- 11 Şubat 2021
- 54
- 13
- 3
- Konu Sahibi orkidegibi
-
Ya benim bildigim yoktu cok eskiden olmustu,..aldatılmıs mıyım yaniSizde var mı mantar?
Ya onu demek istiyorum bana savunması da su cikolataları kastederken seni düsündüm.Her seyi gectim adam ne düsündü,denk gelsek ne düsünür?ve kendini niye böyle lanse ettin?Bazıları kısasa kısas olmayınca karşı tarafın ne hissettiğini anlamıyor. Sen onun çikolata muhabbetine gülüp geçmelisin ama o senin "toplu severim" muhabbetine gülüp geçemez. Errrkek çünkü. Adam seviyesiz bir adammış zaten. Ayrılmakla iyi yapmışsın.
KesinlikleCanınız sıkılmış misilleme yapmışsınız ilk cümleniz iyiymiş gerisine gerek yokmuş işte. Neyse olan olmuş. Kendisi seviyesiz muhabbetlere girerken sorun yok da... Kadın olduğunuz için siz söylemeyin diye bekliyor. Uygun biri değilmiş zaten boşverin
Ya benim bildigim yoktu cok eskiden olmustu,..aldatılmıs mıyım yani
Ya mesela anlatmasa ögrenemicsm seviyesiz olduğunu o da var.Bu muhabbeti niyw yaparsın yeni tanıdıgın erkekleValla size gelip bu seviyesiz muhabbeti anlatması ve sizden tepki görince ayrılması da komik. Aman iyi olmuş kendisi gelip seviyesizce anlatınca iyi oluyor ama siz ona aynı uslup ile yaklaşınca siz kötüsünüz. İyi ki ayrılmışsınız. Evet söylediğiniz hoş değil ama zaten sinirlenip söylediğiniz belli.
Siz Belçika çikolatası mısınız nasıl sizi kastetmişYa onu demek istiyorum bana savunması da su cikolataları kastederken seni düsündüm.Her seyi gectim adam ne düsündü,denk gelsek ne düsünür?ve kendini niye böyle lanse ettin?
İkisi de yok ya.Peki 1 yıl sürer mi mantarYakın zamanda antibiyotik kullandıysa veya diyabetse de olmuş olabilir, ama kesin olarak bilemeyiz. Boşver ayrılmışsın zaten
Beni düsünmüs iyiymisim yani ya sacmalıyor iste kendini haklı cıkarmaya calıstı.Siz Belçika çikolatası mısınız nasıl sizi kastetmiş
Hem suçlu hem güçlü boşverin iyi olmuş. Normalde sizin söylediğiniz de yanlış ama o yaparken şaka da siz söyleyince mi kötü oluyorBeni düsünmüs iyiymisim yani ya sacmalıyor iste kendini haklı cıkarmaya calıstı.
İkisi de yok ya.Peki 1 yıl sürer mi mantar
Doktorlar laubali olmaz çok çok yakın arkadaşı olması lazım ki böyle abuk subuk muhabbet etsin.Boşver ben sana hak verdim.. Narsist olan da kendisi neden anlatıyor sana doktorla arasındaki sohbeti? Hiç bir doktor bu denli laubali olmaz hastası ile Kendi kendine egosunu şişirme pompalamak istemiş şişirirken sende Çuvaldız la patlatmışsın egosunu
Kesiinlikle amacım oydu zaten.Ne hadle bu muhabbeti yapıyor ya.Susabilirdi uzatmazdı.Anlamıyorum ya
Esmer demek istedi herhalde başka birşey gelmedi aklımaSen çikolata mı yedin ne demek ? Bı ben anlamadım heralde
Esmer demek istedi herhalde başka birşey gelmedi aklıma
Hatta demis ki neli seversin o da bitter diyince nerden buldun demis bu da belcika demis beni düsünerek güyaEsmer demek istedi herhalde başka birşey gelmedi aklıma
Ayy. Benim aklıma çok kötü bişey geldi,sanki başka bi yerden ilişkiye girdin de mikrop mu kaptın gibi.Esmer demek istedi herhalde başka birşey gelmedi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?