Sevgilim bana bakımsız dedi.....

Olmaz olmaz deme hiiiic olmaz olmaz sivgilimmmmm hayat neler sunar insana belli olmaz sivgiliiiiimmm

niye olmuyormus?erkekte gynokomasti oluyo amaaaa (meme büyümesi)

İnsanların dudak dil gibi yerleri haricinde her yerinde kıl kökleri vardır.. Kimisinde bu kıllar daha sert ve belirgin olabilir.Hormonal sorunlar olursa daha ileri düzeyi olabilir..

Neden aslan yelesi gibi olurum?? En azından bıyık bölgeme yaptırmak isterdim şahsen..

küçük tüyleri indüklüyor.....her çeşit lazer yaptırdım ordan biliyorum.....dermatologlar yüze yapmıyorlar.....son bir senede yeni lazerler çıktımı bilmiyorum ....en sonunda ben tüm vücut iğneli yaptırdım hatta ordada lazerin gazabına uğramış müşterilerle de karşılaştırdım....son gördüğüm sırtındaki haf tüylerini lazerle mahfetmiş bir kız iğneliyle temizzletmeye çelışıyordu ....iyi araştır derim

Neden aslan yelesi gibi olurum?? En azından bıyık bölgeme yaptırmak isterdim şahsen..

Canım lazer yaptırma yüzün için. Benim cidden sert olanlar fazlaydı ve bir de favori bölgem çoktu. Oralara yaptırdım ha o sırada beni rahatlattı psikolojim düzeldi ama şu var ince olanlarda hafiften sertleşiyor. Çok sert olanların bazıları gitti ama kurtulamıyorsun lazerle. Hele sadece dudak üstü için ise tavsiye etmem. Araştır sor iğneli epilasyonu güzel kaliteli yapan bir yer bul. Ben geçen seneden beri yaptırıyorum çok şükür ince kalın bir çok tüy gitti. İğneli de bir de bitiyor yani. Bir daha uğraşma derdin olmaz lazerde ise tamam o tüy gidiyor ama yanındaki tetiklenebiliyor.

Konu sahibi arkadaş içinde iğneliyi tavsiye ederim. Gögüs tüyleri vs bende de var ve iğneli yaptıracagım şu an cımbızla filan alıyorum. Ama diğer yerlerden ancak sıra geldi oraya :) Hiç dert etme iğneli ile hemen azalır. Sakın lazer yaptırma diğer ince tüyler tetikleniyor çünkü.

yazımı yazdıgımda yanlışım varsa düzeltin dedim... tüm sayfaları baştan sona kadar okudugumu düşünüp yanılmışım ayrıca Foto felanda görmedim.
Hormonel sorunu oldugunu Okumadıgım için ( daha dogrusu öyle bir yazıda görmedim yoksa Okurdum) ve "başka" yerler degince yanlış düşünmüşüm kusura Bakmayın.
Burda hepimiz Kız/Kadınız Gögüs veya Vajina yazmaktan çekinmemeliyiz sonuçta aynıyız o Arkadaşta başka yerler degince ben aklıma gelen orası oldu napim yani :)
Kusura bakmayın kimseyi inciltmek istemedim.
Arkadaşımızda Insallah en kısa sürede bu sorunundan kurtulur.

Anladığım kadarıyla tüm vücut lazer yaptırmaktan sa iğneli epilasyon yaptırmak daha iyi tüm vücut dimi?

Anladığım kadarıyla tüm vücut lazer yaptırmaktan sa iğneli epilasyon yaptırmak daha iyi tüm vücut dimi?

Lazerde yaptır mesela genital koltuk altı ve bacaklarda güzel sonuçlar elde ediyor şahsen benim koltuk altım ve bacaklarda üc beş tüy kaldı ona da dokunmuyorum bile gerek yok. İğneliyle baş gelemezsin bacakta koltukaltında cünkü illaki ağrısı oluyor. Ama yüz için veya gögüs göbek gibi yerler icin iğneli olabilir. Yüz için kesin iğneli diyorum lazer hiç bulaştırmayın.

:)) güldürdün beni : ))
benim de öyle bir tanıdığım var yüzüne bakarsın belaruslu kollarına bakarsın bildiğin kadir ağbi :)

Yerinde olsam bende çok takardım bu duruma.Sevgilim hiç bir zaman giyimime laf etmedi allaha şükür sadece çok kıskandığı için açık giyinmeme karışıyor o kadar.Ama bu bıyık kaş konusunda dalga geçerek uyarır beni mesela kaş bıyık çıktığı zaman hemen gidip kuaföre aldıramıyorum zamanım olmuyor kendimde almayı bilmiyorum iple :) bu yüzden bazen beni öyle görünce sende banamı özendin bıyıkmı bırakıyosun diye dalga geçer bende şakaya vururum fazla takmam.Ama kol altıma vs. bir yerlerime laf etse zamanı gelince alıcam sanamı kaldı diye terslerdim altta kalmam yani.İlişkiniz ne seviyede bilemem ama fazla ciddi değilseniz uzun süreli bir ilişki değilse şimdiden otoriteni koy böyle yorum yapamazsın de yada ayrıl sevdiği insandan böyle eleştri almak insana eminimki koyar.

aynen aynen.. Banada kaytan bıyıklım benimm der şu aralarda sana karadayıdan teklif geldimi diyor neden ne alaka diyorum ee bu bıyıkalrla kenan imirzalı oğlunu geçmişsin diyor

Ama benım en koltuk altıma ne orama ne burama öperim onuu

Bende bazen koltuk altımı bayılır ellemeye sabhları bakar güler ne gülüyorsun sevmiyoru bu tarz şakaları samı sorcam diyorum. tamam ya tamam diyor

Otorite onemli istedğin kadar cıvıklı mıncıklı ilşkin olsun o başakdır ama Herkez belli yerlerde haddını bilicek

bide ben şunu farkettim diğer konunda hiç sevgilim olmadı yazmışsın ve burda 4.senelik (mi ne) :)) ilişkim var yazmışsın anlayamadım valla.

tatlım kendini bozma zamanı gelince makyajınıda yaparsın yapmayıda öğrenirsin giyinirsinde ayrıl gtsin sevdiğinin kusurunu görmez insan hem ne biliomuş snn ağdaya ihtycn olduğunu hödük ya !!!

bide ben şunu farkettim diğer konunda hiç sevgilim olmadı yazmışsın ve burda 4.senelik (mi ne) :)) ilişkim var yazmışsın anlayamadım valla.

Harbi he:26:

"çocukluğumda ve gençliğimde yaşamam gereken hiç bir şeyi yaşayamadım hiç pamuk helva yemedim lunaparka sinemaya ya da bir cafede arkadaşlarımla buluşmadım. Sevgilim olmadı makyaj yapmadım etek giymedim." demiş.

Ee koca 4 yıldır varmış ya

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD daha önce hiç bir konuya fake demedim ama bu bir çelişki şuanda

bu erkek işe yaramaz bunu belirteyim önce ,bir bayana böyle denmez,ayrıca 17 18 yasında bir kızın makyaj yapması onu küçük olmamış bir kadın gibi gösteriyor.sen doğal olmaya bak giyim zevki yıllar içinde zamanla oturur.ben de 25 yasındayım ama oyleeee topuklu ayakkabı klasik giyim aşırı makyaj sevmem.nadir ve özel günlerde olabilir ama günlük hayatta yaşasın spor ayakkabı kot ve tişört diyorum

Sevgilim cok uzakta ve sevgili gibi olamiyoruz bu yuzden o konuyu actigimda ayriydik onu hic olmamis gibi varsaydim bu yuzden oyle yazdim. Uzun bir sure gorusemedik 2 yil gibi uzun bir sure aramizdaki iliskiyi tanimlicak kelime bulamadigim icin sevgili kelimesini kullandim. Celiski var haklisiniz ama fake degil farkindaysaniz iki konudada ailemin biseye izin vermedigini belirttim. Fake diye dusunenler yorum yapmasin.

4 senedir berabersin 2 sene görüşmedin sen bunamı ilişki dedin Yok canım bunu adı takılmak bence .

tamam da 4 sene cıkmıssın ama yıne de gorusemedıgın ıcın sevgılm yok gıbıydı demıssın.
gorusememıssın ama bulustugunuzda agda yap demıs sana. e bulusmussunuz ıste bunun adı sevgılı olmuyor mu?:44:
biri beni aydınlatsın
yanlıs mı anlamısım?

Valalh aydınlatırım ama anca ışık tutarım çünkü kimse birşey anlamadı bence

yapmıcaktım ama yapiyim dedim bence böyle adam akıllı görüşmediğin bir erkeğin lafını takmasan iyi olur bakımlı olmak istiyorsan tabiikide ol.Ama ciddiye alma daha fazla onu arada mesafe varken erkek ne kadar ciddi olabilir ki allah aşkına takılmışsınız bariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…