• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti

Ayy. Benim aklıma çok kötü bişey geldi,sanki başka bi yerden ilişkiye girdin de mikrop mu kaptın gibi.
Bence de onu demek istemiş, yoksa ne alaka kadının cinsel organı ve çikolata. Anal seks ve çikolata derken de dışkıyı kastetmiş işte, ama anlamamış sevgilisi

Bitirseydiniz o zaman. Onunla aynı seviyeye düşüp kendi kızdığınız lafların aynısını edeceğinize ben böyle saçmalıklara gelemem ayrılalım deseydiniz. Sonuç olarak siz ayrılmamışsınız o sizden ayrılmış
Ya haklısınız aslında ama dayanamadım sinir patlaması gibi oldu.Canını yakmak istedim

Ah biz çok ahlakli görünüpte tenhada neler yapan ne insanlar gördük arkadaşlar bosverin insanları laflarıyla yargılamayın. Belliki mecazi konuşmalar bunlar öfkeyle konuşulmus.
Ya zaten öfkeyle denildi.hayatımda ne izledim ne de öyle bir seyleri yaptım canını yakmak istedim sadece cünlü sinirlendim

Ben de ondan cok rahatsız oldum,ya adam beni görse tanısa neler düsünücem kim bilir.İlerde de anlatır bu utanmadan herkese
Yalann inanma bu adamla barışmamanı öneririm. Böyle gerzek gerzek konuşan adam seninle olan özelini gider başkalarına anlatır dikkatli olmalısın.
d

Cıvıklığı ve hadsizliği yapan doktormuş, sevgiliniz zaten anlamamış bile önce. Sonrasında da "ben bitter dediğimde anlamamıştım neyi kastettiğinizi" dememek için muhabbeti aynı şekilde ilerletmiş. Suç bulamadım ben açıkçası.
Konu iğrenç mi, iğrenç.
Sohbet laçka mı, laçka.
Ama başlatan sevgiliniz değil. Ne yapsaydı adama "höyt haddini bil" mi deseydi.
Sonrasında siz sıvamışsınız yalnız.
Ya konuyu kapatabilirdi bu da gülmüs demek ki

ya zaten turkiyede doktorlarin cani cikmis durumda, hangi doktor gidip hastasina capkinlik mi yaptin der ve bunun icin “hehehe cakaaalll cikolata mi yedin leynn” gibi bir cumle kurar? ya yazarken kahkaha attim boyle bir sey olabilir mi ahajahajahajahahssh

sacmalamayin lutfen ahajahajsshjs
Ya asistan doktormus bilmiyorum valla niye bunu uydursun ki ama bunu bin yıl düsünmesi gerek

Yani onu anlamadım benim gururum olamaz gibi konustu herkes
Yanlış bi konuşma olmuş iki taraflı da. Yanlışı başlatan o olmuş eee nedir bu tantana o zaman. Kendi yapmasaydı sende yapmıcaktın. Madem öyle işte böyle olmuş senin durum. İyi olmuş pekte güzel olmuş elleme kalsın. Ben olsam daha fazlasını derdim monte et falanıda eklerdim gaz vermek gibi olmasın. Hayırdır ne bu rahatlık tertibinle mi konuşuyosun be adam kız arkadaşın o senin.

Yanlış bi konuşma olmuş iki taraflı da. Yanlışı başlatan o olmuş eee nedir bu tantana o zaman. Kendi yapmasaydı sende yapmıcaktın. Madem öyle işte böyle olmuş senin durum. İyi olmuş pekte güzel olmuş elleme kalsın. Ben olsam daha fazlasını derdim monte et falanıda eklerdim gaz vermek gibi olmasın. Hayırdır ne bu rahatlık tertibinle mi konuşuyosun be adam kız arkadaşın o senin.
Dimi ya elalemin cıvık adamıyla bu muhabbeti yaparsan ben de seviyesizleşirim

Ah biz çok ahlakli görünüpte tenhada neler yapan ne insanlar gördük arkadaşlar bosverin insanları laflarıyla yargılamayın. Belliki mecazi konuşmalar bunlar öfkeyle konuşulmus.
Bırakın tenhada yaptıkları sürece ahlaklı kalsınlar. Ayrıca toplu severim demenin nasıl mecazi bir yönü olabilir sizce ? Kimseyi laflarıyla yargılamıyoruz .Konu sahibi bize düşüncelerimizi soruyor bizde ne düşündüğümüzü söyledik ...

Bırakın tenhada yaptıkları sürece ahlaklı kalsınlar. Ayrıca toplu severim demenin nasıl mecazi bir yönü olabilir sizce ? Kimseyi laflarıyla yargılamıyoruz .Konu sahibi bize düşüncelerimizi soruyor bizde ne düşündüğümüzü söyledik ...
Ben toplu mu istiyorum dedim sinirle söyledim zaten.Başta yargılamayın da dedim.Burda anonim bir sekilde akıl alıyorum ,ulu orta kimligimle yazmadım farkındaysanız.ayrıca kime anlatabilirim bunu.Ben sizden öneri istedim yargılamanızı degil

Ay siz mükemmelsiniz tamam mı hayatınızda hic hata yapmazsınız zaten
Yaptım tabi , mükemmel olmak ne demek . Herkesin doğruları ve yanlışları var , sizin sevginizle konuşma üslubunuz ilişkiyi sağlıklı yürütecek şekilde degil. Söylenen bu şeyden sonra sizce hersey eskisi gibi olucak mı ?

Back