- 19 Mayıs 2020
- 46.600
- 208.864
- 548
- Konu Sahibi Anastacia1
-
Komik insan senihaahhahahahahahhahahaha çok eğlencelisiniz şurda beyninizle 10 saat dalga geçiyorum her haltı ciddiye alıyorsunuz böyle devam işsizlikte sınır tanımazsın
Ağlarım dememi de ciddiye almazsın yürüyen zeka beyİroni yapıyorum diyor,kafa buluyorum diyor ama kimse anlamadı diye ağlıyor
Vallaha garip bir model çıktı bu Harun abi
Hahaha trol olsun diye konu açan sen mi diyosun millette işsiz diyehaahhahahahahahhahahaha çok eğlencelisiniz şurda beyninizle 10 saat dalga geçiyorum her haltı ciddiye alıyorsunuz böyle devam işsizlikte sınır tanımazsın
Evet senin gibilerle eğleniyorum uçurulmakta pek Bi sorun değil buraya bağlı yaşamıyorum senin gibi haruncumHahaha trol olsun diye konu açan sen mi diyosun millette işsiz diye
Neyse seni tanımak güzeldi,sayende güldük eğlendik birazdan uçururlar zaten
Ağlamaktan kastım konuyu silmendiAğlarım dememi de ciddiye almazsın yürüyen zeka bey
Evet zoruma giden de bu......Şimdi yediği kaşık yada çatal kızın yediği kaşıkla aynı hemege girmiş oluyor.
Eee varsa tükürük falan yemeğe bulaşır.
Eee onunda sevgilin yediyse ki yemiştir bildiğin öpüşme bu
Sjsjsjsjsh yazık kafanaEvet senin gibilerle eğleniyorum uçurulmakta pek Bi sorun değil buraya bağlı yaşamıyorum senin gibi haruncum
O kız ben olabilirimKız tabağını bitiremiyormuş biri benimle ortak yesin demiş erkek arkadaşım kabul etmiş
Haruncum keyfimin kahyası olmadığına göre?Ağlamaktan kastım konuyu silmendi
Yorma be Harun abii
Sözde zekamızla alay ediyosunda bir dönüp kendine baksan keşke
Şimdi yemek yiyen ileride aynı bardaktan içecek içer falanEvet zoruma giden de bu......
Keşke gitmeseydin ya eminim dışarıdan takip ediyosundur baya klinik bir vakaydın bence yazık olduHaruncum keyfimin kahyası olmadığına göre?
ŞakaciiiiKomik insan seni
Kızla dolaylı yoldan öpüşmüş sayılmıyor mu ben mi fazla ince düşünüyorum bilemedim bu samimiyet biraz garip geldi
Haha bak sen bu zeka sana fazla sorumun troll olduğunu anlamamak ...
kurban olayım bu kadar ağır sorularla gelmeyin zekamız kaldırmıyorBaşkan ben 10 saattir burda milletle kafa buluyorum ironi yapıyorum 1 kişi bile anlamadı pes yani gerçekten ağlıcam şimdi ama bak öyle deme ama konu silmek yasak nasıl olur ağlarım ama
Kız mı?Yani ben de yemek paylaşırım ya, şerbetli tatlı falan aldiysak mesela tek bitiremem ağır gelir, birileriyle paylaşırım.
Geçenlerde Cook uzaklardan eski bir arkadaşım ve yeni tanıştıgim esi gelmişti bir aylığına. Bazen kız online çalıştığı için arkadaşım olan çocukla tek çıkardık, o zaman aldığımız tatlıları hep Bolusmustuk..ana yemekte ben kendi tabagimdakileri vermiştim, onu da tatsin,bir yemek daha öğrensin diye. Ki bu bahsi geçen arkadaşım evli...
Yani bence nema problema
Dedim ki kız fake çıkmış
Sen ironi yapma allasenNamusuma laf ettirmem erkek demek ne demek haddini bil ama olmuyo
teezz kellesi vurulaaaSevgilim başka bir kızla aynı tabaktan yemek yemiş ve bu durum moralimi bozdu belli de etmedim ama içten içe düşünüp duruyorum sizce ne yapmalıyım böyle düşünmekte yanlış mı yapıyorum samimi bir arkadaşı da değil kaldı ki samimi olsa bile yenmez bence bana yaptığı yanlış değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?