Sevgilim bana bakımsız dedi.....

sölimsana kaptrma bu cocuga yok 4 sene cıkıoruzgüveniorum falan gecer bunlar 7 sene cıkan bile ayrılıo bi insan namusu bildgi kişiye mini etek giy demez o cocuk baya bii açılmşşş pişman olmucan seyler yapcnm

sölimsana kaptrma bu cocuga yok 4 sene cıkıoruzgüveniorum falan gecer bunlar 7 sene cıkan bile ayrılıo bi insan namusu bildgi kişiye mini etek giy demez o cocuk baya bii açılmşşş pişman olmucan seyler yapcnm

Sevgilisine bunu söylemeye cesaret eden her şeyi söyler.. Oysa bir kız ne ister ? Beğenilmek ister, iltifat ister, her şeye rağmen sevilmek ister..Bunları bir kıza veremedikten sonra kara kaşına kara gözüne mi hasretiz erkeklerin kızlar???? 13 yaşında 17 yaşında gerçk aşk olmaz..Yaşananlardan vazgeçememek ,alışkanlık vardır ortada..O zarar verir ayrılınca.. Sadece kendini boşlukta hissedersin.Bir iki hafta içinde alışırsın.Bu süre zarfında bol bol kitap okursun, kendinle ilgilenirsin.Onu düşünmezsin olur biter.Ha bir gün gerçekten onun dediğinden bakımlı olursun ama hangi şanslı erkeğe denk gelir bunu bilemem..Ve o sana hep iltifat eder. ve hiç kalp kırıklıkları , gurur yıkılmaları olmadan daha mutlu yoluna devam edersin ve de iyi ki böyle yapmışım dersin... Kesinlikle en doğrusu bu .. :)

yaşınız biraz büyük olsa kendinize özen gösterin bakın tabiyki ama ayrılın derdim baktım daha en güzel en çıtır yaşlarınızdasınız ayrılın gitsin yani iki şekilde de ayrılın. 1.si ağda mahrem bir konu bırakın normalini şaka arasında bile söylenmez kaldı ki evli filan da değilsiniz insanın aklına başka konular gelsin, ona ne? o yanında gezdireceği bir süs bebeği arıyor kendinize bakmak istiyorsanız bakın tabi kadın her yaşta bakımlı olmalı ama başka biri için asla mutlu olduğunuz halinizden vazgeçmeyin daha önünüzde uzun yıllar var yaşıtlarınız biraz erken başlamışsa makyaja süse püse bu sizin suçunuz değil tercih meselesi. ve her zaman sizi önemseyen ve mutlu eden insanlarla birlikte olun saygısız biri bu çocuk.

Tamam sevgilinin söyleme tarzi yanlis da,
uzak oldugunuz icin az gorusuyomussunuz. zaten az gorusup bir de biyikli cikarsan karsisina
gozune takilmis olabilir

Sevgilinden ayril ya da ayrilma, kisisel temizligini asla ihmal etmemelisin bence...
diger yandan 19 yasinda genc bir erkek 13 yasindaki cocuktan etkileniyo ama sonra kadinsi istiyo bu ne celiski ben anlamadim.

Sevgilinin kafasında tahtası mı eksik?
Konuşmayı mı bilmiyor yoksa canı birilerine sataşmak mı istemiş?
Sen neden sustun? Hata onda degil susarak onaylayan sende.

kıl tüy işleri bakım değil temizliktir.
hele bıyıklı kadınlara ben bile tahammül edemiyorum

uzun zaman sonra görüşmüşsünüz özlemden gözünün hiçbirşey görmemesi lazım.
sen zaten böğle bir buluşmaya özenli gitmişsindir o kadar zamandan sonra.
senden ayrılmak istiyor olabilir mi?
yaşın çok küçük. sevgilin kaç yaşında ki sana ağdadan bahsedebiliyor.

ayrica giyinmesini bilmiyorum demissin. fiziki yapin hakkinda biraz bilgi verirsen yasina uygun, büyük göstereden nasil giyinmen gerektigi hakkinda da fikir alabilirsin

ınsanlık halı dıyorsun demek

uzaktakı sevgılnle bulusuyorsun, gögüslerını göstermesını bılıyorsun (yakası acık t-shırt) gıyınmesını bılıyorsun ama bıyıklarından kurtulmak ıcın vaktın yok??

bence cocuk az bıle demıs :) cünkü bu onun ıcın hıc özenmemıssın anlamına gelıyor.. sen sevgılnı gercekten sevıyor musun?

ne kadar romantiksiniz

dişlerini fırçalamayan adam mini giydirerek bakımlı olmanı istemez gözüne bayram ettirmek ister !!!

dekolteli bir kıyafet giymenin neresi kötü..Çk yanlış bir değerlendirme olmuş...

Güzelim..

Hiç dert etme bunları.Sinyal yakıyor galiba senden ayrılmak için.

Eğer seni gerçekten seviyorsa her halinle sever.Kusurları bulup sana pat diye söylemezdi bence.Ama senin bileceğin iş..

Takma fazla.Öpüyorum.. :)

bıyıklarım 2 gün geçince çıkmaya başlıyor eve gelip banyo yaptım giyinip çıktım buluşma vaktini geçirmiyim nasıl olsa anlamaz diye düşünmüştüm okadar çok yoktu

Facebook'un varsa bir çok moda sayfası takip edebilirsin. Kombineleri gördükçe nasıl giyinmen gerektiği konusunda biraz aşinalık olur canım...

sen 17 yaşındasın o 23 yaşında ve 4 yıldır çıkıyorsunuz..yani sen 13 yaşında çocukken o 19 yaşında bir genç adamken çıkmaya başlamışsınız..

tabii ki kadınsılıktan hoşlanacak çünkü adam 23 yaşında!

üstelik burada sorun yapman gereken şey seni bakımsız bulamsı değil mini etekli kızlara bakması olmalı..

bıyıklarım 2 gün geçince çıkmaya başlıyor eve gelip banyo yaptım giyinip çıktım buluşma vaktini geçirmiyim nasıl olsa anlamaz diye düşünmüştüm okadar çok yoktu

kac saat görüstünüz? ve nerde? acık havada günesde görüstüysenız tabıkı görür loş ortamda görmez

pekıı bırdaha ne zaman bulusacaksınız bellı mı?

bence hem artık bakımlı ol ve hemde ondan ayrıl cnm senin için en iyisi bu sonra baksında içi gitsin odunun

kac saat görüstünüz? ve nerde? acık havada günesde görüstüysenız tabıkı görür loş ortamda görmez

pekıı bırdaha ne zaman bulusacaksınız bellı mı?

2 saat görüştük kaçak gittim vaktim yoktu sinemaya gittik sadece biraz yolda yürüdük. Bir daha görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…