E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Patiska psikoloji bölümünde bir konu açmışsın daha önce eski erkek arkadaşlarımın yaptığı davranışları yenisi yapınca sinir oluyorum diye daha önceden aynı durum gelmişmiydi başına önceden belki bu kadar ilgilendirmemiştir seni ama tekrarı olduğu için daha fazla üstüne düşüyorsundur kafamçokkarıştı
Kafam çok karıştı gerçekten ben anlayamadım bu ilişkiyi ve seni :1no2:
Patiska psikoloji bölümünde bir konu açmışsın daha önce eski erkek arkadaşlarımın yaptığı davranışları yenisi yapınca sinir oluyorum diye daha önceden aynı durum gelmişmiydi başına önceden belki bu kadar ilgilendirmemiştir seni ama tekrarı olduğu için daha fazla üstüne düşüyorsundur kafamçokkarıştı
Kafam çok karıştı gerçekten ben anlayamadım bu ilişkiyi ve seni :1no2:
Patiska artık ilişkinin gidişatını bize haber veririsin dime..
Şahsen ben merak ediyorum bu adam seni ne zaman yemeğe götürecek.delikafadulden
Yada sen hazırlan bu akşam sarma sar börek aç.Arabada yersiniz...cokacimcoook
kendide geyik yapıyor olmasın :jeyyar:
Patiska...
Açtığın 25 konudan 15 i bir derdim var ile ilgili kafamçokkarıştı
onu ıstıyor hep, bana yemek yap tatlı yap getır dıyor yapıp göturyorum
ılıskımı 4 aylıkmıs gıbı mı düşünmelıyım yoksa 1 haftalı k gıbı mı düşüneyım bıttı dıyue dusununce de bıtıyor bılmıyorum sözlenelım desem hayır dıycek
ama evlenemıyorum gıbı bı psıkolojı olusuyor bende eskı sevgılım cok cok cok oyalamıstı o yuzden oyalanıyorum hıssıne kapılıp ayrılcaksa ayrılsın dıyorum bıraktırıyorum
bukadar acık yazamazdım cnm :ecrin_bebek:[/FONT][/B][/COLOR]
onu ıstıyor hep, bana yemek yap tatlı yap getır dıyor yapıp göturyorum
acıkınca gözün bir şey görmüyor heralde :roflol::roflol:sitede bir orda bir buraya geziyoruz -tatlicadiarzu-
bır de bellı süre sonra karşımda eskısını görmeye balsıyorum bugun gene benım cocuga bakarken onu gördum karşımda
onun hareketlerı onun tavırları hep eskısı -tatlicadiarzu- olmuyor sanıyorum olmıycak dıyorum ama onu göruyorum hep
kalbımde affetmeyı denedım eskısını affetttım ama bılemıyorum. arasam mı eskısını sorsam halini hatrını falan rahatlar mıyım kı acaaba bıraz daha ?
kızın derdini geyik yaptılar :roflol:
eheheh evet yaa sankı cıddıyetsız bı konu hıh
:dilcikar:
hay allah iyiliğini versin koptum koptum :roflol::roflol:
patiska çok mersi canım koptuk sayende site olarak
konunda güldü oynadı yerini buldu geyikkk :sm_cool::sm_cool:
laelaelaelaelae hihiih
komık ama demı, sorun sorundur dedım dınlemedıler lülülülülülü
ayol benim sevgilimde yemek yemiyorum diye bağırıyor :) dışarı çıktığımızda muhakkak bi resturanta yada burger king tarzı yere götürür yedirir sonra tatlı yemek için bi yere götürrür sonra çayla beraber kumpir yeriz (kilo alıcakmışım zayfmışım ben yerken oda doyuduğunu hissediyomuşş) öpüpte başımda gezdrim aşkımı...