Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

hayır 2000 küsür mesajın olmasa aha da irkek vaaar diye bağırcam ama bukadar mesajı bir erkek yazamaz zaten ozaman erkekliğinden şüphe ederim (kazen hariç :rofrol:)

kız sen piyangodan çıkmış gibisin e şimdi nasıl aran kaç günlük bi mesele bu:)
bak benimki de tam tersi bugün ne istiosun diye sorar hatta çatlayana kadar yiyim diye sınırsıza götürmek ister ben istemiom derim:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 böyle bişey yazıcağını tahmin ettim :roflol:

Sen ayrılmıycan ama bu çocuk seni aps ile yollar benden demesi

oo tamam sen söyledin ya şimdi tam oldu:) onu aps ile yolluyosa seni de ups ile yurtdışına yollar. tövvbee estaafurullaaaaaaaaahh-tatlicadiarzu-

canım olumsuz yorumlara bile kızmıyorsun, aferin sana, cidden takdir ediyorum seni a.s.

olumsuz yorum yapmadımki
sadece eğlendiğini söledim ki doğru o da biz de eğleniyoruz kız matrak ben napayım ciddi olasım gelemedi bi türlüsositososito

Tatlım kocası onun nikahında..sengözlerimebaksanab

yavrucum medeni kanunumuzda boşanma diye bir kurum var, pekala bu mekanizma işletilerek boşanılabilir. ama boşanmalarını istemem o ayrı. ben barıştan yanayım sevgi insanıyım:) :asigim::1hug::asigim:kimse boşanmasın kimse ayrılmasın gerek yok seni bırakır eder sevgilin gibi laflara:) biri sevgilisinden ayrılmasın diğeri kocasından ayrılmasın, nerden çıkıyo canım ayrılık falan:CüvCüv:

Espirimi yaptın CADIARZU hayır yaptıysan bileyim

ahahaham lolam gelmıssss
oohhhhhhhhhh canam benem kaydirigubbakcemile2

ıyı dedın lolam haklı llolaaa,
o senın kocan sa benımkı de benım sevgılım hıh
ben begenılmıcek kız mıyım kac yıl kostu pesımden hihoyyyt

yok benımkı ben zayıf olayım sevıyor narın olayım guzel olayım hosuna gıdıyor
öle kendısı erkek irisi gıbıyken ben yanında kaybolayım kolunu attı mı vucudunla tek olayım yururken yanında görunmeyeyım hosuna gıdıyo benım adamın bana yandan baktıklarında neredeyse görunmıcek kadar ınce olmam
öle daha guzelken sevıyo benı herkes baksın hayran olsun ıstıyo, yoksam benımkı de göturur sınırsıza ne olcek. hıh
baslık neydı yaa konudan saptık yedırmıoydu deme ehue hihoyyyt

Yorulmuş anlaşılan

:roflol: :roflol: :roflol: kimse vazgeçilmez değildir ...bende kötükedihüso

he bı de sımdı aramızdaha ıyı dün buluscaktık ekldım, bı defa aradı
bugun de bı defa konustuk ama dunkunden daha sıcaktı yani dünku kadar souk degıldı konusmamız yemek ıcın sızlanıp bagardıgımı az da olsa daha az anımsıyor gıbıydı ya da hatırlamak mı ıstemıyordu bılmem

ben ama dedım zaten unutma sakın hatırla da bı daaha az bırakma dedım
kötükedihüso

olumsuz yorum yapmadımki
sadece eğlendiğini söledim ki doğru o da biz de eğleniyoruz kız matrak ben napayım ciddi olasım gelemedi bi türlüsositososito

evet kızım baslık geyık baslıgı zaten eglen benle dye burdayım :CüvCüv:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt

hişt. neler oluyor burada. senin kocan benim sevgilimi döver olayımı. yada tam tersi. noluyor bakayım.:icecream:

Yorulmuş anlaşılan

:roflol: :roflol: :roflol: kimse vazgeçilmez değildir ...bende kötükedihüso

yorulmaaz ooo evlenmeden yorulmaz bebiim benım
:lepi: ayy özledım ya keratayı walla :1ninca:
bı kuru ekmek alsa razı olcam nerdeyse ehuehu alır mı sızce
kaydirigubbakcemile3

Yavrucum sevgiliden ayrılmak bir saniye ama kocadan ayrılmak için avukat tutçan ,sebep göstercen vs vs...Bir sürü işlemi var..Bazan ayrılamayabilirsin de..Uzadıkça uzayabilir..Medeni kanunumuz da saniyede karar verip boşanılma olmuyor işte...

Sevgiliye ayrılmak istiyorum der arkanı döner çeker gidersin..Ama boşanma bu kadar kolay değil....sositososito

kız benim vücüt sankim balon:mymeka:
inceciğin bee 175 cm 55 kilo hıh:dilcikar:
yiyipde almayanlardanım ama benimki bukadar yememe rağmen beni bir gün olsun yemeksiz bırakmadı doy sen der hep:lepi:
bence seninki senin de dediğin gibi pinti böle yedirmeyen adammı olur torbayla erzak taşımalı gerektiğinde sana:içelim:

Yaptım diyosun ortaya karışık bişeyler ama ben yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…