• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti

Doktorlar laubali olmaz çok çok yakın arkadaşı olması lazım ki böyle abuk subuk muhabbet etsin.
Zavallı senin üzerinden yalanlarla egosunu şişirme ye uğraşmış sende hemen balonu patlatmışsın.
Bilmiyorum ya catlak biriydi dedi basta hiperaktif falan

(Başta şunu söyliyim sinirli bir insanım ani cıkıslarım oluyor.Ve evet dünyanın en sacma ve boş kavgası gibi durabilir ama yargılamayın lütfen eger hata bendeyse kendimi de düzeltirim burdaki insanların önerilerine güveniyorum)
cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki “sen cikolata mı yedin,erkek adamsın söyle”falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki “oha nerden buldun “bu da imâyı anlamıs ve demiski “bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık”diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
Bide anlatmıyordu ben zorladım ayrıntıyı
Savunması da şu; seni düsünerek söyledim,doktorun ne düsündügü önemli degil
O bitter ya da belçika seviyor da sen niye sevmeyesin. Iyi demissin. Gayet de hak etmis.

Ya cikolata=kadının organı demek istemis
Oha terbiyesiz laflara bak 😳 kesin doktor tehşis koymak veya uyarmak için Para karşılığında kadınla mı birlikte mi oldun? oral mı vajinal mi diye sormuştur korunması gerektiğini anlatmıştır....

Oha terbiyesiz laflara bak 😳 kesin doktor tehşis koymak veya uyarmak için Para karşılığında kadınla mı birlikte mi oldun? oral mı vajinal mi diye sormuştur korunması gerektiğini anlatmıştır....
Valla bilmiyorum belki de.Hatta erkeksin söyle fakan demis güya böyle laubalilesmis her sey

Argoyu anlamıyorum , çikolata ne alaka ? Yemin ediyorum çirkinlikten başka bir şey değil ? Kısasa kısas yapmışsınız , aynısınız bence . İkiniz de saygısızca davranmışsınız .
Yeni bir ilişkiliye başladığınızda daha saygılı olun , sevgi bir gün biter ama saygı her zaman olmalı . Dr adına , sevgiliniz adına , sizin adınıza da utandım . Yazık

Valla bilmiyorum belki de.Hatta erkeksin söyle fakan demis güya böyle laubalilesmis her sey
Yalann inanma bu adamla barışmamanı öneririm. Böyle gerzek gerzek konuşan adam seninle olan özelini gider başkalarına anlatır dikkatli olmalısın.

Cıvıklığı ve hadsizliği yapan doktormuş, sevgiliniz zaten anlamamış bile önce. Sonrasında da "ben bitter dediğimde anlamamıştım neyi kastettiğinizi" dememek için muhabbeti aynı şekilde ilerletmiş. Suç bulamadım ben açıkçası.
Konu iğrenç mi, iğrenç.
Sohbet laçka mı, laçka.
Ama başlatan sevgiliniz değil. Ne yapsaydı adama "höyt haddini bil" mi deseydi.
Sonrasında siz sıvamışsınız yalnız.

Bugün saf yerimden kalktım herhalde
Yaptıkları geyiği hiç anlayamadım zaten
Sizin toplu demenizi de kilolu olarak düşünmüştüm
Yorumları okurken aydınlandım 😂😂😂
Hadi doktor çikolats demiş de çikolata öyle çok bilindik bi benzetme miymiş?
Nasıl anlamış sevgiliniz ne demek istediğini
Bana dense manyak herhalde ne çikolatası fikan derdim

Bu anlattıklatının da çok yaşandığını düşünmedim
Çoğu doktor bu muhabbeti yapmayı geçtik yanına yaklaştırmıyor

Sonuç olarak zaten ayrılmışsınız
Boşverin bu saatten sonra

Bugün saf yerimden kalktım herhalde
Yaptıkları geyiği hiç anlayamadım zaten
Sizin toplu demenizi de kilolu olarak düşünmüştüm
Yorumları okurken aydınlandım 😂😂😂
Hadi doktor çikolats demiş de çikolata öyle çok bilindik bi benzetme miymiş?
Nasıl anlamış sevgiliniz ne demek istediğini
Bana dense manyak herhalde ne çikolatası fikan derdim

Bu anlattıklatının da çok yaşandığını düşünmedim
Çoğu doktor bu muhabbeti yapmayı geçtik yanına yaklaştırmıyor

Sonuç olarak zaten ayrılmışsınız
Boşverin bu saatten sonra
Toplu ne demekmiş ben hala anlamadım :D

ya zaten turkiyede doktorlarin cani cikmis durumda, hangi doktor gidip hastasina capkinlik mi yaptin der ve bunun icin “hehehe cakaaalll cikolata mi yedin leynn” gibi bir cumle kurar? ya yazarken kahkaha attim boyle bir sey olabilir mi ahajahajahajahahssh

sacmalamayin lutfen ahajahajsshjs

Back