Sanırım bu banaydı- 10 dakika içinde ağdayla kolunu alamıyor musun ? AnlamadımAlamıyorsan bence senin durum garip.
alamıyorum kaşlarımı aldırdım dun gözlerım kızardı yaş gelmesınden ağrı eşiğim çok düşük sanırım
Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük.
alıntı yaptığım cümlenizle ilgili yorum yapıcam sadece.insalık hali olabilir.bıyığınız kaşınız çıkabilir.alamamış olabilirsiniz.zaten diyorsunuz ki çok vakit ayıramıyorum.belliki yoğunsunuz.
hepsini anladım.ama anlamadığım şey uzun bir aradan sonra görüştük diyorsunuz.en azından bu uzun aradan sonra biraz dikkatli olabilirsiniz.
erkek arkadaşınız söylediği şey doğrumu?asla değil.yanlış cümleler seçmiş.evli olursunuz , hergün dipdibe olursunuz o zaman bazı dikkatsizlikler olabilir.zaman olmayabilir.uzun bir aradan sonra görüştüyseniz e o da biraz özen istemiştir.
tekrar söylüyorum ki cümleler çok yanlış.
Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük.
alıntı yaptığım cümlenizle ilgili yorum yapıcam sadece.insalık hali olabilir.bıyığınız kaşınız çıkabilir.alamamış olabilirsiniz.zaten diyorsunuz ki çok vakit ayıramıyorum.belliki yoğunsunuz.
hepsini anladım.ama anlamadığım şey uzun bir aradan sonra görüştük diyorsunuz.en azından bu uzun aradan sonra biraz dikkatli olabilirsiniz.
erkek arkadaşınız söylediği şey doğrumu?asla değil.yanlış cümleler seçmiş.evli olursunuz , hergün dipdibe olursunuz o zaman bazı dikkatsizlikler olabilir.zaman olmayabilir.uzun bir aradan sonra görüştüyseniz e o da biraz özen istemiştir.
tekrar söylüyorum ki cümleler çok yanlış.
Dikkat etmem gerekirdi benim suçum
Kollarımı göğüs aramı göbeğimi heryerimi aldım söylediği gece boyunca bununla uğraştım yinede kendimi bakımlı hissetmiyorum sadece kılsızım. Bıyıklarımı iple alıyorum ip kırıyor mu anlamadım iki günde çıkıyor. Gözüme rimel çektim ve dudak kremi sürdüm çok garip oldu. Umarım güzel bişeyler bulurum. Kıyafetinizde çok tatlıymış bu arada :))konuyu oluyunca kendimi pek paspal buldum. ben 17 yşında iken ne kaş bıyık ne bacak alırdım. aklıma almakta gelmezdi hiç, makyaja da üniversite birde 18-19 yaşlarında bir ruj ve göz kalemi ilebaşladım :)
ama kollarımı hiç almadım almayıda düşünmem kol niye alınırki anlamam. çok abartı rahatsı edici bir tüy varsa kolda lazer yada sarartıcı düşünülebilir ama 2 haftada bir o acıyı çekip kol falan almam ya :)
konu sahibi arkadaşım. öncelikle erkek arkadaşın değil kendin için kendinde değiştirmek istediğin bir şeyler var mı düşün karar ver. kimse için güzel olmak zorunda değilsin. kendini iyi hissetmek için yap bunları. göğüs aramda kıl var demişsin bunlar için lazer yada iğneli epilasyon öneririm çünkü bir bayan için nahoş gerçekten. bıyık kaş ta kendin zamanla öğrenirsin toplamayı. ben bıyığa 2 kez sir ağda yaptırdım ikisinde de yüzüm yara odu 1 hafta yaralı gezdim. o sebeple ağda yüze asla önermem. ip yada cımbız kulllan. bıyığımı yıllardır cımbızla yada şu metal bir alet var çok kullanışı onunla alırım.
makyaj olarak gözüne kalem çek ve hafif rujlar kullan. kıyafet zamanla oturacak birşey. mağazaya git çeşitli kombinler dene. doğruyu bulana kadar çok hataların olur ama zamanla kendi tarzını yaratırsın.
ay 15-16 yaş fotolarıma bakıyorum o kadar komik giyiniyormuşum ki :)
mavi çiçekli uzun bir etek üzerine siyah dar bir tişört üstüne de krem rengi fermuarlı hani şu gazetecilerin kullandığı tarz cepli bir yelek.
Allahım o kadar mı rezil olunur
Dikkat etmem gerekirdi benim suçum
Kollarımı göğüs aramı göbeğimi heryerimi aldım söylediği gece boyunca bununla uğraştım yinede kendimi bakımlı hissetmiyorum sadece kılsızım. Bıyıklarımı iple alıyorum ip kırıyor mu anlamadım iki günde çıkıyor. Gözüme rimel çektim ve dudak kremi sürdüm çok garip oldu. Umarım güzel bişeyler bulurum. Kıyafetinizde çok tatlıymış bu arada :))
rimel çekmek zamanla alışılacak birşey. ilk önce sert göz kalemleri dene.internette nasıl yapılacağını gösteren bir sürü video var izle. ben mesela hiç kalem kullanamazdım hep yamuk olurdu. ama inatla denemeye devam ettim şuan aynasız bile çekerim. çok makyaja zaten gerek yok. ilk önce sana görüntünün garip gelmesi normal zamanla alışacaksın eminim güzel bir kızsın canım. sadece kendini keşfetmen gerek.
bacak için makine kullanmanı öneririm hem daha hızlı hemde zamanla o kadar alışıyorsun ki 20 dk iki bacağıda halledersin. vücut kıllarınla çok uğraşma derim. çünkü almak zamanla çoğaltır kılları. eğer göğsünde falan varsa uzman birine git. kalıcı birşeyler yaptır. benimde arkadaşımın göğüslerinde vardı iğneli epilasyonla hallettirdi.
Bakımlı nasıl olabilirim ne yapabilirim ? Giyinmeyi bilmiyorum iki tisörtüm bir pantolonum bir ayakkabım var maddi durumla alakalı değil o kadar alışverişe çıkıyorum ama kıyafet bulamıyorum herkesin üstüne güzel şeyler var ben bulamıyorum. Kadınsı giyinemem ama en azından artık spor giyinmek istemiyorum 17 yaşımdayım küçükte değilim şimdi öğrenmezsem hiç öğrenemem giyinmeyi.
bunu denıycem şu elde ısıtılan kağıt gıbı olanlar denemiştim bacakalrım mosmor oldu buda öle yapmazz inşallahKartuşlu sir ağda makinaları var o kadar pratik ki. Örnek vereyim; makinayı ısıtıp, ön bacağa tamamen sürüp, ağda bezleriyle 10 dk da alıyorum. Arka bacak biraz zor ama en fazla yarım saatte mis gibi oluyor.
Çok video izledim beceremiyorum. Bacaklarımı makinayla alıyorum çok uzun sürüyo kırıyo görünürde kıl yok dokununca diken gibi ağdaya geçicem. 17 yaşında epilasyon yapmıyorlar diye biliyorum.
Tamam kırıcı söylemiş olabilir ama, eşinin,sevgilisinin bakımlı olmasını herkes ister.
Herşeyi geçtim kol ve yüzdeki kıllar gerçektende kızları çok itici yapıyor.
Evde yapmak için sir ağdalar var ve bence bu tüyleri almak için 17 yaş hiçte küçük değil.
Sevgilinin eleştirici bir yapısı olabilir, bunu daha kibar söylemesi gerektiğini belirt ama bakımınıda ihmal etme.
Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.
Daha şimdiden bu kadar laçka olması kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?