- 6 Mart 2022
- 82
- 21
- 18
- 26
- Konu Sahibi Anastacia1
-
İçime su serpiştirdin teşekkürlerAslında adam seni düşünmüş, kızın tabağındaki yemekleri yiyerek tasarruf yapmış, hepsi seni daha iyi yaşatabilmek için. Açsana kızım gözünü, adam sel sefil olmuş senin için
Alaturkacıyım ama benTabi canım ard arda tuvalete girince de sevişmiş sayılıyruz milletle, totomuz aynı klozete değiyor, ah ne romantik
Kore dizisinin içerisindeyim....Cok fazla kore dizisi izlediniz herhal
Kızım maşrapayı elleyip taharet alınca da aynısı olur şapşikİçime su serpiştirdin teşekkürler
Alaturkacıyım ama ben
Bu site benim algılarımı bozdu vallahi sorry
Çok mutluyum yaşasınnnnnRica ederim canım sen düşünme bunları, adam sana mesaj vermiş, bundan sonra siz de aynı tabaktan yiyeceksiniz. Hem tasarruf etme hem de sevişip öpüşme aradan çıkmış olacak
Bundan hamile kalır mıyım pekiKızım maşrapayı elleyip taharet alınca da aynısı olur şapşik
Feci tadım kaçtıKızım maşrapayı elleyip taharet alınca da aynısı olur şapşik
Kendisi aynı düşünmüyor. Hoş, düşünse de yollar onun, zorla değil bu işler.2 çocuğunuzun babası yerinde olmak istemezdim başkan..
Bu site benim algılarımı bozdu vallahi
Neyi düşünmüyor başkan anlamadımKendisi aynı düşünmüyor. Hoş, düşünse de yollar onun, zorla değil bu işler.
Valla kusura bakma ama komik yaniBazı arkadaşlar çok komik bulmuş sanırsam ben de onlara gülüyorum aynı şekilde
Ahahah hoşgeldin Harun abi bizde seni bekliyoduk okeye 4. olarakNeyi düşünmüyor başkan anlamadım
Başkan ben 10 saattir burda milletle kafa buluyorum ironi yapıyorum 1 kişi bile anlamadı pes yani gerçekten ağlıcam şimdi ama bak öyle deme ama konu silmek yasak nasıl olur ağlarım amaValla kusura bakma ama komik yani
Ayrıca konu silmek yasak
Nereye kaçtı kocaya mıFeci tadım kaçtı
Durum daha vahim o zaman sen biraz değil baya baya işsizmişsin Harun abiBaşkan ben 10 saattir burda milletle kafa buluyorum ironi yapıyorum 1 kişi bile anlamadı pes yani gerçekten ağlıcam şimdi ama bak öyle deme ama konu silmek yasak nasıl olur ağlarım ama
Namusuma laf ettirmem erkek demek ne demek haddini bil ama olmuyoErkek olduğuna yemin edebilirim bu arada ahahshs
Harun abin kıt yapar seniDurum daha vahim o zaman sen biraz değil baya baya işsizmişsin Harun abi
Namusuna mı?Namusuma laf ettirmem erkek demek ne demek haddini bil ama olmuyo
İroni yapıyorum diyor,kafa buluyorum diyor ama kimse anlamadı diye ağlıyorKimler kimler ironi yapıyor, hey Allah'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?