Sevgilim bana küstü, konuşmuyor:(

arzensu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
24
0
kızlar bana yardım edin lütfen:KK43:bana çok kızgın ne yaptıysam çare olmadı.telefonlarımı açmıyor msjlarıma cvp vermiyo ne yapcamı şaşırdım.

2.2.2012 evlilik teklifinde bulunacağını söylemişti 1 ay önce ben tabi ciddiye almadım insan teklif için tarih verir mi ya:KK43:neyse biz ayrı şehirlerdeyiz bu arada haftaya buluşalım dedi bende buluşmayalım dedim.ondan sonra kıyamet koptu en sana teklifde bulunacam dedim hazırlık yaptım sen buluşmayacaksın ölemi vs vs işte.şimdi de sürekli meşgul konuşmuyo b
enle

ya ona buluşmak istemiyorum dedim aslında ama gerçekte buluşmak istemediğimden değilde özel başka bi sebepten dedim

Sana nasıl bır akıl verebılırız kı ?
Madem telefonlarını acmıyor sende mesaj at ıkna edıcı ve ınandırıcı (Neden gıtmek ıstemedın onu da anlamadım ama)
gıtmek ıstedıgını falan soylee...
Cock uzak bır tarıh soylemıs sana kı surprız bozulmasın dıye bu hafta sonu da gorusmek ıstemıs senı sasırtmak ıcın sende gıtmeyecgını soylemıssın o da haklı olarak boyle davranıyor...

Sonucta ayri sehirlerdesiniz, öyle ha diyince bulusamiyorsunuzdur, eger sebep belirtmeden bulusmak istemiyorum dediysen, sana küsmesi gayet normal.
Yani küsmesi biraz cocukca olmus ama ben olsam kesin alinirdim böyle birseye.

haklı evet :KK43:şimdi ne yapacam ben konuşmuyorki benimle konuşmak istemiyorum diye msj atmış ne dediysem çare olmadı

bence şuanda fazla üzerine gitme sen üsteledikçe onun tafrası dahada artacaktır. sadece öyle demenin sebeini açıkla ve bırak erkekler üzerlerine gidildikçe abartırlar çünkü. oda şuanda onu sevmediğini falan düünüyodur bi ton senaryo kurmuştur muhtemelen ama sen açıklamanı yapıp biraz kendi haline bırakmanı tavsiye ederim ben. yinede sen bilirsin...

sabırla bbekle diyorsun yani .Çok inatçıdır aslında sakinleşir mi artık yoksa beni terk mi eder bekleyip görelim:KK43:

uzaktasınız diye tarih vermiş sevgilin. ama yapacak bişi yok. özür dileyip iknaya çalış. barışmayacağını sanmam kırılmıştır da konuşmuyordur

Nasıl bi karakteri olduğunu en iyi siz bilirsiniz..

Sinirli ise üzerine gitmeyin bence ters tepiyor sonra tecrübeliyim bu konuda:KK9:

Ancak kırılgan ve bu durumu kabullenemeyecek bi yapıda ise özel durumunuzu açıklayın bence..

Ve sakın ama sakın şaka yaptığını sandığınızı söylemeyin kıyamet o zaman kopar işte...

O hatayı yaptım canım şaka sandım dedim kıyamet ondan sonra koptu zaten:::::KK43:ya bu kadar büyüteceğini düşünmedim bbin defa özür diledim anlattım ama nafile ay ben u erkeklerin dilinden anlamıyorum sanırım

O hatayı yaptım canım şaka sandım dedim kıyamet ondan sonra koptu zaten:::::KK43:ya bu kadar büyüteceğini düşünmedim bbin defa özür diledim anlattım ama nafile ay ben u erkeklerin dilinden anlamıyorum sanırım

Arkadaşım sevgilin çabuk alınan bi yapısı var demek ki :)) siz mesaj çekmeye devam edin mesela atıyorum 2 günde bir vazgeçmediğinizi belli edin

boşuna msj atıp arama konuşmak istemiyorum diye msj attı daha da sinirlendirmeyeyim diyorum ama sabredemiyoru
m içim içimi yiyor.msj atmaya devam mı edeyim

boşuna msj atıp arama konuşmak istemiyorum diye msj attı daha da sinirlendirmeyeyim diyorum ama sabredemiyoru
m içim içimi yiyor.msj atmaya devam mı edeyim

ya sevgiliniz mesajlarınızı okuyo onu sevdiğinize inandıracak değerli cümleler yazın ikna olur inş. üzüldüm valla

X