Sevgilim bana küstü, konuşmuyor:(

sevgilisi azıcık bir tartışmayı bahane gösterip küstü, tripler yapmaya başladı, konuşmuyor felan ama ayrılmıyorda..sonra ortak bir arkadaşımız bu erkeği biryerde başka bir kadınla güzlerken eğlenirken gayet samimi bir şekilde görüyor..tabi bize 1 ay sonra söyledi ve bukadar süre içinde ikisinide idare etti adam..ayrılmadı arkadaşımdan..sonra yzüleştik seni görmüşler başkasıyla diye inkar etti..arkadaşımda inandı ona körkütük aşık ama adam başkasıyla beraber 2sinide isare ediyor..banada mesaj attı birkere "uyuyor musun görüşelim mi" diye,arkadaşıma gösterdim "ne varki öylesine atmıştır" ded..dedim ki aşkın gözü gerçekten kör..

yuh be ay içim sıkıldı .inadından yapıyor benimki diye düşünüyorum ama hadi hayırlısı sinirlerim bozuldu :)

yuh be ay içim sıkıldı .inadından yapıyor benimki diye düşünüyorum ama hadi hayırlısı sinirlerim bozuldu :)

Köpek çek biraz bak nasıl yola geliyor, arama sen de...bak nasıl arıyor...şu an biliyor ki avucundasın..

benim abim terazi burcu benden daha bakımlıdır hep huyuna gidecem itiraz etmeyecen kötü söz zaten haddime değil zor biri :)) sabır gerektiriyo bazen

normalde çok uysal şeker gibidir ama tersi böle çok fena çektirir insana :)

devir değişti de bu kadar mı değişti....:KK20: eskiden kızlar küserdi, naz ederdi.. şimdilerde erkekler küsüyor, kızlar ne yapacağını şaşırıp ''delircem '' diyor....:KK19:
siz de ona onun davranışıyla karşılık verip biraz sessiz kalsanız keşke...bırakın kendi haline, düşmeyin üzerine!!! bir küskünzede olarak nacizane tavsiyemdir...En Büyük KK

ya doğru söylyorsunuz bende aynen öle davranacam ne diye yıpratıyorsam kendimi delimiyim neyim yaEn Büyük KKay saolun kızlar konuşmak bile ii geldi:)En Büyük KK

ya doğru söylyorsunuz bende aynen öle davranacam ne diye yıpratıyorsam kendimi delimiyim neyim yaEn Büyük KKay saolun kızlar konuşmak bile ii geldi:)En Büyük KK

İnan bak, sen güçlü olduğunu göster, 2 hafta dayan bak nasıl değişiyor, saygı duyuyor sana..Çokiyi kalpli birisin belli ama bu kadar iyi olmak bu devrde kötü..İpleri sen eline al..Haydi hoşçakal, kendine iyi bak tatlı kız :-)

sen onun sevmediğin huylarını çekiyosan o da seni idare etmesini öğ-re-ne-cek!

arzensu, '' kaçan kovalanır '' demişler ya çok doğru demişler.

hayat küsecek kadar, küseni çekecek kadar uzun değil....bir anne tavsiyesi, aman dikkat !!!

kızlara kıyamıyorum, kıyanlarada çok gıcık kapıyorum açıkçası...

arzensu, '' kaçan kovalanır '' demişler ya çok doğru demişler.

hayat küsecek kadar, küseni çekecek kadar uzun değil....bir anne tavsiyesi, aman dikkat !!!

kızlara kıyamıyorum, kıyanlarada çok gıcık kapıyorum açıkçası...

ben naz edeceğime o ediyor ne biçim iş anlamadım ama işte kıyamıyorum o bana kıyıyor :KK43:aman boşverdim haklısın hayat çok kısa ve değerli

son zamanlarda yurdum kızlarındaki erkek manyaklığından erkeksizlikten ölme korkusu hastalığından dolayı beşpara etmez eğitimsiz kültürden bir haber yurdum erkekleri kendilerini ağırdan satmaya başladılar
Kaçan kovalanır lafını şuan girdiğiniz tüm erkek ortamlarında erkeklerin birbirine nasitah olarak verdiklerini malesef bilmelisiniz.

Tarih vermesi saçma olabilir ama ayrı şehirlerdesiniz...
Tarih verdiği halde buluşmayalım demişsin çıkıp gelseydi de gelmem deseydin ne olacaktı?
Ben diyecek birşey bulamadım, çocuk haklı :S

X