Sevgilim başka bir kızla aynı tabaktan yemek yemiş

haahhahahahahahhahahaha çok eğlencelisiniz şurda beyninizle 10 saat dalga geçiyorum her haltı ciddiye alıyorsunuz böyle devam işsizlikte sınır tanımazsın
Hahaha trol olsun diye konu açan sen mi diyosun millette işsiz diye
Neyse seni tanımak güzeldi,sayende güldük eğlendik birazdan uçururlar zaten

Şimdi yediği kaşık yada çatal kızın yediği kaşıkla aynı yemeğe girmiş oluyor.
Eee varsa tükürük falan yemeğe bulaşır.
Eee onunda sevgilin yediyse ki yemiştir bildiğin öpüşme bu

Hahaha trol olsun diye konu açan sen mi diyosun millette işsiz diye
Neyse seni tanımak güzeldi,sayende güldük eğlendik birazdan uçururlar zaten
Evet senin gibilerle eğleniyorum uçurulmakta pek Bi sorun değil buraya bağlı yaşamıyorum senin gibi haruncum

Kızla dolaylı yoldan öpüşmüş sayılmıyor mu ben mi fazla ince düşünüyorum bilemedim bu samimiyet biraz garip geldi

Haha bak sen bu zeka sana fazla sorumun troll olduğunu anlamamak ...

Başkan ben 10 saattir burda milletle kafa buluyorum ironi yapıyorum 1 kişi bile anlamadı pes yani gerçekten ağlıcam şimdi ama bak öyle deme ama konu silmek yasak nasıl olur ağlarım ama
kurban olayım bu kadar ağır sorularla gelmeyin zekamız kaldırmıyor

Yani ben de yemek paylaşırım ya, şerbetli tatlı falan aldiysak mesela tek bitiremem ağır gelir, birileriyle paylaşırım.
Geçenlerde Cook uzaklardan eski bir arkadaşım ve yeni tanıştıgim esi gelmişti bir aylığına. Bazen kız online çalıştığı için arkadaşım olan çocukla tek çıkardık, o zaman aldığımız tatlıları hep Bolusmustuk..ana yemekte ben kendi tabagimdakileri vermiştim, onu da tatsin,bir yemek daha öğrensin diye. Ki bu bahsi geçen arkadaşım evli...
Yani bence nema problema

Dedim ki kız fake çıkmış

Kız mı?
O bile şüpheli

teezz kellesi vurulaaa ya sabıır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…