yapınla evlenirsen kıymetli kocacığın sana bolca görev verir kadınlığını anlarsın o zaman...
Kadın, erkeği beklemez diye gökten bir mesaj indiyse Bilemicem tabii

Back