Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

canım benim bziim farklı bir diyaloğumuz için bi problem teşkil etmiyor...

Tabi ben sizin aranızdaki diyaloğu bilemem. Benim büyük paralar aldığım kişiler babam olabilir, annem olabilir, kocam olabilir, o farklı bişey. Ama evlenmeden önce ben kıyafetlerimi ve makyaj malzemelerimi aldırmam sevgilime, çünkü bayağı büyük bi masraftır bu ve ben böyle bir şeyi kabul edemem. Hani birbirmize yemek ısmarlarız ya da ufak tefek hediyeler alır veririz, yeri gelir param olmaz borç alırım ya da o benden alır ama bu borcu mutlaka öderim, karşılığını ödeyemediğim hiçbir şey almam. Benim bazı sürekli ihtiyaclarımı karşılamasını isteyemem. İlişkimiz biterse bunun karşılığını ödeyemediğim için kötü hissederim zaten kendimi. Ama sizin aranızdaki diyalog farklıymış kusura bakma ben kendi ilişkim için konuşuyorum zaten..

Şaka gibi ya.
Önce sevgilinin davranışı tuhaf gelmişti ama.
Senin şu sümlen bile açıklıyor, "beni doyurmuyor, aç bırakıyor.
Helal olsun dicem ben, açlıktan ağlatarak ders verniş.

Tabi ben sizin aranızdaki diyaloğu bilemem. Benim büyük paralar aldığım kişiler babam olabilir, annem olabilir, kocam olabilir, o farklı bişey. Ama evlenmeden önce ben kıyafetlerimi ve makyaj malzemelerimi aldırmam sevgilime, çünkü bayağı büyük bi masraftır bu ve ben böyle bir şeyi kabul edemem. Hani birbirmize yemek ısmarlarız ya da ufak tefek hediyeler alır veririz, yeri gelir param olmaz borç alırım ya da o benden alır ama bu borcu mutlaka öderim, karşılığını ödeyemediğim hiçbir şey almam. Benim bazı sürekli ihtiyaclarımı karşılamasını isteyemem. İlişkimiz biterse bunun karşılığını ödeyemediğim için kötü hissederim zaten kendimi. Ama sizin aranızdaki diyalog farklıymış kusura bakma ben kendi ilişkim için konuşuyorum zaten..

mutluluklar dilerim ozaman size canımcım...:nazar:a.s.​

sayfaların hepsini okuyamadım arada senin yazdıklarına göz gezdirdim de niye illa o bişeyler yedirsin diye bekliyorsunki. ailem üç yudum yemek getiriyo doyuyorum demişsin şaka yapıyor olmalısın. kendin niye pişirmiyorsun ? ağlayarak bisküvi almakta ne demek? ben başlığı okuyunca kilolu olduğunu düşünmüştüm ama farklıymış.
bazı erkekler kızların onların parasını yemek için onunla çıktığını düşünür ve kesinlikle para harcamazlar benim okulda 2-3 arkadaşım vardı böyle .

ben sevgilimi ömrümü başımda gezdririm artık böle konular okudukçaaa (zaten gezdiriyordumda en tepeye çıkartırım) hiç birşeyi esirgemez benden aşkım hatta sen çalışma ben saana maaş bağlim dedi.. şimdi makyaj malzememide kıyafetlerimide o alıyorrrr . dur bi mesaj atim aşkıma uyudu ama olsun sabah işe giderken okur :))

:1shok: aman allahım bu nedır? makyaj malzemesı mı ne kadar pahalı o oyle ben hep ömrüm boyunca erkeklerın kızlara yemek ıcmek gezmek dısında verdıgı hedıyelerde kızların bır sekılde karsılık verdıgını düşünmusumdur, kendımı bu düşünceden alamıyorum belınay tatlım neden boyle bır sey yapıyor ve bunu ınsan ıcınde söyluyorsun kı
hem daha evlenmemıssın aksılıkler pesımı bırakmıyor dıyorsun hem de agır pahalı hedıyelerı kabul edıyorum hatta elbıselerımı gıyımımı kuşammımı makyajımı o karşılıyor dıyorsun, ah canım ya yapma allaskına bari yapıyorsun söyleme ınsanlar yanlıs algılıyor olmazlar mı? benımkı basıt bır yemek yani benı anlaması ıhtıyaclarımı dınlemesınden ıbaret olan bır yemek altı ustu ama senın derın sorunların varmıs gıbı neyse ben gene de karısmıyım sevgılı arasına gırılmez, eşim desen amenna dıyecektım ama neyse acıklamıssın da zaten bızım kendı aramızdakı hukukumuz farklı dıye balım ben karısamam wallahı arkadaslar da demıs bız karısamayız bır sey demek de düşmez neyse ne dıyelım hayırlısı canım dmı ama bana destek olmaya calısırken kendı bılgılerını bu kadar açmasaydın keşke, aramızdakı hukukumuzu bılmıyorsunuz falan dıye ne bılelım tamam acmayalım sekerım,
:eek:

mutluluklar dilerim ozaman size canımcım...:nazar:a.s.​

sizin için de umarım hayırlısı olur canım, :nazar:

çalışma ben paranı vereyım falan da demiş ama bilmiyorum evlenıceksın sanırım, yani tüm giyim kuşamını makyaj malzemelrını de o karsılıyormus karşılıklı bir hukukunuzdan dolayı!, bir de calışma ben senı üstlenırım derken calısmanı ıstemıyor tutumunu sergılemıs, umarım evlenırsınız dedıgın gıbı.... neyse derdıne ortak oldum sanırım, sen de bana destek olmustun ama tesekkurler.
:nazar:

sayfaların hepsini okuyamadım arada senin yazdıklarına göz gezdirdim de niye illa o bişeyler yedirsin diye bekliyorsunki. ailem üç yudum yemek getiriyo doyuyorum demişsin şaka yapıyor olmalısın. kendin niye pişirmiyorsun ? ağlayarak bisküvi almakta ne demek? ben başlığı okuyunca kilolu olduğunu düşünmüştüm ama farklıymış.
bazı erkekler kızların onların parasını yemek için onunla çıktığını düşünür ve kesinlikle para harcamazlar benim okulda 2-3 arkadaşım vardı böyle .

yok tatlım ya tum gun dısarda alısverısteyken eve ac döndürmesı hosuma gıtmedi,
şöyle düşün evlenıyorsunuz düğün alısverısındesınız tum gun sürüyor nevresımler vs alınıyor ama dısarda yemek yedırmeden senı anne evıne gerı koyuyor? guzel bır sey mıydı, bızım de aynı işte aynısı oldu evlılık oncesı unutulmayacak seylerden,
neyse kı bız görucu usulu tanısmadık flört edıp bırbırımızı denıyoruz eger duzelmesse zaten ayrılıcaz mecbur. cunku o benı ıstıyorsa düşüncelı davranmak durumunda öyle degıl mı. a.s.

Şaka gibi ya.
Önce sevgilinin davranışı tuhaf gelmişti ama.
Senin şu sümlen bile açıklıyor, "beni doyurmuyor, aç bırakıyor.
Helal olsun dicem ben, açlıktan ağlatarak ders verniş.

aynnen öyle walla bır daha ac kalmayacagım onun yanında ıyı ders oldu bana. :kahve:

Ayyy bir yaşıma daha girdim yanii:1shok:
Töbeee töbeee çok pintiymiş canım kusura bakma ama yaniii
Sürekli de bahane bulamaz yaa -tatlicadiarzu-

evet pıntılıgı halen devam sanırım, degıstırmezse kendını olacakların farkına vardı ama bugün. yarın ve dıger gunlerde eger devam ederse ayagını denk alacagını düşünyorum. kötükedihüso

:1shok: aman allahım bu nedır? makyaj malzemesı mı ne kadar pahalı o oyle ben hep ömrüm boyunca erkeklerın kızlara yemek ıcmek gezmek dısında verdıgı hedıyelerde kızların bır sekılde karsılık verdıgını düşünmusumdur, kendımı bu düşünceden alamıyorum belınay tatlım neden boyle bır sey yapıyor ve bunu ınsan ıcınde söyluyorsun kı
hem daha evlenmemıssın aksılıkler pesımı bırakmıyor dıyorsun hem de agır pahalı hedıyelerı kabul edıyorum hatta elbıselerımı gıyımımı kuşammımı makyajımı o karşılıyor dıyorsun, ah canım ya yapma allaskına bari yapıyorsun söyleme ınsanlar yanlıs algılıyor olmazlar mı? benımkı basıt bır yemek yani benı anlaması ıhtıyaclarımı dınlemesınden ıbaret olan bır yemek altı ustu ama senın derın sorunların varmıs gıbı neyse ben gene de karısmıyım sevgılı arasına gırılmez, eşim desen amenna dıyecektım ama neyse acıklamıssın da zaten bızım kendı aramızdakı hukukumuz farklı dıye balım ben karısamam wallahı arkadaslar da demıs bız karısamayız bır sey demek de düşmez neyse ne dıyelım hayırlısı canım dmı ama bana destek olmaya calısırken kendı bılgılerını bu kadar açmasaydın keşke, aramızdakı hukukumuzu bılmıyorsunuz falan dıye ne bılelım tamam acmayalım sekerım,

Sen O hukuku ne olarak algıladın?
Belinay orda demek istediği artık 5 senesini vermiş bi ilişkiye aralarında para konusunu sorun etmiyorlar..V.s Olarak açıklamak istemiş..

Bu arada sevgiline gelince cnm..sen bunu onunla konştun mu ?
Yani bana pek yanında yemek yemekten çekiniyor
Yada dışarda yemekten tiksiniyormuş gibi gelmedi..
:uhm:

Şahsen ben sizin yerinize olsam;
"Sevgilim seni çok önemli biriyle tanıştıracağım diyerek, yemek yemeyi tahmin etmeyeceği çay kahve içilip,aynı zamanda yemek de yenilen bi mekan adresi verirdim. Buluşma saatinden yarım saat önce gider ve garsona, ne varsa sipariş verirdim.
Tam sevgilim geldiği anda yemeye başlar ve çatlayıncaya kadar yerdim, hatta nefes alamayacak kadar yerdim... cokacimcoook

Arada laf sokar, "Merak etme, ben ödiycem" derdim. :icecream:
Sonunda bi güzel kendime kahve ısmarlar (ama sadece kendime); "Bana senin gibi sevgilisini aç bi ilaç yanında dolaştırmaktan utanmayan adam değil, sevgilisini düşünüp, ona göre hareket eden adam lazım..
Hadi şimdi ikile!!!" derdim... Ve eminim ki çok da keyif alırdım
...
:nazar:

patiskacığım ,şu yazına imzamı atabilirmiyim canıma.s.

bayağı değişik bi erkek arkadaşın varmış...

Cimri desen sinemaya götürmezdi....

Düşünceli desen aç bırakmazdı vallahi tuhaf....

Allah hakkında hayırlısını versin ama bidahaki buluşmanıza aç git bakalım gene kendi yiyip sen izleyecekmisin?

Patiska kullanıcısından alıntı
aman allahım bu nedır? makyaj malzemesı mı ne kadar pahalı o oyle ben hep ömrüm boyunca erkeklerın kızlara yemek ıcmek gezmek dısında verdıgı hedıyelerde kızların bır sekılde karsılık verdıgını düşünmusumdur, kendımı bu düşünceden alamıyorum belınay tatlım neden boyle bır sey yapıyor ve bunu ınsan ıcınde söyluyorsun kı

PATıSKA SANA HAK VERıYORUM....

SÖYLEDıKLERıNE AYNEN KATILIYORUM TATLIM....:nazar:

Kızım bu adam cimri sengözlerimebaksanabondan sana hayır gelmez yol yakınken ayrıl/ Güzin Ablan-tatlicadiarzu-

budur... :nazar:

bu arada ben 27 yaşında genç bir kadının sokaklarda açım bana bisküvit ak diye ağlayıp tepindiğini gözümün önüne getiriyorum da; yok yok getirmiyim daha iyi.. delikafadulden

ben açım açım diye ağlayan en son 3 yaşındaki yeğenimi gördüm. o da aynı bisküvit isterim diye tepiniyordu. umarım benzer bir sahne değildir. :roflol:

ayy bu ne be...
haha aaaaahahaaaa
bence senin bu sevgilinin dişleri takma oyüzden yemiyor....
dişleri ağzından düşer diye :lepi:
:roflol::roflol:

ah be patiskam ah be kuzum gece gece benimi dert ettinde yazdın ay kıyamam sana yaaa.. demişssinki farklı bir hukukunuz var ve sen sanırım bunu farklı bir şekilde algılanmışssın yani beynin farklı yerlere çalışmış o dakikada.. nedimki güzelim senin düşünceen ayrııı benim düşüncem ayrıı KİŞİ KENDİNİ BİLDİLKTEN SONRA 3. kişilere hiiiç bişicik düşmez.. ayrıca benim pahalı giysiler pahalı makyaj malzemeleri aldığımı nerden biliyorsun fişlerinimi aldın yada neler kullandığımımı biliyorsun?? neyse tatlım konu senin sevgilinin yemek yedirmemesi seninde yolda tepinerek ağlamaan ona bisküvi aldırmandı işgal ettim konunu benim ilişkimle sen takılma bana sevgilini düşün nasıl yemek ısmarlatacağını düşün en iyisi.. RELAX ol

Patiska ben düşündüm taşındım , sana restorant işletmecisi bir sevgili bulmaya karar verdim :roflol:

X