kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 böyle bişey yazıcağını tahmin ettim :roflol:
Sen ayrılmıycan ama bu çocuk seni aps ile yollar benden demesi
canım olumsuz yorumlara bile kızmıyorsun, aferin sana, cidden takdir ediyorum seni a.s.
Tatlım kocası onun nikahında..sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 böyle bişey yazıcağını tahmin ettim :roflol:
Sen ayrılmıycan ama bu çocuk seni aps ile yollar benden demesi
canım olumsuz yorumlara bile kızmıyorsun, aferin sana, cidden takdir ediyorum seni a.s.
oo tamam sen söyledin ya şimdi tam oldu:) onu aps ile yolluyosa seni de ups ile yurtdışına yollar. tövvbee estaafurullaaaaaaaaahh-tatlicadiarzu-
Tatlım kocası onun nikahında..sengözlerimebaksanab
Espirimi yaptın CADIARZU hayır yaptıysan bileyim
hayır 2000 küsür mesajın olmasa aha da irkek vaaar diye bağırcam ama bukadar mesajı bir erkek yazamaz zaten ozaman erkekliğinden şüphe ederim (kazen hariç :rofrol:)
kız sen piyangodan çıkmış gibisin e şimdi nasıl aran kaç günlük bi mesele bu:)
bak benimki de tam tersi bugün ne istiosun diye sorar hatta çatlayana kadar yiyim diye sınırsıza götürmek ister ben istemiom derim:))
ahahaham lolam gelmıssss
oohhhhhhhhhh canam benem kaydirigubbakcemile2
ıyı dedın lolam haklı llolaaa,
o senın kocan sa benımkı de benım sevgılım hıh
ben begenılmıcek kız mıyım kac yıl kostu pesımden hihoyyyt
hayır 2000 küsür mesajın olmasa aha da irkek vaaar diye bağırcam ama bukadar mesajı bir erkek yazamaz zaten ozaman erkekliğinden şüphe ederim (kazen hariç :rofrol:)
kız sen piyangodan çıkmış gibisin e şimdi nasıl aran kaç günlük bi mesele bu:)
bak benimki de tam tersi bugün ne istiosun diye sorar hatta çatlayana kadar yiyim diye sınırsıza götürmek ister ben istemiom derim:))
olumsuz yorum yapmadımki
sadece eğlendiğini söledim ki doğru o da biz de eğleniyoruz kız matrak ben napayım ciddi olasım gelemedi bi türlüsositososito
Espirimi yaptın CADIARZU hayır yaptıysan bileyim
Yorulmuş anlaşılan
:roflol: :roflol: :roflol: kimse vazgeçilmez değildir ...bende kötükedihüso
hişt. neler oluyor burada. senin kocan benim sevgilimi döver olayımı. yada tam tersi. noluyor bakayım.:icecream:
yavrucum medeni kanunumuzda boşanma diye bir kurum var, pekala bu mekanizma işletilerek boşanılabilir. ama boşanmalarını istemem o ayrı. ben barıştan yanayım sevgi insanıyım:) :asigim::1hug::asigim:kimse boşanmasın kimse ayrılmasın gerek yok seni bırakır eder sevgilin gibi laflara:) biri sevgilisinden ayrılmasın diğeri kocasından ayrılmasın, nerden çıkıyo canım ayrılık falan:CüvCüv:
yok benımkı ben zayıf olayım sevıyor narın olayım guzel olayım hosuna gıdıyor
öle kendısı erkek irisi gıbıyken ben yanında kaybolayım kolunu attı mı vucudunla tek olayım yururken yanında görunmeyeyım hosuna gıdıyo benım adamın bana yandan baktıklarında neredeyse görunmıcek kadar ınce olmam
öle daha guzelken sevıyo benı herkes baksın hayran olsun ıstıyo, yoksam benımkı de göturur sınırsıza ne olcek. hıh
baslık neydı yaa konudan saptık yedırmıoydu deme ehue hihoyyyt