- 30 Kasım 2019
- 12.051
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi orkidegibi
Tövbeştayn ben ne okudum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bunu demek istiyorum o cikolata muhabbeti yapıyor ben yapınca ayrıldıİyi demişsin. O yaparken iyi sen yapınca mı fena.
Haklısınız gözüm döndü ne bileyim.Yani 1 saattir tanıstıgı adamla bu muhabbet nasıl yapılırdoktorla arasında geçen basit bir diyalog, şakalaşma neredeyse. sizin söylediğiniz ise çok çirkin, söylenmemesi gereken bir şey cidden. büyütmüşsünüz
Ya biz en son 1 sene önce bir seyler yaşadık.Mantarı da 4 aydır var galiba hatta senden dolayı dedi bana.Bilmiyorum aldatcagı hic aklıma gelmediHadi doktor zevzek espriler yaptı, sevgilin boşboğazlık edip gelip bunu sana anlattı da senin söylediklerin de yenilir yutulur şeyler değil.
Bu arada o mantar kendi kendine olmaz orda kolay kolay, sende yoksa zaten aldatılmışsın yüksek ihtimalle.
Evet seviyesiz farkındayım ama onun o tarz konuşması canımı sıktıToplu severim demeseniz iyiymiş. Misilleme yapmışsınız ilk cümleniz ama neden devam ettiniz ki:) Yani toplu demek biraz uygunsuz
23-22yaşlar kaç bu arada?
Bitirdi zaten.Geri dönmemek üzereİkiniz de hatalısınız. Hadi doktorla aralarında seviyesiz bir şekilde şakalaşmışlar, gelip size anlatması çok absürt. Sizin söyledikleriniz de yenilir yutulur cinsten değil.
Kadın yapamaz erkek yapar çnkü. Kadının gururu yok erkeğin var çünküBen de bunu demek istiyorum o cikolata muhabbeti yapıyor ben yapınca ayrıldı
Amİkiniz de hatalısınız. Hadi doktorla aralarında seviyesiz bir şekilde şakalaşmışlar, gelip size anlatması çok absürt. Sizin söyledikleriniz de yenilir yutulur cinsten değil.
Adama toplu severim dersen bitirir ilişkiyi elbet
Ya tamam haksızımda onun muhabbeti cok mu seviyeli? Benim bitirmem gerekmiyor muyduAdama toplu severim dersen bitirir ilişkiyi elbette.
İkinizdede hata çok ...Am
Ya tamam haksızımda onun muhabbeti cok mu seviyeli? Benim bitirmem gerekmiyor muydu
Ya doktorun kastettigi cikolata=ilişkiye girdigi kadın ve evet sanırım onu kastetmis ben de bilmiyordum kiYa ben saf mı kaldım çikolata kadın cinsel organını tanımlamak için mi kullanılıyor
Yani onu anlamadım benim gururum olamaz gibi konustu herkesKadın yapamaz erkek yapar çnkü. Kadının gururu yok erkeğin var çünkü
Hiç aldatmamıştır emin olYa biz en son 1 sene önce bir seyler yaşadık.Mantarı da 4 aydır var galiba hatta senden dolayı dedi bana.Bilmiyorum aldatcagı hic aklıma gelmedi
Canınız sıkılmış misilleme yapmışsınız ilk cümleniz iyiymiş gerisine gerek yokmuş işte. Neyse olan olmuş. Kendisi seviyesiz muhabbetlere girerken sorun yok da... Kadın olduğunuz için siz söylemeyin diye bekliyor. Uygun biri değilmiş zaten boşverinEvet seviyesiz farkındayım ama onun o tarz konuşması canımı sıktı
Sizde var mı mantar?Ya biz en son 1 sene önce bir seyler yaşadık.Mantarı da 4 aydır var galiba hatta senden dolayı dedi bana.Bilmiyorum aldatcagı hic aklıma gelmedi
Canınız sıkılmasın. Başlatan o. Ayrıca he tek severim demişsiniz ha toplu. Ne fark eder? Gerçekten burda bazen saçma sapan şeylere takıp, yorum yapıyorlar.Evet seviyesiz farkındayım ama onun o tarz konuşması canımı sıktı