amaann herşeye ayrıl demeyinnn. üzelecek birşey yok bunda şakasına demiştir. sevgilimde bana "aşk bıyıkların cıkmıs" deyip gülüyordu. bnde sevgililer gününde "jilet takımı al" deyip gülmüştük. canım böyle durumlarda daima şakaya vur birdaki bulusmada en güzel halinle git :) üzülme sevgilim bana neler neler diyor bnde ona biz şimdi sevmiyor muyuz çokta seviyoruz valla bnde 17 yasındayım 3. senemize gireceğiz.
Biz buna kasıt değil insanlık hali diyoruz.
Seni sevmediğini belli etmiş. Cinsel ihtiyaçlarını gidermek istiyor, seni de kafasındaki fanteziye göre şekillendirmeye çalışıyor. Tensel isteklere dayalı ilişkiler kız açısından hayal kırıklığına sebep oluyor genellikle. Ayrılman senin için en iyisi olacaktır.
başka yerleri kast etti derken özel bölge mi ?eger öyleyse cok erken değil mi( kol yüz çenende simsiyah tüy varsa yoğunsa göze batıyorsa söyleyebilir.biz şimdi ne desek boş sen onu tanıyorsun iyi niyetli mi kötü niyetli mi dürüst mü biz bilemeyiz bi tek bunu söyledi diye ayrıl da diyemeyiz baska baska konularda eleştirileri varsa sen düşün..bakımlı olmak 17 yas için normal makyajdan bahsetmiyorum bakımlı temiz ferah olmak lazım temiz kokmak lazım bunlara dikkat et ..onun için degil kendine saygın için bakım yap..
koltukaltı bacak ve bikini bölgemi düzenli olarak temizliyorum zaten. Kastettiği göğüs aram çenem bıyıklarım ve kolumdu. Çenem ve bıyıklarımıda alıyorum normalde almadan gittim. İyilik yapmaya çalıştım sana dedi ama ben böyle düşünmüyorum. Bundan sonra asla bakımsız olmicam kendim için eve kapandım adama dönene kadarda çıkmicam...
daha 17.17,17.17yymiişşş,,,canım sevgilinin yaşı senden büyükmüü? o seni sevmiorrr niyeti bozmuşş heryerine ağda niee yaptır desinn haddi çene yüz neysede diğer yerlerden ona nee görüomukii.....hadii ewlii bi çift olsann neseee yada yetişkinn amaa yokk seninki niyetii fena bozmuşş...
tamam ama her yer derken bikini bölgeni de mi kastetti? göğüs aranı nasıl gördü ki hem
tamam ama her yer derken bikini bölgeni de mi kastetti? göğüs aranı nasıl gördü ki hem
Bikini bölgeme ağda yapmıştım zaten göremiceği onu kastetmesi saçma. Tşörtün yakası biraz açıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?