E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Patiska ben düşündüm taşındım , sana restorant işletmecisi bir sevgili bulmaya karar verdim :roflol:
bak bu bi çözüm olabilirrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patiska ben düşündüm taşındım , sana restorant işletmecisi bir sevgili bulmaya karar verdim :roflol:
:1shok: aman allahım bu nedır? makyaj malzemesı mı ne kadar pahalı o oyle ben hep ömrüm boyunca erkeklerın kızlara yemek ıcmek gezmek dısında verdıgı hedıyelerde kızların bır sekılde karsılık verdıgını düşünmusumdur, kendımı bu düşünceden alamıyorum belınay tatlım neden boyle bır sey yapıyor ve bunu ınsan ıcınde söyluyorsun kı
hem daha evlenmemıssın aksılıkler pesımı bırakmıyor dıyorsun hem de agır pahalı hedıyelerı kabul edıyorum hatta elbıselerımı gıyımımı kuşammımı makyajımı o karşılıyor dıyorsun, ah canım ya yapma allaskına bari yapıyorsun söyleme ınsanlar yanlıs algılıyor olmazlar mı? benımkı basıt bır yemek yani benı anlaması ıhtıyaclarımı dınlemesınden ıbaret olan bır yemek altı ustu ama senın derın sorunların varmıs gıbı neyse ben gene de karısmıyım sevgılı arasına gırılmez, eşim desen amenna dıyecektım ama neyse acıklamıssın da zaten bızım kendı aramızdakı hukukumuz farklı dıye balım ben karısamam wallahı arkadaslar da demıs bız karısamayız bır sey demek de düşmez neyse ne dıyelım hayırlısı canım dmı ama bana destek olmaya calısırken kendı bılgılerını bu kadar açmasaydın keşke, aramızdakı hukukumuzu bılmıyorsunuz falan dıye ne bılelım tamam acmayalım sekerım,
sizin için de umarım hayırlısı olur canım,
çalışma ben paranı vereyım falan da demiş ama bilmiyorum evlenıceksın sanırım, yani tüm giyim kuşamını makyaj malzemelrını de o karsılıyormus karşılıklı bir hukukunuzdan dolayı!, bir de calışma ben senı üstlenırım derken calısmanı ıstemıyor tutumunu sergılemıs, umarım evlenırsınız dedıgın gıbı.... neyse derdıne ortak oldum sanırım, sen de bana destek olmustun ama tesekkurler.
patiskacığım ,şu yazına imzamı atabilirmiyim canıma.s.
PATİSKA SANA HAK VERİYORUM....
SÖYLEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM TATLIM....
bu benim fikrim. arkadaşın yazısını beğendim... o da sizin fikriniz...burası özgür bir platform. teşekkürler kalktığı için böyle beğenimi belirtiyorum... kalkmasaydı teşekkür edecektim.
arkadaşlarrr birbirimizi eleştirebiliriz lakinnn
afedersiniz ama bu nasıl bi bodoslama atlayış bölee yasakkelime nasıl bi eleştiri tarzıı :1no2:
resmen iftiravari bi karalamadır bu yasakkelime
lütfen yapmayalım tanımadığınız biri konusunda nasıl böyle peşin hükümlü olabiliyorsunuz :çok üzgünüm:
kii tanıdığım kadarıyla kendisi bu konuşulanlardan çokk uzak bir ıNSAN dır...
afedersiniz ama bu nasıl bi bodoslama atlayış bölee yasakkelime nasıl bi eleştiri tarzıı :1no2:
lütfen yapmayalım tanımadığınız biri konusunda nasıl böyle peşin hükümlü olabiliyorsunuz :çok üzgünüm:
kii tanıdığım kadarıyla kendisi bu konuşulanlardan çokk uzak bir ıNSAN dır...
kii tanıdığım kadarıyla kendisi bu konuşulanlardan çokk uzak bir İNSAN dır...
burda bir tartışma söz konusu ama taraf tutmadığımı belirterek sadece bir konuya değinicem.. iftira karalama vs yok ki burda! biz birbirimizi yorumlarımızdan tanıyoruz. mesela belinay merve'nin ne yaptığını ne ettiğini ne giydiğini hatta yatarken bile ne giydiğini biliyoruz.sengözlerimebaksanab
aynı sert tepkileri belinayın kendiside pek çok arkadaşa vermiştir. buna pek çok örnek vardır. burda kişi savunması yapmayın genel konuşun..[/B]
a.s.
ne yaptığım ne ettiğim günlüüğe yazıyoru, ne giydiğimi bugün ne giydin çek görelime' herkes gibi ekliyoru, yatarken ne giydiğimide uyurken ne giyiorsunuz adlı topicde herkes gibi ekliyorum.. Bununla bu konunun ne alakası var tatlı sölermsiin??
Kişi savunulması yapılmamış sadece özel hayat hakkında iftira atıldığı dikkatli konuşulmadığı için yazılmış bir yorumdu nasıl sizler beni eleştirip özel hayatım hakkında özgür düşüncelrini belirttiğiniz gibi bu arakadaşımızdaa özgür düşüncesini belirtmiş...
konuyla şu alakası var: birbirimizi burda ne kadar açtıysak o kadar tanınıyoruz. sende çok açtığın için seni de çok tanıyoruz demek istedim...
kişi savunması yapılmış çünkü ben pek çok konuda kadın-erkek samimiyetine olan tavrını duruşunu hatırlıyorum mervecim..demekki birbirimizi burda çok iyi tanıyoruz..
hepimiz özgür düşüncelerimizi dile getirdik bak ne güzel sengözlerimebaksanab
heh ne güzel işte beni tam olarak tanıyan bi kaç kişi varsa beni neredece erkeklerle yakınlık kurucağımıda bilirler demekki patiskacığımda bilmiyor benim nasıl yaşadığımı nasıl bir duruş sergilediğimi ve erkek arkadaşıla nasıl ilişkimi sürdürdüğümü'ki zaten bu kimseyi ilgilendirmez... dedimya ben patiskanın diğer konusunu okuyunca kızmıyorum ona anlamaaya çalışıyorum sadece....
ayy konu benim sevgilimin beni çalıştırmaması bana kot pantalon badi alması ve makyaj malzemesi almasına geldi :)) ay allahım tamam unutun arkadaşlar almıyor bana sevgilim bişi bukadar problem yapmayın alah aşkına... kot pantalon badi makyaj mazlemesi alıyor diyee hemen kendini kullandırtıyo ozaman arnızda başka hukuk var diyen kişininde akllından şüphelenerim ben ne yani benim herşeyi karşılıyor diye illa bi çıkarımı olucak karşı tarafın sadece bumu gelir hemen aklınıza? neyse yaa konu patiskanın yemek yiyememesii konuya dönelim beni boşverin....
heh ne güzel işte beni tam olarak tanıyan bi kaç kişi varsa beni neredece erkeklerle yakınlık kurucağımıda bilirler demekki patiskacığımda bilmiyor benim nasıl yaşadığımı nasıl bir duruş sergilediğimi ve erkek arkadaşıla nasıl ilişkimi sürdürdüğümü'ki zaten bu kimseyi ilgilendirmez... dedimya ben patiskanın diğer konusunu okuyunca kızmıyorum ona anlamaaya çalışıyorum sadece....
ha şunu bileydin be mervecim.. herşeyini anlat sonra kimseyi ilgilendirmez de oldu mu bebeğim?
ben hepinizi anlamaya çalışıyorum...
bak hepimizin ilişkisi var ama neden bu kadar anlatmıyoruz? hiç düşündün mü? demekki bu kadar ortaya koyarsan yoruma açarsın kendini ve yaptığın en ufak tezat tepki çekersengözlerimebaksanab
sevgilera.s.
Kız valla sevgilin ne güsel neler neler alıomuş bacım daha ne istion boşver başkalarına kulaklarını tıka belinayım sen delikafadulden
Bende aldırcam sevgilime :dilcikar:
sevgilim diil mi aldırrıım ne var bunda
Dier dediğime bakmayın polemik içindi :1shok:
açtığı o konu gayet dürüts ve samimi bir konu.Çoğu insan senin bir mutluluğunu paylaşırken "aaa Belinaycım çok sevindim" inan derlerken, içi içini kemirenlerde var aralarında.Ama kimi belli eder, kimi belli etmez.Ben burda kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama kızın açtığı bir konuya gelip sevgilinin sana nasıl yemek yedirdiğini 2 msj boyunca anlatmışsın, bu biraz arkadaşımıza nispet yapmak olmuyor mu?? Arkadaş sevgilisinden memnuniyetsizliğini dile getirirken sen sevgiline olan "BÜYÜK AŞKINI",anlatmışsın.Haklı olarak morali bozulabilir.Soruna çözümünüz varsa önerin...
hakaten sizde bir ilginçsiniz o durumda gider bi yere oturur yemeğimi yerim
yada sevgilime illa bana bisküvi al demem
gider bir pastaneden bir poğoça simit falan alır yerim
niye sevgilinize minnet ediyorsunuz ki
kaldı ki bütün hesapları erkekler öder her şeyi alır bizler sadece yer içeriz diye bir şey yok
her şey karşılıklı bu kadar yüklenmemek gerek
sizinki gibi açlık sınırında yaşmamakta gerek elbette -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-