Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti

Ya onu demek istiyorum bana savunması da su cikolataları kastederken seni düsündüm.Her seyi gectim adam ne düsündü,denk gelsek ne düsünür?ve kendini niye böyle lanse ettin?

Kesinlikle

Peki ben de mantar olsa bulassa 1 yıl kalır mı onda bilen biri yazabilir mi?

Valla size gelip bu seviyesiz muhabbeti anlatması ve sizden tepki görince ayrılması da komik. Aman iyi olmuş kendisi gelip seviyesizce anlatınca iyi oluyor ama siz ona aynı uslup ile yaklaşınca siz kötüsünüz. İyi ki ayrılmışsınız. Evet söylediğiniz hoş değil ama zaten sinirlenip söylediğiniz belli.

Ya mesela anlatmasa ögrenemicsm seviyesiz olduğunu o da var.Bu muhabbeti niyw yaparsın yeni tanıdıgın erkekle

Boşver ben sana hak verdim.. Narsist olan da kendisi neden anlatıyor sana doktorla arasındaki sohbeti? Hiç bir doktor bu denli laubali olmaz hastası ile Kendi kendine egosunu şişirme pompalamak istemiş şişirirken sende Çuvaldız la patlatmışsın egosunu

Boşver ben sana hak verdim.. Narsist olan da kendisi neden anlatıyor sana doktorla arasındaki sohbeti? Hiç bir doktor bu denli laubali olmaz hastası ile Kendi kendine egosunu şişirme pompalamak istemiş şişirirken sende Çuvaldız la patlatmışsın egosunu
Kesiinlikle amacım oydu zaten.Ne hadle bu muhabbeti yapıyor ya.Susabilirdi uzatmazdı.Anlamıyorum ya

Doktorlar laubali olmaz çok çok yakın arkadaşı olması lazım ki böyle abuk subuk muhabbet etsin.
Zavallı senin üzerinden yalanlarla egosunu şişirme ye uğraşmış sende hemen balonu patlatmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…