Sevgilim bana vakit ayırmıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok stresliyim ve seninle vakit geçirdikçe sana bağlanıyorum bu yüzden seninle daha fazla vakit geçirdikçe seni kaybetme stresini daha derin yaşıyorum minvalinde saçma bir açıklama yaptı.
Burada gülmekten altıma işeyecektim asdfg
Evlendiğinizde de böyle olacağı için ona göre adım atın derim :)

Bununla sevgili olmak yerine okul hayatını en güzelinden arkadaşlarla gezerek okuyarak keyif alarak yaşayabilirsiniz O hiç ödün vermemis planlarından siz hep onu beklemissiniz sizin de arkadaşlarla gezip tozup yasayacaginiz yıllarda .Geri gelmez o okul yılları vede değmez bu iliskikere

Adam yalanda level atlamış " sana vakit ayirmiyorum çünkü senle vakit geçirdikçe sana bağlanıyorum" bunu yiyen kız varsa elimde satilik köprü var, kolaylık yaparım.Adam sizden sıkılmış gönlü başka aşklara yelken açıyor.Sizden de bağları koparmak istemiyor işi gücü olan birisiniz ilerde boşlukta kalırsa parmağınıza yüzük takacak.Cift maaş bu devir erkeklerin en sevdiği.Ben aşığım beklerim diyorsanız yalanlarını suyla yutun sonra sindirim sorunu yaşarsınız.....

Ben de beni sevmediğini düşünmüyorum ama ben daha çok seviyorum orası kesin ve yedekte, cepte görüyor.Metinde yazdığım kadar da üstüne düşmüyorum aslında. 3 ay içinde oldu bunlar

Üstüne düşmek sadece sık sık yazmak darlamak değil ama, o arada yaşadığınız patlamalardaki duygu yoğunluğu, hep beklentide olduğunuzu ve aslında sizin onu istediğinizi söylemek anlatmak. Erkekler sözlerden değil hareketlerden anlıyor ve aynı şekilde de anlatıyorlar. Soğuk yapmayın bence o da bir trip o da bir mesaj. Sadece kendinize odaklanın ve bir süre kafanızı oyalayacak şeyler bulun. Eğer anlarsa düzelir anlamazsa siz de bu süreçte yavaş yavaş soğutun kendinizi

Yaşayabilirdiniz olacaktı.Neyse biran önce bırakın da artık gitsin Yunanistan'a mi Bulgaristanami hiç gelip gidip vakit ayırdığı yerde durmayın biraz kendinize planlat yapın sizde kendi yaşamınızı yaşayın.Ararsa unuttum seni dersiniz bir gün bir uçağa binersem o uçak senin olduğun şehirde mola verirse görüşüruz dersiniz.Son noktaya kadar o kendini ayrılığa hazır edene kadar ona müsamaha göstermeyin.Bu ilişkiyi mantıklı düşünüp bitirin.İyi gelir size

Sadece başlığa ithafen yazıyorum..Siz de ona vakit ayırmayın

Bence sizin bir süredir bir sevgiliniz yok zaten

Ayrılmanın yolunu yapıyo, sen ayrıl diye bakıyor

Sizi sevmiyor, seven adam sevdiğini görmek ister. Aynı sizin görmek istediğiniz gibi. Siz onun için elverişli bir seçenekmişsiniz değerlendirmiş işte. Sürekli evde gelmesini bekleyen, evi derleyen toparlayan bir kadın ve düzenli seks. Üstüne arkadaşlarla istediği kadar eğlenme. Mükemmel bir üniversite hayatı geçirmiş. Olan sizin koca bekler gibi evde bir odunun gelişini beklediğiniz güzelim üniversite yıllarınıza olmuş. Şimdi de arkadaşım yok diyorsunuz. Daha 24 yaşındasınız, toparlamak için vaktiniz çok.
Sizin pek ayrılasınız yok gibi ama bu adam başkasını bulduğu anda size tekmeyi basacak.
Şu anda da işine geldiği anlarda kullanıyor sizi. Tatil arasındaki dinlenme durağı olarak.
Her şeyin farkındasınız aslında ama inanmak istemiyorsunuz. Aklınızdan geçen hiçbir konuda yanılmıyorsunuz üzgünüm.
çok stresliyim ve seninle vakit geçirdikçe sana bağlanıyorum bu yüzden seninle daha fazla vakit geçirdikçe seni kaybetme stresini daha derin yaşıyorum
Buna gerçekten inandınız mı? TVlerdeki skeçlerde şerefsiz erkeklere verilse bu diyalog asla sırıtmaz. Karşına da bir tane saf kız koyarlar mükemmel olur.
Birlikte yaşarken bağlanma korkusu tetiklenmemiş hayret. Sizin ilişkiniz o aşamaları çoktan geçmedi mi sizce?
Ben de beni sevmediğini düşünmüyorum ama ben daha çok seviyorum orası kesin ve yedekte, cepte görüyor.
Seven erkek sevdiğini yedeğe atmaz, onu kaybedecek bir duruma sokmaz kendini. Seviyordur sizi tabi ama ne bileyim, uzak bir arkadaş gibi, öyle diyeyim.

Haklısınız, benim şu anda pek arkadaşım yok. Beraber çok iyi vakit geçiriyorduk o zamanlarda. Ama artık benim de önümde yeni bir yol var.
e siz daha babanızdan izin alıyorsunuz bir yere giderken
başka arkadaşa diye yalan söyleyip....

kaç sene birlikte yaşarken babanıza ne dediniz?

e siz daha babanızdan izin alıyorsunuz bir yere giderken
başka arkadaşa diye yalan söyleyip....

kaç sene birlikte yaşarken babanıza ne dediniz?
24 yaşında bir gencim, başka şehirde yaşıyordum eğitim için ve kendim paramı kazanıyordum. Ailemle yaşamıyorum yani. Sadece 3 aylığına atanana kadar kalmaya geldim sonrasında da ailemle beraber yaşamayacağım ki ailem sevgilim olduğunu biliyor. Bu anlattığım şeyden ahlak bekçiliği yapmaya çalışmadınız umarım ?

Uzattıkça üzüleceksin, hatta takıntı haline bile gelebilir. Böyle bitiyor ilişkiler. Senin için ölüp biter, sonra zamanını sen hariç başka şeylerle oyalanarak geçirir. Hislerine güven, onlar sana doğruyu söylüyor. Kadınlar bu konuda yanılmıyor.

Hayır, madem aileniz sevgiliniz olduğunu biliyor neden başka arkadaşlarınızda kalmayı bahane ederek
yalanla dolanla izin alıyorsunuz , üstelik de zar zor alıyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.

daha çalışmıyorsunuz
gün sıkıntınız yok
gelsin sizi yaşadığınız şehirde görsün, gitsin....yapsın programı yakın yerlere gezmeye gidin vs.
normal olan bu yani.
adam yunanistana gidiyor sizin son dakika haberiniz oluyor (e siz de gidin?) siz belki 5 gün önceden babanıza yalanlar söylediniz bunun için...

ahlak bekçliği yapmıyorum, evlenmeden birlikte yaşamaya filan karşı değilim, korkmayın. sadece gereksiz böyle yalanlar, gereksiz yere siz zorluyorsunuz şartları...adam tınmıyor, uğraşmıyor, zahmet buyurmuyor....

Ailene üzüldüm ben. Böyle biri için sürekli onlara yalan söylüyorsun. Onlarda sana güveniyor

Çünkü sevgilim olduğunu bilseler de aynı evde kalmaya laf edebilirler. Beni şehirde görüp gittiği durumlarda da sadece sabah görüşecektik. Sarılarak uyumayı özlemiştik. Bu nedenle ailemin aklının bende kalmayacağı bu yolu seçtik. Zaten şehirdeydim ama ailem şehir dışında olduğumu sanıyordu. Zar zor izin aldım kısmını ona göre yine de izin almam gerektiği için yazmıştım, şartları zorladığım falan yok. Benim de tepkim onca yazdığım şeye rağmen buraya takılıyor oluşunuzdu. E siz de yunanistana gidin dediğiniz onun yeşil pasaportu var benim pasaportum ve vizem yok. Nasıl gidebilirim ? Zaten ayrılmakla ilgili sorunum yok, buluştuğumuz zaman beni çok seviyor gibi davranıyor ama üstte yazdığım sorunlardan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. İlk tanıştığımızdan beri böyleydi yeni gelişen bir durum değil. Upuzun yazmak isterdim ama kimseyi sıkmak istemedim.

Benim en çok takıldığım nokta herifin Yunanistan'a gideceğini uçuş günü sizinle paylaşmış olması. Ben de yurt dışı bileti aldım geçenlerde, erkek arkadaşım o esnada uyuyordu. Ona sabahında haber verdiğim için bile kırıldı biraz. Öncesinde bunu onunla konuşup öyle bilet almam bence de daha doğruydu. Sizinki direkt gideceği vakitte size hasbelkader söylemek zorunda kalmış. Bence cesaretinizi toplayıp siz bitirin ve önünüze bakın. En azından ailenize yalan söylemek zorunda kalmazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…