Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

Şu abuk nickle konu açıp duran biri vardı ya im'li bir nicki olan muhtemelen o. Taktı buraya :) Buradaki hatunlardan kaçmaz ama yakalamışlar hemen.

Biraz kendine zaman ver, kafanı dinle. Ama size bunu söyleme cesareti varsa bunu tekrarlayabilir.

Yemin ederim konuyu ilk okuduğum anda öyle birşey canlandı gözümde

Ramazan zamanı arkadaşları toplanıp gitmişler birlikte olmuşlar o da arabada bekliyormuş pardon da kendi neden gitmiş? hadi biz gidicez sende bizi bekle mi demişler me alaka onu anlamadım. Sonra da aklına esmiş o da girmiş bu mübarek ayda 25 yaşında orucu falanda mı yoktu yani Ramazan ayında böyle birşeyi ilk kez duyuyorum benim bildiğim bu aylarda öyle yerler zaten kapalı oluyormuş. Bana da hiç inandırıcı gelmedi doğrusu hadi yaptı neden itiraf etsinde kendi kendini yaksın yahu kim itiraf eder ki bunu?

geneleve gidecek kadar çaresiz erkeklere acıyorum sadece..
biriyle tanıştım gece birlikte olduk dese daha onurluca..
Kesinlikle katılıyorum.Bi erkek para karşılığı bi kadınla olmayı nasıl sindirir içine ya? Acizlik değilde nedir bu?
Canım barışma ya gerçekten bu kadar aciz bir insanla barışma.

İğrenç insanlar! Orda hayat kadınlığı yapanlar değil bunlar daha iğrenç insanlar.

Ramazanda genel evlerin kapalı olması lazım oradaki kadınlar da oruç tutuyordur mutlaka.Ben inanmadım bu konuya.

Ramazanda da genel evler açıkmışşşYinede inanmadım niye adam gelip itiraf ediyor ki rahatmı batmış..

Makyaj masasındaki malzemeleri yere atıp dağıtman bana biraz dramatik geldi. Yani şarkı kliplerinde çokça gördüğüm içindir belki de bilemiyorum.

Kötü bir durum tabi ki yerinde olsam ayrılırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…