- 23 Temmuz 2014
- 6.272
- 17.652
-
- Konu Sahibi nightingalee
Burada gülmekten altıma işeyecektim asdfgçok stresliyim ve seninle vakit geçirdikçe sana bağlanıyorum bu yüzden seninle daha fazla vakit geçirdikçe seni kaybetme stresini daha derin yaşıyorum minvalinde saçma bir açıklama yaptı.
Adam yalanda level atlamış " sana vakit ayirmiyorum çünkü senle vakit geçirdikçe sana bağlanıyorum" bunu yiyen kız varsa elimde satilik köprü var, kolaylık yaparım.Adam sizden sıkılmış gönlü başka aşklara yelken açıyor.Sizden de bağları koparmak istemiyor işi gücü olan birisiniz ilerde boşlukta kalırsa parmağınıza yüzük takacak.Cift maaş bu devir erkeklerin en sevdiği.Ben aşığım beklerim diyorsanız yalanlarını suyla yutun sonra sindirim sorunu yaşarsınız.....Merhaba herkese, biraz uzun olabilir, yazdıklarımın özeti; Erkek arkadaşımla bana vakit ayırmak istemediğini düşündüğüm için tartıştım.
Biz normalde birlikte yaşıyorduk ve o zamanlar da her akşam arkadaşıyla plan yapardı. Arkadaşlarıyla plan yapmasında sıkıntı yok ama benimle hiç dışarı çıkmazdı, çıktığımızda da max 1-2 saat sonra geri dönerdik. Bunu söylediğimde de evde vakit geçriiyoruz ya, senle her gün birlikteyiz ya gibi cevaplar alırdım. Size şöyle söyleyeyim beraber geçireceğimiz son günde tüm gün arkadaşlarıyla plan yaptığı için görüşememiştik. Neyse öyle böyle okul bitti ve okul bitince farklı şehirlere, aile evine döndük. 3 aydır birbirimizden uzağız. Atamalarımız yapılacak ve muhtemelen farklı şehirlere atanacağız yani ilişkimiz temelli uzak mesafeye döndü. Ben onunla yaşamaya çok alışmıştım bu nedenle onu özlüyorum, hazır iş hayatına başlamamışken - ki bu ay başlayacağız- plan yapmak istiyordum.
Normalde her gün telefonda konuşuyoruz. Erkek arkadaşım memleketine gitmişti ve birkaç gün sonra döneceğini beni görmeye geleceğini söyledi. O günler benim doğum günüme denk geliyordu birlikte kutlayacağız diye sevinmiştim ama sonra işi uzadığı için gelemedi. Sonra işlerini bitirdi, ailemden izin almak amacıyla başka şehirdeki arkadaşıma gideceğimi söylemem gerekiyordu. Zar zor izni kopardım. Sonra buluştuk ama erkek arkadaşım meğerse yurtdışına -Yunanistan’a gidecekmiş, uçağı da benim bulunduğum şehirdeymiş, bu nedenle 2 gün beraber geçirdik ve sonrasında gitti. Bu 2 günde de dışarda hiç gezemedik. Hep yorgun ve uykusu vardı. Tuttuğumuz evden dışarı çıkamadık. Sanki yurtdışına gitmek asıl planıydı da beni de aradan çıkarttı gibi hissettim ama abartıyorum kesin diye kendime kızdım. Sonra yurtdışında 1 hafta kaldı ve seni görmeye geliyorum dedi. Zaten havaalanı benim şehrimde yani muhtemelen tekrar memleketine dönmeden önce 1 gün dinlenmek istedi. Ben de babamlardan izin alabileceğimi, 2 gün beraber vakit geçirebileceğimizi söyledim ama sadece 1 gün kalacağını yarım gün beni görüp döneceğini söyledi. Para sıkıntısı yok, herhangi bir işi de yok yani zaten son günlerimiz 1-2 gün bana vakit ayırabilirdi ve izin alması zor olan bendim ve bu kadar onu görmeye istekliyken onun böyle olmayışı beni kırdı. Neyse, Biz buluştuk, o gün sadece 3 saat vakit geçirdik çünkü akşamında arkadaşlarıyla plan yapmış ve ertesi gün de dönmüyormuş anladığım kadarıyla beni geciştirmek için yarın dönüyorum demiş. Zaten o gün de bunu nükteli bir şekilde dile getirdiğimde çok stresliyim ve seninle vakit geçirdikçe sana bağlanıyorum bu yüzden seninle daha fazla vakit geçirdikçe seni kaybetme stresini daha derin yaşıyorum minvalinde saçma bir açıklama yaptı. Beni çok seviyormuş bu süreç onu çok stresli yapmış bla bla. Sonra bu sefer neden görüşemeyeceğimizi düşünüyorsun işe başlayınca da görüşeceğiz dedi ve beni suçladı böyle düşündüğüm için ama daha bomboşken bile zar zor görüşebiliyorsak ondaki bu isteksizlikle…
Yılbaşında da beraber kutlarız demiştik ama ben yılbaşında eve kapanıcam dedi bana. Ona sadece hissettiklerimi yazdığım mesajı attığımda tamam dedi. Bugün de sadece günaydın yazdı ve sonra hiç konuşmadık. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben de beni sevmediğini düşünmüyorum ama ben daha çok seviyorum orası kesin ve yedekte, cepte görüyor.Metinde yazdığım kadar da üstüne düşmüyorum aslında. 3 ay içinde oldu bunlarKesinlikle haklısınız boşluklar bırakıyor siz doldurunca da sizi suçlayıp manipüle ediyor. Ben başkası olduğunu ya da sizi sevmediğini düşünmüyorum. Bence çok cebe girmişsiniz, ilginizi ondan tamamen çekip kendi hayatınıza odaklanın o size ulaşamasın. Kıymetinizi bilirse ne ala bilmezse de bitmesi için ondan net bir şey görmenize gerek yok size değersiz hissettirmesi yeterli, yolunuza bakarsınız. Onun keyfini mi bekleyeceksiniz
En güzel ünv yıllarını bu lavukla mı geçirdin?En özgür anların kıymetini bilmemişsin. Yazık.,ömurden giden günlereHaklısınız, benim şu anda pek arkadaşım yok. Beraber çok iyi vakit geçiriyorduk o zamanlarda. Ama artık benim de önümde yeni bir yol var.
Üstüne düşmek sadece sık sık yazmak darlamak değil ama, o arada yaşadığınız patlamalardaki duygu yoğunluğu, hep beklentide olduğunuzu ve aslında sizin onu istediğinizi söylemek anlatmak. Erkekler sözlerden değil hareketlerden anlıyor ve aynı şekilde de anlatıyorlar. Soğuk yapmayın bence o da bir trip o da bir mesaj. Sadece kendinize odaklanın ve bir süre kafanızı oyalayacak şeyler bulun. Eğer anlarsa düzelir anlamazsa siz de bu süreçte yavaş yavaş soğutun kendiniziBen de beni sevmediğini düşünmüyorum ama ben daha çok seviyorum orası kesin. Metinde yazdığım kadar da üstüne düşmüyorum aslında. 3 ay içinde oldu bunlar Değersiz hissediyorum ve beni elde etmek için bir adımda bulunmazsa ayrılacağım. Şu anda soğuk yapıyorum. Ben de yeni bir hayata başlıyorum ve bu son şansı beni geri kazanmak için.
Bir insanın kendine yaptığı en büyük kötülük kendini kandırmaktır bana göreHaklısınız, ilk sevgilim olduğu için hiç kötü düşünmemiştim, işi vardır gibi mantıklı açıklamalar bulmaya çalışıyordum kendimce saçma sapan.
Sadece başlığa ithafen yazıyorum..Siz de ona vakit ayırmayınMerhaba herkese, biraz uzun olabilir, yazdıklarımın özeti; Erkek arkadaşımla bana vakit ayırmak istemediğini düşündüğüm için tartıştım.
Biz normalde birlikte yaşıyorduk ve o zamanlar da her akşam arkadaşıyla plan yapardı. Arkadaşlarıyla plan yapmasında sıkıntı yok ama benimle hiç dışarı çıkmazdı, çıktığımızda da max 1-2 saat sonra geri dönerdik. Bunu söylediğimde de evde vakit geçriiyoruz ya, senle her gün birlikteyiz ya gibi cevaplar alırdım. Size şöyle söyleyeyim beraber geçireceğimiz son günde tüm gün arkadaşlarıyla plan yaptığı için görüşememiştik. Neyse öyle böyle okul bitti ve okul bitince farklı şehirlere, aile evine döndük. 3 aydır birbirimizden uzağız. Atamalarımız yapılacak ve muhtemelen farklı şehirlere atanacağız yani ilişkimiz temelli uzak mesafeye döndü. Ben onunla yaşamaya çok alışmıştım bu nedenle onu özlüyorum, hazır iş hayatına başlamamışken - ki bu ay başlayacağız- plan yapmak istiyordum.
Normalde her gün telefonda konuşuyoruz. Erkek arkadaşım memleketine gitmişti ve birkaç gün sonra döneceğini beni görmeye geleceğini söyledi. O günler benim doğum günüme denk geliyordu birlikte kutlayacağız diye sevinmiştim ama sonra işi uzadığı için gelemedi. Sonra işlerini bitirdi, ailemden izin almak amacıyla başka şehirdeki arkadaşıma gideceğimi söylemem gerekiyordu. Zar zor izni kopardım. Sonra buluştuk ama erkek arkadaşım meğerse yurtdışına -Yunanistan’a gidecekmiş, uçağı da benim bulunduğum şehirdeymiş, bu nedenle 2 gün beraber geçirdik ve sonrasında gitti. Bu 2 günde de dışarda hiç gezemedik. Hep yorgun ve uykusu vardı. Tuttuğumuz evden dışarı çıkamadık. Sanki yurtdışına gitmek asıl planıydı da beni de aradan çıkarttı gibi hissettim ama abartıyorum kesin diye kendime kızdım. Sonra yurtdışında 1 hafta kaldı ve seni görmeye geliyorum dedi. Zaten havaalanı benim şehrimde yani muhtemelen tekrar memleketine dönmeden önce 1 gün dinlenmek istedi. Ben de babamlardan izin alabileceğimi, 2 gün beraber vakit geçirebileceğimizi söyledim ama sadece 1 gün kalacağını yarım gün beni görüp döneceğini söyledi. Para sıkıntısı yok, herhangi bir işi de yok yani zaten son günlerimiz 1-2 gün bana vakit ayırabilirdi ve izin alması zor olan bendim ve bu kadar onu görmeye istekliyken onun böyle olmayışı beni kırdı. Neyse, Biz buluştuk, o gün sadece 3 saat vakit geçirdik çünkü akşamında arkadaşlarıyla plan yapmış ve ertesi gün de dönmüyormuş anladığım kadarıyla beni geciştirmek için yarın dönüyorum demiş. Zaten o gün de bunu nükteli bir şekilde dile getirdiğimde çok stresliyim ve seninle vakit geçirdikçe sana bağlanıyorum bu yüzden seninle daha fazla vakit geçirdikçe seni kaybetme stresini daha derin yaşıyorum minvalinde saçma bir açıklama yaptı. Beni çok seviyormuş bu süreç onu çok stresli yapmış bla bla. Sonra bu sefer neden görüşemeyeceğimizi düşünüyorsun işe başlayınca da görüşeceğiz dedi ve beni suçladı böyle düşündüğüm için ama daha bomboşken bile zar zor görüşebiliyorsak ondaki bu isteksizlikle…
Yılbaşında da beraber kutlarız demiştik ama ben yılbaşında eve kapanıcam dedi bana. Ona sadece hissettiklerimi yazdığım mesajı attığımda tamam dedi. Bugün de sadece günaydın yazdı ve sonra hiç konuşmadık. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bence sizin bir süredir bir sevgiliniz yok zatenMerhaba herkese, biraz uzun olabilir, yazdıklarımın özeti; Erkek arkadaşımla bana vakit ayırmak istemediğini düşündüğüm için tartıştım.
Ayrılmanın yolunu yapıyo, sen ayrıl diye bakıyorMerhaba herkese, biraz uzun olabilir, yazdıklarımın özeti; Erkek arkadaşımla bana vakit ayırmak istemediğini düşündüğüm için tartıştım.
Buna gerçekten inandınız mı? TVlerdeki skeçlerde şerefsiz erkeklere verilse bu diyalog asla sırıtmaz. Karşına da bir tane saf kız koyarlar mükemmel olur.çok stresliyim ve seninle vakit geçirdikçe sana bağlanıyorum bu yüzden seninle daha fazla vakit geçirdikçe seni kaybetme stresini daha derin yaşıyorum
Seven erkek sevdiğini yedeğe atmaz, onu kaybedecek bir duruma sokmaz kendini. Seviyordur sizi tabi ama ne bileyim, uzak bir arkadaş gibi, öyle diyeyim.Ben de beni sevmediğini düşünmüyorum ama ben daha çok seviyorum orası kesin ve yedekte, cepte görüyor.
e siz daha babanızdan izin alıyorsunuz bir yere giderkenHaklısınız, benim şu anda pek arkadaşım yok. Beraber çok iyi vakit geçiriyorduk o zamanlarda. Ama artık benim de önümde yeni bir yol var.
24 yaşında bir gencim, başka şehirde yaşıyordum eğitim için ve kendim paramı kazanıyordum. Ailemle yaşamıyorum yani. Sadece 3 aylığına atanana kadar kalmaya geldim sonrasında da ailemle beraber yaşamayacağım ki ailem sevgilim olduğunu biliyor. Bu anlattığım şeyden ahlak bekçiliği yapmaya çalışmadınız umarım ?e siz daha babanızdan izin alıyorsunuz bir yere giderken
başka arkadaşa diye yalan söyleyip....
kaç sene birlikte yaşarken babanıza ne dediniz?
Hayır, madem aileniz sevgiliniz olduğunu biliyor neden başka arkadaşlarınızda kalmayı bahane ederek24 yaşında bir gencim, başka şehirde yaşıyordum eğitim için ve kendim paramı kazanıyordum. Ailemle yaşamıyorum yani. Sadece 3 aylığına atanana kadar kalmaya geldim sonrasında da ailemle beraber yaşamayacağım ki ailem sevgilim olduğunu biliyor. Bu anlattığım şeyden ahlak bekçiliği yapmaya çalışmadınız umarım ?
Çünkü sevgilim olduğunu bilseler de aynı evde kalmaya laf edebilirler. Beni şehirde görüp gittiği durumlarda da sadece sabah görüşecektik. Sarılarak uyumayı özlemiştik. Bu nedenle ailemin aklının bende kalmayacağı bu yolu seçtik. Zaten şehirdeydim ama ailem şehir dışında olduğumu sanıyordu. Zar zor izin aldım kısmını ona göre yine de izin almam gerektiği için yazmıştım, şartları zorladığım falan yok. Benim de tepkim onca yazdığım şeye rağmen buraya takılıyor oluşunuzdu. E siz de yunanistana gidin dediğiniz onun yeşil pasaportu var benim pasaportum ve vizem yok. Nasıl gidebilirim ? Zaten ayrılmakla ilgili sorunum yok, buluştuğumuz zaman beni çok seviyor gibi davranıyor ama üstte yazdığım sorunlardan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. İlk tanıştığımızdan beri böyleydi yeni gelişen bir durum değil. Upuzun yazmak isterdim ama kimseyi sıkmak istemedim.Hayır, madem aileniz sevgiliniz olduğunu biliyor neden başka arkadaşlarınızda kalmayı bahane ederek
yalanla dolanla izin alıyorsunuz , üstelik de zar zor alıyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.
daha çalışmıyorsunuz
gün sıkıntınız yok
gelsin sizi yaşadığınız şehirde görsün, gitsin....yapsın programı yakın yerlere gezmeye gidin vs.
normal olan bu yani.
adam yunanistana gidiyor sizin son dakika haberiniz oluyor (e siz de gidin?) siz belki 5 gün önceden babanıza yalanlar söylediniz bunun için...
ahlak bekçliği yapmıyorum, evlenmeden birlikte yaşamaya filan karşı değilim, korkmayın. sadece gereksiz böyle yalanlar, gereksiz yere siz zorluyorsunuz şartları...adam tınmıyor, uğraşmıyor, zahmet buyurmuyor....
Ailem üzülmüyor siz merak etmeyin. Sevgilim olduğunu da biliyorlar.Ailene üzüldüm ben. Böyle biri için sürekli onlara yalan söylüyorsun. Onlarda sana güveniyor