Sevgilim bana küstü, konuşmuyor:(

boşuna msj atıp arama konuşmak istemiyorum diye msj attı daha da sinirlendirmeyeyim diyorum ama sabredemiyoru
m içim içimi yiyor.msj atmaya devam mı edeyim

mesela onu düşünmekten gözünüze uyku girmiyo onsuz yaşamak zor geliyo sizin yaşadığınız duyguları aktarmış olursanız ii olur gibime geldi

canım demediğim laf kalmadı özrdiledim şirinlik yaptım neler demedim ki ama nafile taş kesildi sanki tık yok ya delirdim valla ama nafile

canım demediğim laf kalmadı özrdiledim şirinlik yaptım neler demedim ki ama nafile taş kesildi sanki tık yok ya delirdim valla ama nafile

tatlım peki başka şehirdeymiş ya yanına gitsen gönlü olsun diye özür dilesen mesela çok mu sinirlenir

çocuk haklı bence ama sen onu bızden daha ıyı tanıyosun o yuzden bısey bulup barısırsın ama harbı yanı teklıfın şakasımı tamam tarıh vermesı normal degıl ama bı farklılık olsun ıstemıs :)

Bilmiyorum ki kafam çok karıştı

Aman bu erkek milletini de sevsen ayrı bi dert sevmesen ayrı bi dert ilginç yaratıklar :)) insan abisine bile tahammül edemiyo sürekli benim dediğimin dışına çıkma filan tövbe estağfurullah aklıma geldi işte

Kızlar tamam ben hatalıyım bin defa özr diledim vs vs ama bu kadar uzatması normal mi sizce ben olsam çoktan unutmuştum mesela

çocuk haklı bence ama sen onu bızden daha ıyı tanıyosun o yuzden bısey bulup barısırsın ama harbı yanı teklıfın şakasımı tamam tarıh vermesı normal degıl ama bı farklılık olsun ıstemıs :)

ya o zaman tarih verdim ama olmaz dimi demişti bende ee yani saatide söle tam olsu deyip gülmüştüm o yzden ihtimal vermedim hiç ne bileyim:KK43:

başkasımı vardır:KK43:ne geldi arkadaşınızın başına sakıncası yoksa anlatırmısın

sevgilisi azıcık bir tartışmayı bahane gösterip küstü, tripler yapmaya başladı, konuşmuyor felan ama ayrılmıyorda..sonra ortak bir arkadaşımız bu erkeği biryerde başka bir kadınla güzlerken eğlenirken gayet samimi bir şekilde görüyor..tabi bize 1 ay sonra söyledi ve bukadar süre içinde ikisinide idare etti adam..ayrılmadı arkadaşımdan..sonra yzüleştik seni görmüşler başkasıyla diye inkar etti..arkadaşımda inandı ona körkütük aşık ama adam başkasıyla beraber 2sinide isare ediyor..banada mesaj attı birkere "uyuyor musun görüşelim mi" diye,arkadaşıma gösterdim "ne varki öylesine atmıştır" ded..dedim ki aşkın gözü gerçekten kör..

küsen bir erkek...çok düşündürücü bir durum...:KK19:

sevgilinizin burcunu merak ettim....

X