Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben böyle düşünüyorum.Sürekli o ödeyince rahatsız oluyorum ve kendime aldığım birşeyi ona ödetmem,gerek yok,kocam değil ki.Cumartesi-pazar sürekli o yemeği ödüyorsa sinema için ben ödemek istiyorum,rahat edemiyorum.Hele kıyafet falan aldırdığımı düşünemiyorum-tatlicadiarzu-
Allah iyiliğini versin...konu geyik bölümünde olduğu için acıklı birşeyler yazamayacağım ama dünya ekonomik kriz içinde...sevgiline de teğet geçmemiş kriz demek ki
patiska bak aklıma ne geldişakkıdı
bence sen bu çocuğu bırak bi restoran sahibi bul.
böyle bi problem kalmaz ortada böylece:smiley-cool:
konu içinde hasıl olan atışmaların arasında hala halihazırdaki konuya yorum yapan arkadaşlar oluyor ya
ay ben çok gülüyorum o zaman elimde olmadan
konuyu mu dağıttım acaba
pardon... pardon...
neyse konuya dönelim-tatlicadiarzu-
ooh konu dine döndü günaha döndü ayıba döndüü.yahu patiska güzelim sen dön annem konuna bak biz susuyoruzzz kızlar susalım biz patiska yemek yeme mevzusuna dönsün nasıl yemek ısmarlatabileceğine dönsün olurmu
şunu anlamadınız değil miihaklıyı haksızı nasıl ayırd edebiliyorsun kı ?
burada haklı siz misiniz haksız olan mı biziz bunun kararı size mi kalmıs? bu durumda şeytan kim oluyor? ne bu din dersi mi gene başa sardık bende demin dediğiniz gibi en iyisi susun siz
ooh konu dine döndü günaha döndü ayıba döndüü.yahu patiska güzelim sen dön annem konuna bak biz susuyoruzzz kızlar susalım biz patiska yemek yeme mevzusuna dönsün nasıl yemek ısmarlatabileceğine dönsün olurmu
tartışmanın fitilini ateşliyosun belinay merve ayıp ayıp:mymeka:
şimdi nerden çıktı bukaydirigubbakcemile3
ayol ben sadece kendi düşüncemi yazdım şekerim dedimki benim sevgilim yeemkde yedirir gerekşirse makyaj malzememle kıyafetimide alır dedim bu zoruna gitti bazı kişilerin uzattıkça uzattılarr.. benmi dedim kapalısınız birde die benmi dedim günah die şeytan diye hey allahım yaaaa :roflol:
şunu anlamadınız değil mii
"haklı" ya da "haksız" değildi konu, benim tarafımdan böyleydi en azından
"haklı davranış" ya da "haksız davranış"
ben yapılan davranışı eleştirdimmm, kişi ya da kişileri değil :1no2:
ve çok komik ki kullandığım sözle yapmış olduğum teşbih sanatını anlamadınız
bana şeytanı soruyorsunuz.. delikafadulden
ve biçok kez uzattığım zeytin dallarını da görmezden geldinizz :1closedeyes:
neysee kendi fikriniz, düşüncenizz, siz bilirsinizz :teytey:
saygı duyarım :1rolleyes:
tartışmanın fitilini ateşliyosun belinay merve ayıp ayıp:mymeka:
şimdi nerden çıktı bukaydirigubbakcemile3
ayol ben sadece kendi düşüncemi yazdım şekerim dedimki benim sevgilim yeemkde yedirir gerekşirse makyaj malzememle kıyafetimide alır dedim bu zoruna gitti bazı kişilerin uzattıkça uzattılarr.. benmi dedim kapalısınız birde die benmi dedim günah die şeytan diye hey allahım yaaaa :roflol:
Morali Bozuk Olan Gelsin Valla Okusun Konuyu kaydirigubbakcemile3
Sadece olmadığı zaman mı ödenmeli yani?Olmadığında var mı paran ben ödeyimde denir ama parası çok olsada ben hep ona ödetmem ki,bende ödüyorum buluştuğumuzda.Sırf yemekte değil,diyelim ki yemeği o ödedi,sinema bileti için ben atlıyorum hemen,tiyatroyu o verdiyse ben yemek ısmarlamak istiyorum.Napıyosun sen koy o parayı cebine diyor ama onun ödediği şeyler çoğalınca ben rahatsız oluyorum.Bence para olup olmamasına göre yapılmamalı,karşıdaki düşünülmeli.Erkek ve parası var diye herşey ödetilmemeli.Bizimde 1 sene olucak bizde ciddiyiz!ama çaktırmadan fiyatlara bakarım bir yere gittiğimizde uygun fiyatlı neyse onu yer içerim,zora sokmam.Markete birşey almak için girdiğimde ona ödetmem aldığım şeyi,hazırlarım paramı var bende var bozuk derim,o niye alsın ki.Mağazayı falan hiç saymıyorum beğendiğim şeyi girip paramla alırım,asla kabul etmem.
valla ben böyle düşünüyorum.Sürekli o ödeyince rahatsız oluyorum ve kendime aldığım birşeyi ona ödetmem,gerek yok,kocam değil ki.Cumartesi-pazar sürekli o yemeği ödüyorsa sinema için ben ödemek istiyorum,rahat edemiyorum.Hele kıyafet falan aldırdığımı düşünemiyorum-tatlicadiarzu-
evet kankakaydirigubbakcemile5 bu olay tam gülmelik olay oldu sağol patiska valla ALLAH razı olsunsenden sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün:roflol: