Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

Al bendende o kadar Belinayım :) Ben diyorum aşkım yememem lazım iyice şiştim yok diyo sen yemezsen bende yemen :asigim:

Walla dua edin elinizden kaçıırmayın sevgililerinizi görün neler var hayattakaydirigubbakcemile2

Al bendende o kadar Belinayım :) Ben diyorum aşkım yememem lazım iyice şiştim yok diyo sen yemezsen bende yemen :asigim:

kaydirigubbakcemile5 cokacimcoook aşkım yeki bende doyduğu hissedim der bazende kendi elleriyle yedirir hadi benim için ye ölümü gör ye bak ağlar der oyunlar yaparak şirinliklerle yediriri çok zevli geçiyo yemek yemelerimiz onunlaa, annemle konuşur annem ona şikayet eder yemiyorum die bebek gibi damat bak yemiyor belinay der ufuğumda hemen aşkım benim için ye bak kilo alman lazım sen bana lazımsın biraz dirençli ol der sayesinde balık yemeye başladım yerimseniben

niye bütün gün aç gezip onu bekliyosun anlamadım
olmadı otur kendi paranla ye kendi yer yada yemez onun problemi olsun
bu ne saçma bişi böle

ya!!!!! 27 yasındasınız ama açım dıye bagırıyorsunuz...bana cok banal geldı vede cok basıt...yazıları okurken 16 yasında bırı sanmıstım sızı boyle cocukluk olurmu,agladım dıyorsunuz....cok ayıpppp....yedırmıyor:):) dıyorsunuz bebekmısınız bırı sıze yedırsın....anlamadım ben....begenmıyorsanız huylarını ayrılın..boyle bır yazı acıp ınsanları bos bosuna oyalamıssınız

Yok yani ben olsam girerim bir resturanta söylrri yemeğimi ve döner derimki açmısın sanada ısmarlimi?? eğer adamsa ve anlarsa utanır :)) yok eğer utanmıyorsada demekki çok cimri kibar adıyla tutumlu..
Canım benim birde şu var illa erkek arkadaşınmı götürmeli yada açmısın diye sormalı?? tamam nazklik olsun die kibarlık olsun die sormalı bunu ama bunuda DÜŞÜNCELı bir insan sorar yani sanırım senide kendisi gibi görüyoor ve kendii tuvaleti geldiğindede sende git diyormu çok merak ettim?? yok yani hayır bence onun sana yemek ısmarlama gibi bi zorunluluğu yok seninde onla beraber yeme gibi bi zorunluluğun yok... bana bisküvi al demişssin yolun ortasında ağlayarak?? sen girip bir markete yada büfeye alamadınmı?? ve anlamadığım şey neden yanında ağlıyorsunki?? bi yemek ısmarlamadım die çocuk gibi ağladı diye düşünmüştür.. demekki karşısında bri varken yemek yemeyi sevmiyor çekiniyor utanıyor veya seni resturanta götürdüğünde dünyaaları yiyeceğini sanıyorki korkuyor...

Iste bu

kız patiska sen beni güldürdün allahta seni güldürsün

öldüm gülmekten :roflol:

kız şaka de ya çünkü gerçekse güldüğüm için üzülücem ama tutamıyorum kendimisırnaşık şey

boş ver canım ya kızma sanki hergün devlet meselesimi çözüyoruz

günde 100 tane ottan b... konu açılıyor ne olurki

arkadaşınki enazından komikti milleti neşelendirdi bir sürea.s.

:roflol::roflol:

Valla bence senin sevgilin herrrrrrrrrrrkesinkinden güzel bi sevgili canım ya:) Bana önceden anlattığın şeylere dayanarak söylüyorum bence süper bi sevgilin var. Ayrıca ben seni anlıyorum tabii ki erkek arkadaşınsız da yemek yiyebiliyorsundur ama erkek arkadaşla olunca tadı bir başkaaaahihoyyyt o yüzden bunun büyük bir problem olmasını anlıyoruma.s ayrıca sevgili dediğin beraber yemek yemiceksen ne işe yarar ki. kesinlikle haklısın davanda. yolun ortasında bisküvi al demen de çok önemli bi noktaya işaret ediyor, olay orda bisküvi değil onun senin ihtiyaclarına değer vermemesi. ayrıca ben seni biliyorum sen kuş kadarcık yersin sevgilin de buna üzülüyor kahroluyordur bu yüzden senle yemek yemiyordur. Bir yerde haklı tabii. Ayrıca senin sevgilin isim vermek istemiyorum da süper bir yerde çalışmıyor mu kıss? Sana bi yemek ısmarlamaktan çekinmez ki saçmalama:) bence senin sevgilin süper biri ben öyle anladm önceki başlıklara yazdıklarını birleştirerek. Böyle önemsiz mevzulardan ayrılmayın derim. hihoyyyt

kız bu ben değilimmm :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

omrumde boyle ayar gormedim:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben sevgilimi ömrümü başımda gezdririm artık böle konular okudukçaaa (zaten gezdiriyordumda en tepeye çıkartırım) hiç birşeyi esirgemez benden aşkım hatta sen çalışma ben saana maaş bağlim dedi.. şimdi makyaj malzememide kıyafetlerimide o alıyorrrr . dur bi mesaj atim aşkıma uyudu ama olsun sabah işe giderken okur :))

ayy koptum yaaaa. gece gece iyi geldin heleki böle bi gecede valla konuyu açanda ve LolaBunny arkadaşımda çok memnun ettiniz beniii :)) 5 gündür böle gülmeye ihtiyacım vardı sğolun vallaa şaka gibi yaa :)))

ya bence bi kadının kendi başına ayakta durması kadar güzel bişey yok. ekonomik özgürlük her şeyden önemlidir. kadını toplumda birey haline getiren şeydir. ben kendi sevgilimden şu ana kadar bir kuruş almış değilim. sen de alma ileride ne olacağı hiç belli olmaz derim. ayrıca bana sevgilim çalışma derse orda ben bi bit yeniği ararım. kadın ve erkek ikisi de çalışmalı ve eşit bir hayat yaşamalıdır. (eğer koşullar müsaitse- ev hanımlarımız için konuşmuyorum, sonuçta evlenmişlerse birtakım para alışverişi olur bundan daha doğal bir şey olamaz ama evlenmeden önce sevgilimden para almazdım ben olsam.

ayy koptum yaaaa. gece gece iyi geldin heleki böle bi gecede valla konuyu açanda ve LolaBunny arkadaşımda çok memnun ettiniz beniii :)) 5 gündür böle gülmeye ihtiyacım vardı sğolun vallaa şaka gibi yaa :)))

rica ederiz canım ya:) seni mutlu edebildiysek ne mutlu bizeeeee:) hihoyyyt

sonuçta evlenmişlerse birtakım para alışverişi olur bundan daha doğal bir şey olamaz ama evlenmeden önce sevgilimden para almazdım ben olsam.
bu cümlenin her zaman savunucusu olmuşumdur a.s

canım benim bziim farklı bir diyaloğumuz için bi problem teşkil etmiyor...

Ayyy bir yaşıma daha girdim yanii:1shok:
Töbeee töbeee çok pintiymiş canım kusura bakma ama yaniii
Sürekli de bahane bulamaz yaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…