Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti

Samimiyetsiz doktor ve samimiyetsiz sevgililer ... daha doğrusu siz hiç sevgili olamamıssınız , şu igrenç muhabbetlere bakılırsa ...

Aslında saçma bir kavga değil de seviyesizce karşılıklı saygısızca olmus. Erkek arkadaşınizdada hata var niye anlatıyorsun ki hersryı sizde kissas yapıp karşılık vermişsiniz. Bilemedim ama bitirdiysede kendi bilir bence sizde çekin kendinizi arayıp sormayin uzatmayın. Eğer ki gercekren güçlü bir sevgi varsa aranızda zamanla geçer konuşur tekrar arar eder çözülür. Yoksa da yolunuza bakın derim.

Hani çikolata siyah renktir beyazida var ama ilk akla siyah gelir verdiği mutluluk hormonu da var çikolata ve zenci bağlantısi burdan geliyor

Hani çikolata siyah renktir beyazida var ama ilk akla siyah gelir verdiği mutluluk hormonu da var çikolata ve zenci bağlantısi burdan geliyor
Vay be diyorum sadece
Ama bence çok zorlama bi benzetme olmuş gerçekten
Konu çikolata çapkınlık mantar doktor
Bu dördü aynı konuda nasıl birleşmiş şaşkınım

Anlamadım hakikaten tövbeler olsun
Ah biz çok ahlakli görünüpte tenhada neler yapan ne insanlar gördük arkadaşlar bosverin insanları laflarıyla yargılamayın. Belliki mecazi konuşmalar bunlar öfkeyle konuşulmus.

Vay be diyorum sadece

Vay be diyorum sadece

Ah biz çok ahlakli görünüpte tenhada neler yapan ne insanlar gördük arkadaşlar bosverin insanları laflarıyla yargılamayın. Belliki mecazi konuşmalar bunlar öfkeyle konuşulmus.
Yukarıdaki yazılarımı gördün mü canım? Ben kimseyi asla yargılamam..

Am

Ya tamam haksızımda onun muhabbeti cok mu seviyeli? Benim bitirmem gerekmiyor muydu

Bitirseydiniz o zaman. Onunla aynı seviyeye düşüp kendi kızdığınız lafların aynısını edeceğinize ben böyle saçmalıklara gelemem ayrılalım deseydiniz. Sonuç olarak siz ayrılmamışsınız o sizden ayrılmış

Yine yeni üye ve fantazi kokusu geldi. Umarım yanılıyorumdur. Ekmek çıkmaz kardeş sana buradan.
Bu 2. Üyeligim digeirnin epostasını unuttum.Ayrıca bunu üretebiliyorsam ben ruh hastasıyımdır zaten.Kadınlar kulübün biliyorum ve cok konu acmıstım burda merak etme kardes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…