- 9 Şubat 2010
- 18.778
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.700
- 1.123
- Konu Sahibi Anastacia1
-
Benim için bu söylediğiniz gayet normal, bir tabak patatesi ya da bir pilavı ikiye bölüp yemenin çok büyük yakınlık gerektirdiğini düşünmüyorum. Biz de iş arkadaşlarımla yaparızSiz olsanız ne yapardınız
Aslında burada sevgili kısmından daha çok midenin alması önemli şahsen ben herkesle aynı tabaktan yemek yiyemem midem almaz.Benim için bu söylediğiniz gayet normal, bir tabak patatesi ya da bir pilavı ikiye bölüp yemenin çok büyük yakınlık gerektirdiğini düşünmüyorum. Biz de iş arkadaşlarımla yaparız
Öyle diyorsun ...Bugün aynı tabaktan yemek yiyen yarın neler yapmaz
Yarın adli işlemleri başlatacağım...Aynı tabaktan yemişlerse öpüşmüş sayılırlar. Boşanın
2 çocuğunuzun babası yerinde olmak istemezdim başkan..Sevgiliniz iflah olmaz bir pinti. 2 çocuğumun babasının tabağını bile yemem ben. Iy.
İroni tabi ki. Kadın bitirememis kendisi yemiş arkadaşlar arasında normal bence.Öyle diyorsun ...
Kocanıza dava açacaksınız sanırımYarın adli işlemleri başlatacağım...
Peki benim ironi mi anlamaman..İroni tabi ki. Kadın bitirememis kendisi yemiş arkadaşlar arasında normal bence.
Sizin asıl derdiniz mide değil şu an, ayrıca mide onun bu tamamen onun sorunu. Çorba ortak içilmez sulu yemek ortak yenilmez evet ama bir pilavı ya da kızartmayı pekala ikiye bölüp yiyebilirler.Aslında burada sevgili kısmından daha çok midenin alması önemli şahsen ben herkesle aynı tabaktan yemek yiyemem midem almaz.
Hemen yarınKocanıza dava açacaksınız sanırım
İnce düşünce değil, hastalıklı düşünce.Kızla dolaylı yoldan öpüşmüş sayılmıyor mu ben mi fazla ince düşünüyorum bilemedim bu samimiyet biraz garip geldi
Cok fazla kore dizisi izlediniz herhalKızla dolaylı yoldan öpüşmüş sayılmıyor mu ben mi fazla ince düşünüyorum bilemedim bu samimiyet biraz garip geldi
Anlamaaam ısrar etmeVay be
İroniyi de anla be
Yarın hemen psikoloğa gideceğim dediğiniz iyi olduİnce düşünce değil, hastalıklı düşünce.
İçime su serpiştirdin teşekkürler.....Aslında adam seni düşünmüş, kızın tabağındaki yemekleri yiyerek tasarruf yapmış, hepsi seni daha iyi yaşatabilmek için. Açsana kızım gözünü, adam sel sefil olmuş senin için
Tabi canım ard arda tuvalete girince de sevişmiş sayılıyruz milletle, totomuz aynı klozete değiyor, ah ne romantikKızla dolaylı yoldan öpüşmüş sayılmıyor mu ben mi fazla ince düşünüyorum bilemedim bu samimiyet biraz garip geldi
Bu site benim algılarımı bozdu vallahi sorryPeki benim ironi mi anlamaman..
Rica ederim canım sen düşünme bunları, adam sana mesaj vermiş, bundan sonra siz de aynı tabaktan yiyeceksiniz. Hem tasarruf etme hem de sevişip öpüşme aradan çıkmış olacakİçime su serpiştirdin teşekkürler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?