Hatta ben olsam bütün söylediklerini yapar karşısına çıkar ve terkederdim! :)
Bakımlı nasıl olabilirim ne yapabilirim ? Giyinmeyi bilmiyorum iki tisörtüm bir pantolonum bir ayakkabım var maddi durumla alakalı değil o kadar alışverişe çıkıyorum ama kıyafet bulamıyorum herkesin üstüne güzel şeyler var ben bulamıyorum. Kadınsı giyinemem ama en azından artık spor giyinmek istemiyorum 17 yaşımdayım küçükte değilim şimdi öğrenmezsem hiç öğrenemem giyinmeyi.
Normalde yaparım ama o gün yapmamıştım malesef. az önce rimel ve dudak kremi sürdüm çok garip oldu kullanamıyorum galiba ya da bana yakışmıyor.Kızlar öncelikle şunu söylemek istiyorum. 17 yaşındaki bir genç çok da küçük çocuk gibi değerlendirilmemeli. Ağda kesinlikle yapmalı,yoksa görüntü gerçekten berbat olabiliyor. Hafif bir rimel ve göz kalemi yeterli. Far,pudra,ruj falan hâlâ hoşlanmam ben. Bunlar yaşına göre ağır kaçar. Kendine özen göster biraz aynada incele kendini. Bıyık,bacak vs al hem rahatlarsın.
Temizlik gibisi var mı.. Erkek arkadaşının üslubu çok kırıcı. Mini etek olayına girmiyorum ona dicek kelime dahi bulamıyorum çünkü. Seni güzel ve bakımlı görmek istemesi kadar doğal bir şey var mı? Bak sana şöyle söyleyeyim;
Bende şuan ki nişanlımla 17 yaşında çıkmaya başladım. Tam 8 senedir de birlikteyiz Aralık'tada düğünümüz var. Ayrica benim ilk sevgilim.Arada bana şakayla karışık laf çarptırırdı bu konuda. Ama iyiki de söylemiş de farketmişim diyorum. Ben kendime o yaşlarda hiç özen göstermezdim yani çocuk bariz haklıydı. O günden sonra kendime çeki düzen verdim. Hijyenime dikkat ettim,kıl tüylerden kurtuldum. Bir daha da öyle bir şey söylemedi zaten. Ki sırf bunu söyledi diye beni sevmiyor anlamına gelmedi. Gelemez..
Sakın ama sakın topuklu falan giyme. Babet tercih et veya şık ayakkabılar. Çok mini olmayan cici mi cici elbiseler var onlara bak bir de. Değişiklik olsun senin için de. Dediğim gibi göz kalemi ve rimel kullanabilirsin,çok hafifte parlatıcı olabilir. Ve yaşına uygun çantalar bulabilirsin,ben küçük yandan astığım çantaları tercih ediyorum hâlâ. Eğer topuklu giyersen,çok mini etekler giyersen abartı makyaj yaparsan emin ol çok itici gözükürsün.
Cicili bicili giyin yaşına göre. Ve bu günden sonra "kendin için" uygulamalara başla.
Sana güveniyoruz bak hadi bakalım
tatlım hiç üzülme seni anlıyorum tabi ki onurun kırılmıştır..o da belki öyle demek istememiştir seni daha güzel görmek isteyebilir bu normaldir ama söyleme tarzı bence çok çok yanlış..sen tabiki kendine bak ama o istedi diye değil sen kendin istediğin için bak..o bugün var yarın yok çünkü buna emin ol..erkek arkadaşın kaç yaşında peki?
Bakımlı nasıl olabilirim ne yapabilirim ? Giyinmeyi bilmiyorum iki tisörtüm bir pantolonum bir ayakkabım var maddi durumla alakalı değil o kadar alışverişe çıkıyorum ama kıyafet bulamıyorum herkesin üstüne güzel şeyler var ben bulamıyorum. Kadınsı giyinemem ama en azından artık spor giyinmek istemiyorum 17 yaşımdayım küçükte değilim şimdi öğrenmezsem hiç öğrenemem giyinmeyi.
23 yaşında........
acikcasi hani ter kokusu falan aldidami boyle bisey dedi anlamdim..
yani ben cok dikkat ederim bu tarz seylere..
gunde kackez koltuk altimi silerim..
parfum stick kullansakda yinede biz farketmeyebilriz.
ama erkek arkadasin 17 yasinda ki cocuktan bir kadin mi bekliyor..
bu bana gore cok yanlis
erkek arkadsin olabilir..
ama bu ne rahatlik..
cesit casit tarz giyinmek onemli degil bence..
onemli olan temiz miss gibi kokan kiyafetler..
senin icin erken daha daha ergen olmadan kadin olmaya calismak cok yanlis..
hmmm..anladım canım..bak bende 22 yaşındayım ve 4 senelik evliyim..yani senin yaşındayken eşimle çıkıyoduk..erkek arkadaşında küçük değilmiş..belki seni daha bakımlı görmek isteyebilir bu normaldir sende kendine bakmak için bence küçük değilsin tam yaşın..bence ne yap biliyomusun..dediğin gibi bayramdan sonra çık bi alışverişe eğer kiloluysan dar şeyler almamaya çalış salaş şeyler al...bak işte mutlak yakışıyodur da sana öyle geliyodur bence..yanına al bi arkadaşını sana yardımcı olur böylelikle alışmış olursun..eğer yüzünde abartılcak çok göze çarpçak şekilde tüyler varsa hafiften aldırmaya başla birden alırsan garip karşılanabilir..yavaştan başla artık tam bir genç kız olmaya :)
Bende hep diyorum bakımlı oliyim diye yapabildiğim tek şey ağda yapmak ve tek bu yetmiyor. Kilolu değilim ablamla çıkıyorum ne giysem olmamış diyor elbise giyiyorum tam dizimde kısa diyor. Arkadaşlarımla çıkıcam. Bıyıklarımı çenemi alıyorum yanağımda çok ince birkaç tüy varmış onlarıda sarartıcam. Kendimi genç kız giyi hissetmiyorum nedense :)
tatlım bende kollarımı alıyorum, makineyle 5dk sürüyo,
ama sırf biri söylüyor diye değil, kendim öyle rahatsız hissettiğim için alıyorum,
ayrıca erkek arkadaş yada eşim bana söylese ağlamaz soğurdum ondan direk:))
yada güzel bişey belkide, senin dikkat etmediğin bişeyi söylemesi ama, öyle kol al, yüz ali yok kısa etek, ona ne.. eşin değil sonuçta,
beğenmiyorsa bıraksın zaten, düzeltmek ona mı kalmış:))) benm fkrm bu tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?