Sevgilim başka bir kızla aynı tabaktan yemek yemiş

Anastacia1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
82
21
18
26
Sevgilim başka bir kızla aynı tabaktan yemek yemiş ve bu durum moralimi bozdu belli de etmedim ama içten içe düşünüp duruyorum sizce ne yapmalıyım böyle düşünmekte yanlış mı yapıyorum samimi bir arkadaşı da değil kaldı ki samimi olsa bile yenmez bence bana yaptığı yanlış değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim

Niye aynı tabaktan yemeleri gerekmiş

Size yapılan bir yanlış yok ortada bence. İçi alıyorsa istediği kişinin tabağından yesin.

Burdaki tek sorun covid döneminde yapılmaması gereken bi şey olması onun dışında önemsiz bi konu. Yanlış olan ne size göre tam olarak.

Burdaki tek sorun covid döneminde yapılmaması gereken bi şey olması onun dışında önemsiz bi konu. Yanlış olan ne size göre tam olarak.
Kızla dolaylı yoldan öpüşmüş sayılmıyor mu ben mi fazla ince düşünüyorum bilemedim bu samimiyet biraz garip geldi

Allah başka dert vermesin,

Bandıra bandıra sulu yemek yememişlerdir her halde, tadımlık almak istedikleri bir yemeği paylaşmışlardır. Bana çok da abes gelmedi, o an ortam oba uygunmuş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…