Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

Patiska psikoloji bölümünde bir konu açmışsın daha önce eski erkek arkadaşlarımın yaptığı davranışları yenisi yapınca sinir oluyorum diye daha önceden aynı durum gelmişmiydi başına önceden belki bu kadar ilgilendirmemiştir seni ama tekrarı olduğu için daha fazla üstüne düşüyorsundur kafamçokkarıştı

Kafam çok karıştı gerçekten ben anlayamadım bu ilişkiyi ve seni :1no2:

amanin psikolojı mı ??
yok ben baska baslıga actım
bir derdim var
ah erkekler
geyık
sımdıde psıkolojı mı olduk ? :ecrin_bebek:
moderatorler degıstırıyor

evet evet eskıden aynı durum var bak hep aynısı oluyor 2,5 aya yaklasınca bende şalterler atıyor belkı bu sorunum da oyle dunyaları devırcek bır sorun degıl ama ben büyütüyorum ve sonunda 2,5 ayın günü geldıgı gun ılıskı bıtyıyor bıtmezse bıtırıyorum küfür edıyor aramıyor vs acmıyorum ya da durmadan arıyorum
kaydirigubbakcemile
waar bır sorun ortada
ılıskımı 4 aylıkmıs gıbı mı düşünmelıyım yoksa 1 haftalı k gıbı mı düşüneyım bıttı dıyue dusununce de bıtıyor bılmıyorum sözlenelım desem hayır dıycek
ama evlenemıyorum gıbı bı psıkolojı olusuyor bende eskı sevgılım cok cok cok oyalamıstı o yuzden oyalanıyorum hıssıne kapılıp ayrılcaksa ayrılsın dıyorum bıraktırıyorum
bukadar acık yazamazdım cnm :ecrin_bebek:

Patiska...
Açtığın 25 konudan 15 i bir derdim var ile ilgili kafamçokkarıştı

Patiska psikoloji bölümünde bir konu açmışsın daha önce eski erkek arkadaşlarımın yaptığı davranışları yenisi yapınca sinir oluyorum diye daha önceden aynı durum gelmişmiydi başına önceden belki bu kadar ilgilendirmemiştir seni ama tekrarı olduğu için daha fazla üstüne düşüyorsundur kafamçokkarıştı

Kafam çok karıştı gerçekten ben anlayamadım bu ilişkiyi ve seni :1no2:

bır de bellı süre sonra karşımda eskısını görmeye balsıyorum bugun gene benım cocuga bakarken onu gördum karşımda
onun hareketlerı onun tavırları hep eskısı -tatlicadiarzu- olmuyor sanıyorum olmıycak dıyorum ama onu göruyorum hep
kalbımde affetmeyı denedım eskısını affetttım ama bılemıyorum. arasam mı eskısını sorsam halini hatrını falan rahatlar mıyım kı acaaba bıraz daha ?

Patiska artık ilişkinin gidişatını bize haber veririsin dime..:nazar:
Şahsen ben merak ediyorum bu adam seni ne zaman yemeğe götürecek.delikafadulden
Yada sen hazırlan bu akşam sarma sar börek aç.Arabada yersiniz...
cokacimcoook

onu ıstıyor hep, bana yemek yap tatlı yap getır dıyor yapıp göturyorum
:kahve:

konu yerini bulmuş yoruma gerenkk yok:lepi::1closedeyes:

ılıskımı 4 aylıkmıs gıbı mı düşünmelıyım yoksa 1 haftalı k gıbı mı düşüneyım bıttı dıyue dusununce de bıtıyor bılmıyorum sözlenelım desem hayır dıycek
ama evlenemıyorum gıbı bı psıkolojı olusuyor bende eskı sevgılım cok cok cok oyalamıstı o yuzden oyalanıyorum hıssıne kapılıp ayrılcaksa ayrılsın dıyorum bıraktırıyorum
bukadar acık yazamazdım cnm :ecrin_bebek:[/FONT][/B][/COLOR]

Cnm illa ki bir kalıba zamana sokmak zorunda değilsin ilişkini gün belirlemeden yaşa bırak günleri ayları a.s

onu ıstıyor hep, bana yemek yap tatlı yap getır dıyor yapıp göturyorum
:kahve:

Doğru yapıyorsun..
Kadın dediğin yemek yapar erkeğini doyurur.
Adam dediğinde parasıyla yemek alır kadınını doyurur.

Sen görevini yapıyorsun ama o yapmıyor...
Kınıyorum şahsen bizzat kendim olaraktan
kötükedihüso

bır de bellı süre sonra karşımda eskısını görmeye balsıyorum bugun gene benım cocuga bakarken onu gördum karşımda
onun hareketlerı onun tavırları hep eskısı -tatlicadiarzu- olmuyor sanıyorum olmıycak dıyorum ama onu göruyorum hep
kalbımde affetmeyı denedım eskısını affetttım ama bılemıyorum. arasam mı eskısını sorsam halini hatrını falan rahatlar mıyım kı acaaba bıraz daha ?

Eski eskide kalmıştır...
Bitmişse bir sorun vardı demek ki geçmişi düşünme...Eğer unutamıyorsan yeni birini hayatına sokma karşındakinin ne suçu var :uhm:

hay allah iyiliğini versin koptum koptum :roflol::roflol:
patiska çok mersi canım koptuk sayende site olarak
konunda güldü oynadı yerini buldu geyikkk :sm_cool::sm_cool:

laelaelaelaelae hihiih
komık ama demı, sorun sorundur dedım dınlemedıler
lülülülülülü

laelaelaelaelae hihiih
komık ama demı, sorun sorundur dedım dınlemedıler
lülülülülülü

canım eğer bu bir sorunsa ve ciddiysen
şöylece bir düşünmen gerek senin yaptıkların normal mi
seni geçtim o moliere'in cimrisinden daha cimri sevgilinin yaptıkları normal mi
bırak kendine başka biriyle daha düzeyli bir ilişki kur
ama yok geyiğe devam diyosan son gaz devamm :eek::eek:

yaşın 27 olsada bence saf çocuksu bir yönün var
buda bence güzel bu zamanda az bulunur şeyler
boşver o kişi olmazsa seni doyuracak biri bulunur
sen içindeki çocuğu öldürme yeter:1hug:

Kız yemek yerken Şahika gibi falanmı yiyorsun yoksa adamın gözü korkmuş olmasın (Yemek sonrası tatlı yiyip içi kazındı diye üstüne 12 lahmacun yiyordu bugün ) kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

ayol benim sevgilimde yemek yemiyorum diye bağırıyor :) dışarı çıktığımızda muhakkak bi resturanta yada burger king tarzı yere götürür yedirir sonra tatlı yemek için bi yere götürrür sonra çayla beraber kumpir yeriz (kilo alıcakmışım zayfmışım ben yerken oda doyuduğunu hissediyomuşş) öpüpte başımda gezdrim aşkımı...

ayol benim sevgilimde yemek yemiyorum diye bağırıyor :) dışarı çıktığımızda muhakkak bi resturanta yada burger king tarzı yere götürür yedirir sonra tatlı yemek için bi yere götürrür sonra çayla beraber kumpir yeriz (kilo alıcakmışım zayfmışım ben yerken oda doyuduğunu hissediyomuşş) öpüpte başımda gezdrim aşkımı...

Al bendende o kadar Belinayım :) Ben diyorum aşkım yememem lazım iyice şiştim yok diyo sen yemezsen bende yemen :asigim:

X