- 6 Mart 2022
- 82
- 21
- 18
- 26
- Konu Sahibi Anastacia1
-
Niye aynı tabaktan yemeleri gerekmişSevgilim başka bir kızla aynı tabaktan yemek yemiş ve bu durum moralimi bozdu belli de etmedim ama içten içe düşünüp duruyorum sizce ne yapmalıyım böyle düşünmekte yanlış mı yapıyorum samimi bir arkadaşı da değil kaldı ki samimi olsa bile yenmez bence bana yaptığı yanlış değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Nerde yemiş nasıl yemiş.
Sana yanlış mı bilmem ama kendine yanlış yapmış şu hastalık zamanında
Size yapılan bir yanlış yok ortada bence. İçi alıyorsa istediği kişinin tabağından yesin.Sevgilim başka bir kızla aynı tabaktan yemek yemiş ve bu durum moralimi bozdu belli de etmedim ama içten içe düşünüp duruyorum sizce ne yapmalıyım böyle düşünmekte yanlış mı yapıyorum samimi bir arkadaşı da değil kaldı ki samimi olsa bile yenmez bence bana yaptığı yanlış değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Burdaki tek sorun covid döneminde yapılmaması gereken bi şey olması onun dışında önemsiz bi konu. Yanlış olan ne size göre tam olarak.Sevgilim başka bir kızla aynı tabaktan yemek yemiş ve bu durum moralimi bozdu belli de etmedim ama içten içe düşünüp duruyorum sizce ne yapmalıyım böyle düşünmekte yanlış mı yapıyorum samimi bir arkadaşı da değil kaldı ki samimi olsa bile yenmez bence bana yaptığı yanlış değil mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet bu samimiyet biraz abartılı geldi kendi kanımcaSiz başka bir kızı bu kadar yakın görmesine bozuldunuz değil mi?
Kız tabağını bitiremiyormuş biri benimle ortak yesin demiş erkek arkadaşım kabul etmişNiye aynı tabaktan yemeleri gerekmiş
Kızla dolaylı yoldan öpüşmüş sayılmıyor mu ben mi fazla ince düşünüyorum bilemedim bu samimiyet biraz garip geldiBurdaki tek sorun covid döneminde yapılmaması gereken bi şey olması onun dışında önemsiz bi konu. Yanlış olan ne size göre tam olarak.
Siz olsanız ne yapardınızAllah başka dert vermesin,
Bandıra bandıra sulu yemek yememişlerdir her halde, tadımlık almak istedikleri bir yemeği paylaşmışlardır. Bana çok da abes gelmedi, o an ortam oba uygunmuş demek ki
Hayır tabi ki saçmalamayınKızla dolaylı yoldan öpüşmüş sayılmıyor mu ben mi fazla ince düşünüyorum bilemedim bu samimiyet biraz garip geldi
Sex yapmış sayılırlarKızla dolaylı yoldan öpüşmüş sayılmıyor mu ben mi fazla ince düşünüyorum bilemedim bu samimiyet biraz garip geldi
Hayır tabi ki saçmalamayın
Aynı tabaktan yeme sebepleri
Haha bak sen bu zeka sana fazla sorumun troll olduğunu anlamamak ...Sex yapmış sayılırlar
Pis bogazmis sevgilinizKız tabağını bitiremiyormuş biri benimle ortak yesin demiş erkek arkadaşım kabul etmiş
İşte zekam fazla geliyor ihtiyaç sahiplerine dağıtıyorum senin gibiHaha bak sen bu zeka sana fazla sorumun troll olduğunu anlamamak ...
Vay beAynı tabaktan yemişlerse öpüşmüş sayılırlar. Boşanın
İroniyi de anla beİşte zekam fazla geliyor ihtiyaç sahiplerine dağıtıyorum senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?