- 11 Şubat 2021
- 54
- 13
- 3
- Konu Sahibi orkidegibi
-
Bilmiyorum ya catlak biriydi dedi basta hiperaktif falanDoktorlar laubali olmaz çok çok yakın arkadaşı olması lazım ki böyle abuk subuk muhabbet etsin.
Zavallı senin üzerinden yalanlarla egosunu şişirme ye uğraşmış sende hemen balonu patlatmışsın.
Evet iste onu kastediyor zaten.Cinsl yolla mı bulastı demek istemisAyy. Benim aklıma çok kötü bişey geldi,sanki başka bi yerden ilişkiye girdin de mikrop mu kaptın gibi.
O bitter ya da belçika seviyor da sen niye sevmeyesin. Iyi demissin. Gayet de hak etmis.(Başta şunu söyliyim sinirli bir insanım ani cıkıslarım oluyor.Ve evet dünyanın en sacma ve boş kavgası gibi durabilir ama yargılamayın lütfen eger hata bendeyse kendimi de düzeltirim burdaki insanların önerilerine güveniyorum)
cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki “sen cikolata mı yedin,erkek adamsın söyle”falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki “oha nerden buldun “bu da imâyı anlamıs ve demiski “bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık”diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
Bide anlatmıyordu ben zorladım ayrıntıyı
Savunması da şu; seni düsünerek söyledim,doktorun ne düsündügü önemli degil
Adamın hayali oymus demek ben de anlamadım fjfjÇikileta ne alaka ki . Hadi şeftali falan dese anlicam da
Ya işte çikolatanij rengi de sanki insan dışkısı gibi ya yani ordan mi ilişkiye girdin der gibiÇikileta ne alaka ki . Hadi şeftali falan dese anlicam da
Aynen ben yapınca olay oldu kendinden gecti birdenO bitter ya da belçika seviyor da sen niye sevmeyesin. Iyi demissin. Gayet de hak etmis.
Oha terbiyesiz laflara bakYa cikolata=kadının organı demek istemis
Valla bilmiyorum belki de.Hatta erkeksin söyle fakan demis güya böyle laubalilesmis her seyOha terbiyesiz laflara bakkesin doktor tehşis koymak veya uyarmak için Para karşılığında kadınla mı birlikte mi oldun? oral mı vajinal mi diye sormuştur korunması gerektiğini anlatmıştır....
Ahlaksız Belçika çikolata sı ne oluyor senle ne alakası varmış ki?Hatta demis ki neli seversin o da bitter diyince nerden buldun demis bu da belcika demis beni düsünerek güya
Belcika cikolatası en kalitelisiymis ya ondanmısAhlaksız Belçika çikolata sı ne oluyor senle ne alakası varmış ki?
Yalann inanma bu adamla barışmamanı öneririm. Böyle gerzek gerzek konuşan adam seninle olan özelini gider başkalarına anlatır dikkatli olmalısın.Valla bilmiyorum belki de.Hatta erkeksin söyle fakan demis güya böyle laubalilesmis her sey
Tövbeeee bu adama sakın dönme geri...Belcika cikolatası en kalitelisiymis ya ondanmıs
Kahkaha attım yarıldım şuanÇikileta ne alaka ki . Hadi şeftali falan dese anlicam da
Toplu ne demekmiş ben hala anlamadımBugün saf yerimden kalktım herhalde
Yaptıkları geyiği hiç anlayamadım zaten
Sizin toplu demenizi de kilolu olarak düşünmüştüm
Yorumları okurken aydınlandım
Hadi doktor çikolats demiş de çikolata öyle çok bilindik bi benzetme miymiş?
Nasıl anlamış sevgiliniz ne demek istediğini
Bana dense manyak herhalde ne çikolatası fikan derdim
Bu anlattıklatının da çok yaşandığını düşünmedim
Çoğu doktor bu muhabbeti yapmayı geçtik yanına yaklaştırmıyor
Sonuç olarak zaten ayrılmışsınız
Boşverin bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?