Olmaz olmaz deme hiiiic olmaz olmaz sivgilimmmmm hayat neler sunar insana belli olmaz sivgiliiiiimmm
niye olmuyormus?erkekte gynokomasti oluyo amaaaa (meme büyümesi)
Neden aslan yelesi gibi olurum?? En azından bıyık bölgeme yaptırmak isterdim şahsen..
Neden aslan yelesi gibi olurum?? En azından bıyık bölgeme yaptırmak isterdim şahsen..
sen bişeyi anlamışsın onu da çok yanlış anlamışsın arkadaşım...
ara sayfaları bi okuyup foto görüdüğünde, arkadaşın hormonlarında ters giden birşey olduğu için ciddi bir sorun yaşadığını ve kıl tüy muhabbetini bile sekse bağlayabildiğini görüp bu arkadaştan özür dilemen gerektiğini ve içininde baya fesat olduğunu anlayacaksın.
Anladığım kadarıyla tüm vücut lazer yaptırmaktan sa iğneli epilasyon yaptırmak daha iyi tüm vücut dimi?
Affınıza sığınarak yazıyorum; bazılarının kolu felaket kıllı oluyor ama, böyle uzun siyah siyah ve bildiğin gür:26: Yüzüne bakıyorsun bebek gibi, ay parçası. Koluna bakıyorsun amcamın kolu
Bakımlı nasıl olabilirim ne yapabilirim ? Giyinmeyi bilmiyorum iki tisörtüm bir pantolonum bir ayakkabım var maddi durumla alakalı değil o kadar alışverişe çıkıyorum ama kıyafet bulamıyorum herkesin üstüne güzel şeyler var ben bulamıyorum. Kadınsı giyinemem ama en azından artık spor giyinmek istemiyorum 17 yaşımdayım küçükte değilim şimdi öğrenmezsem hiç öğrenemem giyinmeyi.
aynen aynen.. Banada kaytan bıyıklım benimm der şu aralarda sana karadayıdan teklif geldimi diyor neden ne alaka diyorum ee bu bıyıkalrla kenan imirzalı oğlunu geçmişsin diyorYerinde olsam bende çok takardım bu duruma.Sevgilim hiç bir zaman giyimime laf etmedi allaha şükür sadece çok kıskandığı için açık giyinmeme karışıyor o kadar.Ama bu bıyık kaş konusunda dalga geçerek uyarır benimesela kaş bıyık çıktığı zaman hemen gidip kuaföre aldıramıyorum zamanım olmuyor kendimde almayı bilmiyorum iple :) bu yüzden bazen beni öyle görünce sende banamı özendin bıyıkmı bırakıyosun diye dalga geçer bende şakaya vururum fazla takmam.Ama kol altıma vs. bir yerlerime laf etse zamanı gelince alıcam sanamı kaldı diye terslerdim altta kalmam yani.İlişkiniz ne seviyede bilemem ama fazla ciddi değilseniz uzun süreli bir ilişki değilse şimdiden otoriteni koy böyle yorum yapamazsın de yada ayrıl sevdiği insandan böyle eleştri almak insana eminimki koyar.
Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.
bide ben şunu farkettim diğer konunda hiç sevgilim olmadı yazmışsın ve burda 4.senelik (mi ne) :)) ilişkim var yazmışsın anlayamadım valla.
Harbi he:26:
"çocukluğumda ve gençliğimde yaşamam gereken hiç bir şeyi yaşayamadım hiç pamuk helva yemedim lunaparka sinemaya ya da bir cafede arkadaşlarımla buluşmadım. Sevgilim olmadı makyaj yapmadım etek giymedim." demiş.
Ee koca 4 yıldır varmış ya
Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.
4 senedir berabersin 2 sene görüşmedin sen bunamı ilişki dedinSevgilim cok uzakta ve sevgili gibi olamiyoruz bu yuzden o konuyu actigimda ayriydik onu hic olmamis gibi varsaydim bu yuzden oyle yazdim. Uzun bir sure gorusemedik 2 yil gibi uzun bir sure aramizdaki iliskiyi tanimlicak kelime bulamadigim icin sevgili kelimesini kullandim. Celiski var haklisiniz ama fake degil farkindaysaniz iki konudada ailemin biseye izin vermedigini belirttim. Fake diye dusunenler yorum yapmasin.
Valalh aydınlatırım ama anca ışık tutarım çünkü kimse birşey anlamadı bencetamam da 4 sene cıkmıssın ama yıne de gorusemedıgın ıcın sevgılm yok gıbıydı demıssın.
gorusememıssın ama bulustugunuzda agda yap demıs sana. e bulusmussunuz ıste bunun adı sevgılı olmuyor mu?:44:
biri beni aydınlatsın
yanlıs mı anlamısım?
Sevgilim cok uzakta ve sevgili gibi olamiyoruz bu yuzden o konuyu actigimda ayriydik onu hic olmamis gibi varsaydim bu yuzden oyle yazdim. Uzun bir sure gorusemedik 2 yil gibi uzun bir sure aramizdaki iliskiyi tanimlicak kelime bulamadigim icin sevgili kelimesini kullandim. Celiski var haklisiniz ama fake degil farkindaysaniz iki konudada ailemin biseye izin vermedigini belirttim. Fake diye dusunenler yorum yapmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?