• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti

Ben toplu mu istiyorum dedim sinirle söyledim zaten.Başta yargılamayın da dedim.Burda anonim bir sekilde akıl alıyorum ,ulu orta kimligimle yazmadım farkındaysanız.ayrıca kime anlatabilirim bunu.Ben sizden öneri istedim yargılamanızı degil
Ne demek yargılamayın , yargılama yapmıyorum düşüncelerimi söylüyorum . Siz sadece iyi şeyler duymak istiyorsunuz . Ozaman çok iyi demişsiniz bravo , desem biraz yapmacık olmazmıydı ?

Ya eger o varsa sok olurum.ne bileyim namaz kılıyo bide.Yani bunu nasıl anlayabilirim ki acaba?mantar uzun süreli devam edebiliyormus sanırım netten baktım da
Siz kesinlikle ilişkiye girmeyin sizede bulaşmasın . ilişki dinamiğinizi bilemem sıkmı gorusuyorsunuz azmi hareketinde konuşmalarından anlarsınız tlfonu saklaması dan vs

Bırakın tenhada yaptıkları sürece ahlaklı kalsınlar. Ayrıca toplu severim demenin nasıl mecazi bir yönü olabilir sizce ? Kimseyi laflarıyla yargılamıyoruz .Konu sahibi bize düşüncelerimizi soruyor bizde ne düşündüğümüzü söyledik ...
Bende düşündüğümü soyledım :)

Nasıl doktorsa artık binim kadın jinekologum vardı 9 ay suratının güldüğünü görmedim 🤣🤣
Bende bir sağlıkçıyım. Çalışırken neler nelere şahit oluyoruz, kimsenin aklı hayaline gelmeyecek şeyler . Ama kimseyi ne hayatıyla nede seçimleriyle yargılama yada yorum yapma hakkımız var . Herkesin hayatına saygı duymak zorundayız . Nasıl bir doktor bunları hastasıyla konuşur , aklım almıyor doğrusu .

(Başta şunu söyliyim sinirli bir insanım ani cıkıslarım oluyor.Ve evet dünyanın en sacma ve boş kavgası gibi durabilir ama yargılamayın lütfen eger hata bendeyse kendimi de düzeltirim burdaki insanların önerilerine güveniyorum)
cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki “sen cikolata mı yedin,erkek adamsın söyle”falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki “oha nerden buldun “bu da imâyı anlamıs ve demiski “bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık”diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
Bide anlatmıyordu ben zorladım ayrıntıyı
Savunması da şu; seni düsünerek söyledim,doktorun ne düsündügü önemli degil
İyi de doktor ona neli seversin diyince sizi tarif edecek hali yoktu ki.

(Başta şunu söyliyim sinirli bir insanım ani cıkıslarım oluyor.Ve evet dünyanın en sacma ve boş kavgası gibi durabilir ama yargılamayın lütfen eger hata bendeyse kendimi de düzeltirim burdaki insanların önerilerine güveniyorum)
cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki “sen cikolata mı yedin,erkek adamsın söyle”falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki “oha nerden buldun “bu da imâyı anlamıs ve demiski “bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık”diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
Bide anlatmıyordu ben zorladım ayrıntıyı
Savunması da şu; seni düsünerek söyledim,doktorun ne düsündügü önemli degil

Hiç bir doktor hastası ile böyle bir muhabbete girmez, en fazla bilgi almak için sorar, onu da evli misiniz, bekar mısınız, birden fazla partneriniz var mı gibi sorarlar çünkü mantar tedavisi karşılıklı uygulanır. Erkek arkadaşınız aldatmasına kılıf yaratmaya çalışmış, becerememiş. Konuşma uslubuna gelince erkeklerin kendi aralarında bu tür muhabbetleri var biz beğenmesekte. Odaklanacağınız şey doktorla muhabbeti değil, hastalığın nereden geldiği olmalıydı. Verdiğiniz cevapları da çok absürd bulmadım, öyle lafa böyle cevap yani. Onun ayrılası varmış, yolunuza bakın ama bir doktora görünmeyi de ihmal etmeyin, size de bulaştırmış olmasın

Evet seviyesiz farkındayım ama onun o tarz konuşması canımı sıktı
yeni üye ve akla zarar bir konu.aslaaa inanmadım yazdıklarınıza.bir doktor böyle sohbetler yapıp işini tehlikeye atmazzz.bunları yazınca eline ne geçtiii anlamadımmmmm.üzüldümm adınaaa

bazen burda oyle seyler okuyorum. tvdekı dızıler halt etmiş burda yazılan hıkayelerın yanında dusunun artık 🙄

Back