Sevgilim askereden geldikden sonra değişti

rabia8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
65
14
3
Merhaba sevgilim askerliği paralı yaptı 12 ay askerden geldikten sonra değişti her şeye daha çok alıngan oldu kırılgan oldu askerden geldikten 2 hafta sonra biz kavga ettik bu baya kırıldı konuşmadık bı sure onun kardeşinden yardım istedim bı şekilde geri duzeldik onun üstünden 3 hafta gectikden sonra ben bı konuda onu yanlış anladım ve tartıştık telefonda hallederiz diye düşündüm ama bı turlu müsait olamadım konuşamadık daha sonra mesajda konuştuk ettik dedi çok kırıldım sürekli aniden sinirlenip kalbimi kırıp durdun dedi kalbim taşlasti dedi eskisi gibi senle konusasim yok dedi askerden geldikden sonra normal olmamı bekledin dedi askerdeyken bı suru şey yaşadım ben dedi ne yapicami bilmiyorum dedi çözüm bulalım dedi bende konuştum baya dedim ayrılmak mı istiyorsun dedim yoksa ara vermek mi veya benim memelekete gelip yüz yüze konusabiliriz dedim oda bilmiyorum dedi dedim sen ayrilamadigin için benim ayrilmami mi istiyorsun dedim sence dedi sonra ben sana soru sordum dedim oda istesem sanki ayrilabileceknisin sen dedi dedim istiyormusun istemiyormusun dedim oda bilmiyorum dedi o gün yine bı çözüm bulamayıp kapadı ben artık bişey istemiyorum dedi en son ben sen kafanı toparla dedim bı sure sonra oturup konuşuruz dedim bı şey olursa yazarsın yine bana dedim yazmak istemezsen de anlarım dedim sorun etmem dedim oda anlayışın için sağ ol dedi kendisi çıkmaza girmiş ve bende çıkmaza girdim ne yapicagimi bilmiyorum ne yapmalıyım yani nasıl iliskimizi düzelte bilirim?

Askerlikte travma sonrası stres bozukluğu yaşayan çok erkek olabiliyor. Bir kuzenim rüyasında askeriyeyi görüyor emret komutanım diyormuş eve yeni döndüğü zamanlarda. Özellikle teröristlerin yoğun olduğu bölgelerdeyse çok etkilenir

İlişkinizin dinamiğini bilmiyorum ama askerlik etkiliyor sahiden. Çok üstüne gitme

aynen iliskinizi gözden gecirmis hatta baskasini bulmus

Sence demis iste daha ne desin kiz yol ver gitsin

Yıllar yıllar önce henüz 40 günlük ilişkimde eşim böyle davranmıştı ne istediğini bilmediğini fark etmiştim daha önce hiç kimseye aşık olamadığı için ısınamadığı için benden de soğumaktan korkmuş ciddi ilişki istediği içi n ve çok dengesiz tavırlar içindeydi bu dengesizlik içinde yokum diyerek ayrıldım çok üzüldüm ama bunu yapmak zorundaydım. Hiç ama hiç umudum yoktu beklentim de yoktu 10 gün sonra mesaj attı rüyamda görüyorm seni günlerdir diye. Sonra ne mi oldu. 7.5 yıldır evliyiz ve 6 yaşında bir kızımız var :) Erkeklere bazen soğuk duş etkisi yapmak gerekir.

Peki ne yapmam lazım şimdi ayrılalım mi diyeyim sevgilim bitti mi geri arkasına bakan biri değil direk hayatından çıkartır beni istemiyo sevmiyo diye dusunur

Sanırım uzak ilişki.Uzmek istemem de genelde daha yakında biri olmuş olabiliyor.Onla yürümezse dönme olabiliyor.Siz bu ihtimali düşünmek istemezsiniz kesin yoktur sizide kesin ölümüne seviyordur Genede cebinize koyun bunuda.Mutlu edilmedigimizde mutlu olunan bir yer fikri o kadarda imkansız gelmiyor bana Arada mesafe varsa.

Peki ne yapmam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…