Erdir onu kassetmıstr bedelli askerden bahsetmıyorParalı nasıl 12 ay oluyor ya
Lisans mezunu isen 12 ay askerlik yaparak her ay ciddi maaş alıyorsun. Ast teğmen olarak yapıyorsun. ( Kendine ait 15 kişilik timin oluyor) Eğer askerde kalmak istiyorsan kademelerin zamanla artıyor. Askerlik mesleğin oluyor. Devam etmek istemeyen terhis oluyor.Paralı nasıl 12 ay oluyor ya
Merhaba dün akşam yazdı bana Ben kimseyi istemiyorum artık yalnızlağa o kadar alışmışım ki Tek kalmaya tek başıma konuşmaya Mutlu değil sağlıklı şekilde düşünmek istiyorum sadece Önceden seninle konuşurken içimde heyecan vardı Şuan o heyecan dahi yok içimde sadece biri var çıkmaya çalışıyor Çıkarkenki sağa sola çarpıp düşüyor içimdeki kendimi kaybettim dedi Kafam çok dolu kime nasıl davranacağımı bilmiyorum nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum Yoluna sokmaya çalışırken daha çok yoldan çıkıyorum ilişkiyi bittirmek konusunda Bu soruyu kendime soruyorum ama cevabını bilmiyorum dedi yalnızlığa alışmış olabilirsin dedim bundan sonra olacak diye bişey yok dedim ben varım dedim Ya daha önceden ihtiyacım vardı bu hale gelmeden önce dedi Ayrılmak konusunda bişey demedin demedigine göre istemiyorsun dedim Diyemiyorum ssdce çok yoruldum dedi net bişey de dedim istiyormusun istemiyormusun sadece ara vermek istiyorum dedi en azından ben normallesebe kadar ne zaman normallesirim inan onun cevabını da bilmiyorum dedi Yanında olurum diyorum destek cikarim diyorum dedim desteği önceden ciksaydik şuan bu halde olmazdim şuan yanımda kimseyi istemiyorum dedi kalbim çok agriyo dedi bende psikolog felan git dedim kendini düzellebe kadar beklerim sonra konuşuruz ilişki hakkında dedim ama beni belirsizliğin içinde bıraktı ne yapmam gerek onu mu bekleyimKendi haline bırakın biraz. Zaten sizi seviyorsa değer veriyorsa yine yolu size düşecek.
Sevmiyor artık. Bitirmek istiyor. Sen ondan uzak dur istiyor.Merhaba dün akşam yazdı bana Ben kimseyi istemiyorum artık yalnızlağa o kadar alışmışım ki Tek kalmaya tek başıma konuşmaya Mutlu değil sağlıklı şekilde düşünmek istiyorum sadece Önceden seninle konuşurken içimde heyecan vardı Şuan o heyecan dahi yok içimde sadece biri var çıkmaya çalışıyor Çıkarkenki sağa sola çarpıp düşüyor içimdeki kendimi kaybettim dedi Kafam çok dolu kime nasıl davranacağımı bilmiyorum nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum Yoluna sokmaya çalışırken daha çok yoldan çıkıyorum ilişkiyi bittirmek konusunda Bu soruyu kendime soruyorum ama cevabını bilmiyorum dedi yalnızlığa alışmış olabilirsin dedim bundan sonra olacak diye bişey yok dedim ben varım dedim Ya daha önceden ihtiyacım vardı bu hale gelmeden önce dedi Ayrılmak konusunda bişey demedin demedigine göre istemiyorsun dedim Diyemiyorum ssdce çok yoruldum dedi net bişey de dedim istiyormusun istemiyormusun sadece ara vermek istiyorum dedi en azından ben normallesebe kadar ne zaman normallesirim inan onun cevabını da bilmiyorum dedi Yanında olurum diyorum destek cikarim diyorum dedim desteği önceden ciksaydik şuan bu halde olmazdim şuan yanımda kimseyi istemiyorum dedi kalbim çok agriyo dedi bende psikolog felan git dedim kendini düzellebe kadar beklerim sonra konuşuruz ilişki hakkında dedim ama beni belirsizliğin içinde bıraktı ne yapmam gerek onu mu bekleyim
Bittirmek istiyorsa niye bittirmiyo ayrilmiyo bittirmek mi istiyorsun diye sordum kaç defa veya ayrılmak mı istiyorsun diye bilmiyorum diyoSevmiyor artık. Bitirmek istiyor. Sen ondan uzak dur istiyor.
İlerde lazım olursun diye tüm kapıları kapatmak istemiyor.Kendini dinliyor yeni bir hayat ,yeni heyecanlar istiyor sen onun eski tarihisin , yaşadığı şeyler tatmin eder , istediğini bulursa sizi engeller , bulamazsa devam.Anlamak zor değil.Akıllı olun....Bittirmek istiyorsa niye bittirmiyo ayrilmiyo bittirmek mi istiyorsun diye sordum kaç defa veya ayrılmak mı istiyorsun diye bilmiyorum diyo
Çünkü kalbini kırmak istemiyor… Dermişim.Bittirmek istiyorsa niye bittirmiyo ayrilmiyo bittirmek mi istiyorsun diye sordum kaç defa veya ayrılmak mı istiyorsun diye bilmiyorum diyo
Ayrılığı ben sürekli dile getiriyorum hani istemiyorsa beni bittirsin diye onu da yapmiyo ne yapmak istiyo anlamıyorum artık ben net bişey istiyorum ya bitsin yada bitmesin diye ama o bilmiyoÇünkü kalbini kırmak istemiyor… Dermişim.
Aşkım çocuk şuan seni üzüyor. Tamam belki psikolojisi bozulmuştur zor şeyler atlatmıştır.
Ama konu ayrılığa gelmemeli,ayrılığı bu kadar kolay dilinin üstüne getirmemeli.
Zor cidden askerden geldikten sonraBenim de bir grup arkadaşım var. Psikolojik problemlerim var dedi diye ortak ödevi yapamamistik, şimdi de yakınlarım hasta diyor. Yeni nesil erkekler tuhaf. Böyle insanlar birlikte iş yapmak zorunda olan insanlar için bile zulüm.
Ya gözden ırak gönülden ırak işte adam ayrılmak istiyor sal ipini gitsin. Askerdeyken soğumuş belli ki , başkası olması ihtimali de kuvvetle muhtemel. Uzatma daha fazla ayrıl geç.Merhaba dün akşam yazdı bana Ben kimseyi istemiyorum artık yalnızlağa o kadar alışmışım ki Tek kalmaya tek başıma konuşmaya Mutlu değil sağlıklı şekilde düşünmek istiyorum sadece Önceden seninle konuşurken içimde heyecan vardı Şuan o heyecan dahi yok içimde sadece biri var çıkmaya çalışıyor Çıkarkenki sağa sola çarpıp düşüyor içimdeki kendimi kaybettim dedi Kafam çok dolu kime nasıl davranacağımı bilmiyorum nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum Yoluna sokmaya çalışırken daha çok yoldan çıkıyorum ilişkiyi bittirmek konusunda Bu soruyu kendime soruyorum ama cevabını bilmiyorum dedi yalnızlığa alışmış olabilirsin dedim bundan sonra olacak diye bişey yok dedim ben varım dedim Ya daha önceden ihtiyacım vardı bu hale gelmeden önce dedi Ayrılmak konusunda bişey demedin demedigine göre istemiyorsun dedim Diyemiyorum ssdce çok yoruldum dedi net bişey de dedim istiyormusun istemiyormusun sadece ara vermek istiyorum dedi en azından ben normallesebe kadar ne zaman normallesirim inan onun cevabını da bilmiyorum dedi Yanında olurum diyorum destek cikarim diyorum dedim desteği önceden ciksaydik şuan bu halde olmazdim şuan yanımda kimseyi istemiyorum dedi kalbim çok agriyo dedi bende psikolog felan git dedim kendini düzellebe kadar beklerim sonra konuşuruz ilişki hakkında dedim ama beni belirsizliğin içinde bıraktı ne yapmam gerek onu mu bekleyim
Biptirsin palavracı. Yakında alırsın nişan düğün haberlerini ama ailemin zoruyla oldu der.Merhaba dün akşam yazdı bana Ben kimseyi istemiyorum artık yalnızlağa o kadar alışmışım ki Tek kalmaya tek başıma konuşmaya Mutlu değil sağlıklı şekilde düşünmek istiyorum sadece Önceden seninle konuşurken içimde heyecan vardı Şuan o heyecan dahi yok içimde sadece biri var çıkmaya çalışıyor Çıkarkenki sağa sola çarpıp düşüyor içimdeki kendimi kaybettim dedi Kafam çok dolu kime nasıl davranacağımı bilmiyorum nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum Yoluna sokmaya çalışırken daha çok yoldan çıkıyorum ilişkiyi bittirmek konusunda Bu soruyu kendime soruyorum ama cevabını bilmiyorum dedi yalnızlığa alışmış olabilirsin dedim bundan sonra olacak diye bişey yok dedim ben varım dedim Ya daha önceden ihtiyacım vardı bu hale gelmeden önce dedi Ayrılmak konusunda bişey demedin demedigine göre istemiyorsun dedim Diyemiyorum ssdce çok yoruldum dedi net bişey de dedim istiyormusun istemiyormusun sadece ara vermek istiyorum dedi en azından ben normallesebe kadar ne zaman normallesirim inan onun cevabını da bilmiyorum dedi Yanında olurum diyorum destek cikarim diyorum dedim desteği önceden ciksaydik şuan bu halde olmazdim şuan yanımda kimseyi istemiyorum dedi kalbim çok agriyo dedi bende psikolog felan git dedim kendini düzellebe kadar beklerim sonra konuşuruz ilişki hakkında dedim ama beni belirsizliğin içinde bıraktı ne yapmam gerek onu mu bekleyim
sert yazacağım canımMerhaba dün akşam yazdı bana Ben kimseyi istemiyorum artık yalnızlağa o kadar alışmışım ki Tek kalmaya tek başıma konuşmaya Mutlu değil sağlıklı şekilde düşünmek istiyorum sadece Önceden seninle konuşurken içimde heyecan vardı Şuan o heyecan dahi yok içimde sadece biri var çıkmaya çalışıyor Çıkarkenki sağa sola çarpıp düşüyor içimdeki kendimi kaybettim dedi Kafam çok dolu kime nasıl davranacağımı bilmiyorum nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum Yoluna sokmaya çalışırken daha çok yoldan çıkıyorum ilişkiyi bittirmek konusunda Bu soruyu kendime soruyorum ama cevabını bilmiyorum dedi yalnızlığa alışmış olabilirsin dedim bundan sonra olacak diye bişey yok dedim ben varım dedim Ya daha önceden ihtiyacım vardı bu hale gelmeden önce dedi Ayrılmak konusunda bişey demedin demedigine göre istemiyorsun dedim Diyemiyorum ssdce çok yoruldum dedi net bişey de dedim istiyormusun istemiyormusun sadece ara vermek istiyorum dedi en azından ben normallesebe kadar ne zaman normallesirim inan onun cevabını da bilmiyorum dedi Yanında olurum diyorum destek cikarim diyorum dedim desteği önceden ciksaydik şuan bu halde olmazdim şuan yanımda kimseyi istemiyorum dedi kalbim çok agriyo dedi bende psikolog felan git dedim kendini düzellebe kadar beklerim sonra konuşuruz ilişki hakkında dedim ama beni belirsizliğin içinde bıraktı ne yapmam gerek onu mu bekleyim
bende bu bipliyi yazcaktım da yazmadımBiptirsin palavracı. Yakında alırsın nişan düğün haberlerini ama ailemin zoruyla oldu der.
Yetişkin davranmaması beni bayağı sinir etti.Yanında olurum diyorum destek cikarim diyorum dedim desteği önceden ciksaydik şuan bu halde olmazdim şuan yanımda kimseyi istemiyorum dedi kalbim çok agriyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?