Sevgilim benden ayrıldı:(

Herif seni kullanmış ne tutkulu aşkı? Eskiler insan olsaydı zaten eski olmazdı. Bile bile lades demişsin tekrar görüşerek kusura bakmada. Gitmesi senin hayrına inan bana. Mutlu olmaya bak.
tam bunu diyecektim :)
gece buluşup sanırım sizinle bir güzel sevişmiş sonra vınnn
daha neden niçin diyorsunuz

Allah allah 🤣bu yeni varyant herhalde bir ilişki tutkuluysa neden ve nasıl toksik oluyor anlam veremedim. Herhalde ben eski sürüm oluyorum 88 liyim ☺
Kavga edince libidon artıyor, kavgadan sonra kavuşunca sevişmek çok zevkli geliyor falan filan.yani zihinler uyuşmuyor ama bedenler uyuşuyor gibi oluyor.hani filmlerde falan kavga ederken bir anda sevişmeye başlayan çiftler olur ya onun gibi.

Kızlar merhaba 1 yıldır çok tutkulu ama bir o kadar da toksik bir ilişkim var. Aramızda bazı güven problemleri oldu ama halletmiştik 1 ay kadar oldu. En sonuncu olayımız arkadaşımın ismine hesap açıp benimle arkadaşım gibi konuştu. Ben de ona instagramdan kimseyle konuşmuyorum demiştim. Tabi sonra hesabı açıp gösterdi. Meğerse oymuş. Bi hafta kadar ayrı kalıp barıştık. Dün gece buluştuk çok güzeldi. Sabah işler değişti. Sen beni yazın aldatırsın seni çok seviyorum ama sana hiç güvenmiyorum tamamen senden ayrılıyorum dedi. Şok içindeyim. Sizce neden böyle oldu. Onun da benim gibi hataları oldu ama en baştan başlamıştık her şeye. Dün çok iyiyken bugün birden ayrıldık. Ne dersiniz :KK43:
Niye bu adamla inadına barışıp duruyorsun diyorum

X