Yıllar yıllar önce henüz 40 günlük ilişkimde eşim böyle davranmıştı ne istediğini bilmediğini fark etmiştim daha önce hiç kimseye aşık olamadığı için ısınamadığı için benden de soğumaktan korkmuş ciddi ilişki istediği içi n ve çok dengesiz tavırlar içindeydi bu dengesizlik içinde yokum diyerek ayrıldım çok üzüldüm ama bunu yapmak zorundaydım. Hiç ama hiç umudum yoktu beklentim de yoktu 10 gün sonra mesaj attı rüyamda görüyorm seni günlerdir diye. Sonra ne mi oldu. 7.5 yıldır evliyiz ve 6 yaşında bir kızımız var :) Erkeklere bazen soğuk duş etkisi yapmak gerekir.Merhaba sevgilim askerliği paralı yaptı 12 ay askerden geldikten sonra değişti her şeye daha çok alıngan oldu kırılgan oldu askerden geldikten 2 hafta sonra biz kavga ettik bu baya kırıldı konuşmadık bı sure onun kardeşinden yardım istedim bı şekilde geri duzeldik onun üstünden 3 hafta gectikden sonra ben bı konuda onu yanlış anladım ve tartıştık telefonda hallederiz diye düşündüm ama bı turlu müsait olamadım konuşamadık daha sonra mesajda konuştuk ettik dedi çok kırıldım sürekli aniden sinirlenip kalbimi kırıp durdun dedi kalbim taşlasti dedi eskisi gibi senle konusasim yok dedi askerden geldikden sonra normal olmamı bekledin dedi askerdeyken bı suru şey yaşadım ben dedi ne yapicami bilmiyorum dedi çözüm bulalım dedi bende konuştum baya dedim ayrılmak mı istiyorsun dedim yoksa ara vermek mi veya benim memelekete gelip yüz yüze konusabiliriz dedim oda bilmiyorum dedi dedim sen ayrilamadigin için benim ayrilmami mi istiyorsun dedim sence dedi sonra ben sana soru sordum dedim oda istesem sanki ayrilabileceknisin sen dedi dedim istiyormusun istemiyormusun dedim oda bilmiyorum dedi o gün yine bı çözüm bulamayıp kapadı ben artık bişey istemiyorum dedi en son ben sen kafanı toparla dedim bı sure sonra oturup konuşuruz dedim bı şey olursa yazarsın yine bana dedim yazmak istemezsen de anlarım dedim sorun etmem dedim oda anlayışın için sağ ol dedi kendisi çıkmaza girmiş ve bende çıkmaza girdim ne yapicagimi bilmiyorum ne yapmalıyım yani nasıl iliskimizi düzelte bilirim?
Okurken kafamda yankilanan ne diyordum, bu guzide hanimefendinin sesiymis megerPaylaşmadan edemedim üzgünüm
Ayrı kaldığınız süreçte ilişkinizi gözden geçirmiş, ne isteyip istemediğine karar vermiş ve sizden soğumuş
Peki ne yapmam lazım şimdi ayrılalım mi diyeyim sevgilim bitti mi geri arkasına bakan biri değil direk hayatından çıkartır beni istemiyo sevmiyo diye dusunurYıllar yıllar önce henüz 40 günlük ilişkimde eşim böyle davranmıştı ne istediğini bilmediğini fark etmiştim daha önce hiç kimseye aşık olamadığı için ısınamadığı için benden de soğumaktan korkmuş ciddi ilişki istediği içi n ve çok dengesiz tavırlar içindeydi bu dengesizlik içinde yokum diyerek ayrıldım çok üzüldüm ama bunu yapmak zorundaydım. Hiç ama hiç umudum yoktu beklentim de yoktu 10 gün sonra mesaj attı rüyamda görüyorm seni günlerdir diye. Sonra ne mi oldu. 7.5 yıldır evliyiz ve 6 yaşında bir kızımız var :) Erkeklere bazen soğuk duş etkisi yapmak gerekir.
Okurken kafamda yankilanan ne diyordum, bu guzide hanimefendinin sesiymis meger
Ne zamana kadar bir kaç hafta anlarım ama 1 ay surerrse bu zaten ayrılmış gibi bişi oluyoruzİlişkinizin dinamiğini bilmiyorum ama askerlik etkiliyor sahiden. Çok üstüne gitme
Ne zamana kadar peki işte haftalar olabilir ama 1 ay surerse ilişkimiz bitmiş gibi bişi oluyor kaç hafta sonra yazmam lazım veya onun yazmasını mi bekleyimİlişkinizin dinamiğini bilmiyorum ama askerlik etkiliyor sahiden. Çok üstüne gitme
Öyle olsa ayrılalım dediği zaman tamam demezmiydiaynen iliskinizi gözden gecirmis hatta baskasini bulmus
Nerden anladın bunuCanım o kendine yenisini bulmuş seninde pabucun dama atılmış
Öyle olsa ayrılalım dediğim zaman tamam demezmiydiAskerlerin kafası değişik oluyor,başkası olabilir mi
Çok açık yakında konu açarsınNerden anladın bunu
Peki ne yapmam gerekiyoSanırım uzak ilişki.Uzmek istemem de genelde daha yakında biri olmuş olabiliyor.Onla yürümezse dönme olabiliyor.Siz bu ihtimali düşünmek istemezsiniz kesin yoktur sizide kesin ölümüne seviyordur Genede cebinize koyun bunuda.Mutlu edilmedigimizde mutlu olunan bir yer fikri o kadarda imkansız gelmiyor bana Arada mesafe varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?