Kızlar merhaba 1 yıldır çok tutkulu ama bir o kadar da toksik bir ilişkim var. Aramızda bazı güven problemleri oldu ama halletmiştik 1 ay kadar oldu. En sonuncu olayımız arkadaşımın ismine hesap açıp benimle arkadaşım gibi konuştu. Ben de ona instagramdan kimseyle konuşmuyorum demiştim. Tabi sonra hesabı açıp gösterdi. Meğerse oymuş. Bi hafta kadar ayrı kalıp barıştık. Dün gece buluştuk çok güzeldi. Sabah işler değişti. Sen beni yazın aldatırsın seni çok seviyorum ama sana hiç güvenmiyorum tamamen senden ayrılıyorum dedi. Şok içindeyim. Sizce neden böyle oldu. Onun da benim gibi hataları oldu ama en baştan başlamıştık her şeye. Dün çok iyiyken bugün birden ayrıldık. Ne dersiniz
En sonuncu olayımız arkadaşımın ismine hesap açıp benimle arkadaşım gibi konuştu. Ben de ona instagramdan kimseyle konuşmuyorum demiştim. Tabi sonra hesabı açıp gösterdi. Meğerse oymuş. Bi hafta kadar ayrı kalıp barıştık.
Ne dersiniz
Adam zaten size guvenmiyormus ki arkadaşınız gibi hesap açıp, sizinle konuşmuş. Siz de bu güvensizliği haklı cikarircasina Instagram'da kimseyle konuşmuyorum demenize rağmen konusmussunuz. Ha bu arada arkadaşça konuşabilirsiniz ama kimseyle konuşmuyorum demiş ve yakalanmissiniz.Kızlar merhaba 1 yıldır çok tutkulu ama bir o kadar da toksik bir ilişkim var. Aramızda bazı güven problemleri oldu ama halletmiştik 1 ay kadar oldu. En sonuncu olayımız arkadaşımın ismine hesap açıp benimle arkadaşım gibi konuştu. Ben de ona instagramdan kimseyle konuşmuyorum demiştim. Tabi sonra hesabı açıp gösterdi. Meğerse oymuş. Bi hafta kadar ayrı kalıp barıştık. Dün gece buluştuk çok güzeldi. Sabah işler değişti. Sen beni yazın aldatırsın seni çok seviyorum ama sana hiç güvenmiyorum tamamen senden ayrılıyorum dedi. Şok içindeyim. Sizce neden böyle oldu. Onun da benim gibi hataları oldu ama en baştan başlamıştık her şeye. Dün çok iyiyken bugün birden ayrıldık. Ne dersiniz
Sana guvenmiyorsa zaten sana hayatı zindan eder.Bosver zamanla unutursun onu.Kızlar merhaba 1 yıldır çok tutkulu ama bir o kadar da toksik bir ilişkim var. Aramızda bazı güven problemleri oldu ama halletmiştik 1 ay kadar oldu. En sonuncu olayımız arkadaşımın ismine hesap açıp benimle arkadaşım gibi konuştu. Ben de ona instagramdan kimseyle konuşmuyorum demiştim. Tabi sonra hesabı açıp gösterdi. Meğerse oymuş. Bi hafta kadar ayrı kalıp barıştık. Dün gece buluştuk çok güzeldi. Sabah işler değişti. Sen beni yazın aldatırsın seni çok seviyorum ama sana hiç güvenmiyorum tamamen senden ayrılıyorum dedi. Şok içindeyim. Sizce neden böyle oldu. Onun da benim gibi hataları oldu ama en baştan başlamıştık her şeye. Dün çok iyiyken bugün birden ayrıldık. Ne dersiniz
Herif seni kullanmış ne tutkulu aşkı? Eskiler insan olsaydı zaten eski olmazdı. Bile bile lades demişsin tekrar görüşerek kusura bakmada. Gitmesi senin hayrına inan bana. Mutlu olmaya bak.Dün gece buluştuk çok güzeldi. Sabah işler değişti.
Çok ilginç gerçekten ya. Aslında süper ötesi güzel bir ilişkiymiş. Niye birden öyle oldu ki, çok şaşırdım. Adam da çok düzgün, karakteri oturmuş gibi duruyor halbuki. Allah allah, hiç anlamadım ben de.Kızlar merhaba 1 yıldır çok tutkulu ama bir o kadar da toksik bir ilişkim var. Aramızda bazı güven problemleri oldu ama halletmiştik 1 ay kadar oldu. En sonuncu olayımız arkadaşımın ismine hesap açıp benimle arkadaşım gibi konuştu. Ben de ona instagramdan kimseyle konuşmuyorum demiştim. Tabi sonra hesabı açıp gösterdi. Meğerse oymuş. Bi hafta kadar ayrı kalıp barıştık. Dün gece buluştuk çok güzeldi. Sabah işler değişti. Sen beni yazın aldatırsın seni çok seviyorum ama sana hiç güvenmiyorum tamamen senden ayrılıyorum dedi. Şok içindeyim. Sizce neden böyle oldu. Onun da benim gibi hataları oldu ama en baştan başlamıştık her şeye. Dün çok iyiyken bugün birden ayrıldık. Ne dersiniz
Karşılıklı olarak birbirinizin güvenini kıracak şeyler yapmışsınız belli ama adam size o kadar çok güvenmiyormuş ki arkadaşı adına hesap açıp sizinle konuşmuş. Ayrılmanız her iki taraf içinde en iyisi olmuş en azından daha fazla toksik bir ilişki sürdürüp ruhsal olarak zarar vermemişsiniz.Kızlar merhaba 1 yıldır çok tutkulu ama bir o kadar da toksik bir ilişkim var. Aramızda bazı güven problemleri oldu ama halletmiştik 1 ay kadar oldu. En sonuncu olayımız arkadaşımın ismine hesap açıp benimle arkadaşım gibi konuştu. Ben de ona instagramdan kimseyle konuşmuyorum demiştim. Tabi sonra hesabı açıp gösterdi. Meğerse oymuş. Bi hafta kadar ayrı kalıp barıştık. Dün gece buluştuk çok güzeldi. Sabah işler değişti. Sen beni yazın aldatırsın seni çok seviyorum ama sana hiç güvenmiyorum tamamen senden ayrılıyorum dedi. Şok içindeyim. Sizce neden böyle oldu. Onun da benim gibi hataları oldu ama en baştan başlamıştık her şeye. Dün çok iyiyken bugün birden ayrıldık. Ne dersiniz
Bir ilişki hem tutkulu hem toksik nasıl oluyor?Kızlar merhaba 1 yıldır çok tutkulu ama bir o kadar da toksik bir ilişkim var. Aramızda bazı güven problemleri oldu ama halletmiştik 1 ay kadar oldu. En sonuncu olayımız arkadaşımın ismine hesap açıp benimle arkadaşım gibi konuştu. Ben de ona instagramdan kimseyle konuşmuyorum demiştim. Tabi sonra hesabı açıp gösterdi. Meğerse oymuş. Bi hafta kadar ayrı kalıp barıştık. Dün gece buluştuk çok güzeldi. Sabah işler değişti. Sen beni yazın aldatırsın seni çok seviyorum ama sana hiç güvenmiyorum tamamen senden ayrılıyorum dedi. Şok içindeyim. Sizce neden böyle oldu. Onun da benim gibi hataları oldu ama en baştan başlamıştık her şeye. Dün çok iyiyken bugün birden ayrıldık. Ne dersiniz
Asıl bu ikisi yanyana oluyor zatenBir ilişki hem tutkulu hem toksik nasıl oluyor?
En sonuncu olayımız arkadaşımın ismine hesap açıp benimle arkadaşım gibi konuştu. Ben de ona instagramdan kimseyle konuşmuyorum demiştim. Tabi sonra hesabı açıp gösterdi. M
Allah allahAsıl bu ikisi yanyana oluyor zaten