Sevgilim bana gelecek ve yine ben ellerimde poşet 😔

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
28
Sevgilim cuma günü bana gelecek bana bütün masrafları karşılayacağını söyledi ancak sorun şu ki bunları taşıması gerçekten evde hiç bir şey yoktu . Yağ un şeker içeçek derken kollarım koptu sinirden ağladım adeta . Sinirlerim bozuldu her defasında aynı şey oluyor . Her defasında ben taşıyorum poşetleri o evden sırf benim eve girerken görünmesin diye. Gerçekten yoruldum . Oda diyor ki bir dahakihe internetten sipariş ederiz ağlama diyor bana , sanki kolaydı da . Gerçekten deli oluyorum ya

Sevgilim cuma günü bana gelecek bana bütün masrafları karşılayacağını söyledi ancak sorun şu ki bunları taşıması gerçekten evde hiç bir şey yoktu . Yağ un şeker içeçek derken kollarım koptu sinirden ağladım adeta . Sinirlerim bozuldu her defasında aynı şey oluyor . Her defasında ben taşıyorum poşetleri o evden sırf benim eve girerken görünmesin diye. Gerçekten yoruldum . Oda diyor ki bir dahakihe internetten sipariş ederiz ağlama diyor bana , sanki kolaydı da . Gerçekten deli oluyorum ya
Ya o değilde neden erkek arkadaşın sana her geldiğinde " masrafları ben karşılayacağim" diye söylüyor ne alcaksa alsin gelsin kim ne Bilcek kime ne getirdi ne götürdü bunu dile getirmesine ben takılırdim şahsen her gelmeye böyle diyecek falan 🥴

Çok lazım olanları alsaydın keşke, kendini yormadan. Yarısını bari. Zaten kadın başına zor oluyor böyle şeyler. Masrafları karşılarım demesi yerine; ne lazım sipariş edeyim? Dese daha mantıklı olurdu. Ağlama demek yerine de ben hallederim demesi gerek . Neyse heralde bir daha yapmaz diyelim

E kolay zaten veriyorsun siparişi geliyor böyle ağlayıp zırlayacağınıza daha mantıklı ama işte sizin konulara bakınca sizin zekada ciddi sıkıntılar var

Şu anda sanal market hemen hemen her yerde var, ortak kullanım olacaksa, sizde sipariş verebilirsiniz. Neden erkek diye her şeyi karşıdan bekliyorsun anlamadım?

Adam gelmese şeker, yağ almayacak mısınız? Şaka olmalı 😂

Adam haklı zor olan ne

Ben anlamıyorum gelsin size kime ne? Benim erkek arkadaşım benim aile evime geliyor. Kendisi çekiniyor. Görürlerse kargocu deriz diyorum. O da elinde bir şeyler alıp geliyor. Bu arada sizin konularınıza çok tepki gösteriyorlar diye bazen yorumları acımasız bulurdum ama bu konu tamamen gereksiz taşısanız bile 5 dakikalık bi ağrı acı. Neden bu kadar nazlısınız? Her gün evlere yük taşıyan getir Trendyol kuryeleri ne yapsın

Aman canım dert ettiğin şeye bak.

Ellerimde poşetler ellerini tutamam
Kıyamam kıyamam sana 😊😂

Hayır her seferinde ne yiyorsunuz bu herifle ben hiç anlamıyorum. Yapın bir makarna,dökün üstüne sosu yoğurdu,mis gibi yiyin işte, aşkı memnu köşkü müsünüz nesiniz her seferinde davet sofrası mı lazım illa?

Bunları taşımakta ne varya bişey anlamadım ben yeri geliyor 3 ćocukla alışveriş yapıyorum ve inan aşırı zevk alıyorum markete gidip etiketlere bakmak ne indirime düşmüş yada ev ihtiyaçları hoşuma gidiyor 🤣🤣 ağlamak ćok saçma hele ki sevgilinin bütün masrafları karşılayacağım demesi🤣 ne alacaksa alsın gelsin

Zorunlu derdin poşetleri taşımak değil harcadığın paralar.
Sevgilinde bilmiyor muydu maddi sıkıntılarını, yapmasaydın alışveriş. Saçma sapan ağlayıp durmanın bir anlamı yok.
Sevgilisi bütün masrafı karşılayacağını söylemiş zaten 😬 o para harcamamis sadece elleri acımış

X