- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
Net konuşun,"Tercihini yap,ben böyle bir eş istemiyorum,evlendiğimiz de ben kucağımda bebek pışpışlarken belki sen beni bırakıp arkadaşlarının yanına gideceksin,alışmış kudurmuştan beterdir,bu arkadaşlığı bitireceksin ya beni seçeceksin ya onları" diyin,bu tehlikeli bir kumar ama vereceği her cevap sizin önünüzü aydınlatacak,evlilik te risk alınmaz.Allah korusun insallah basima gelmez bu durum insallah evlilikten once duzelir bu durumda rahatlarim ya sevmesem direk bitiririm umrumda olmaz seviyorumda duzeltmeye calisiyorum su durumu suan musait degil sevgilim ama musait oldugunda ben nu konuyu ona gene acicam
Konusuyoruz ama onlarla gorusmeyi hix tamamen kesmedi azaltmis olsada cikartmadi hayatindan onlari.Yetişkin insanların öyle her gün her gün arkadaslarıyla cıkması cok itici geliyor bana. Evli olsun olmasın. SEnin hiç mi özel işin gücün yok, hiç mi bir hobin, yapmaktan keyif aldıgın sey yok? Büyüyememiş oldugunu dusunuyorum böylelerinin.
Alkol vs olmasa bile ben de istemezdim ve haklısın hoşlanmamakta.
Haftada 1 olması konusunda konuşun. Acık acık söyleyin rahatsız oldugunuzu. 4 yıllık ilişki sonunda konuşabiliyor olmalısınız böyle şeyleri.
BAYANLAR KONUYU SEVGILIME ACTIGIMDA ARKADASLARINLA GORUSMENI KESCEKSIN ARTIK ONLARI HAYATINA DAHIL ETMENI ISTEMIYORUM BEN INCINIYORUM YORULDUM BU DURUMDAN DEDIGIMDE ODA YA OLUMSUZ KONUSURSA GORUSUCEM BANA GUVENMIYO MUSUN SEN VS VS KONUSMALARA GIRDIGINDE NE YAPMALIYIM AYRILIK MI CÖZÜMÜM ???
Aynen öyle kesinlikle %100 haklısınız eğer olumsuz konusursa gorusucem onlarla gibi,bana guvenmiyomusun demeye baslarsa ne yapmaliyim onlari hayatından cikartmadiginda bitirmem gerekiyor degilmi ?Net konuşun,"Tercihini yap,ben böyle bir eş istemiyorum,evlendiğimiz de ben kucağımda bebek pışpışlarken belki sen beni bırakıp arkadaşlarının yanına gideceksin,alışmış kudurmuştan beterdir,bu arkadaşlığı bitireceksin ya beni seçeceksin ya onları" diyin,bu tehlikeli bir kumar ama vereceği her cevap sizin önünüzü aydınlatacak,evlilik te risk alınmaz.
Eskilere göre azalttı eskiden daha sık onlarlaydi benimki aramaz mesela onlari hadi bu aksam icelim edelim demez hep ilk onlar arar sevgilimi mesgule atar gene arar arar dururlar yüzsüzler iste acar oyle giderse gider arkadaslarinin yaninaBunu demen cok fazla ama. Sen arkadaslarıyla tamamen ilişkisini kesmesini istiyorsun.
Bana söylense tepki gösterirdim.
Bence görüşme sıklıgını azaltmaya calıs baslangıc olarak.
Sanırım öyle oda ileride hep bana ya ben ya o demeye başlayabilirBenim sonuçta evlilik konusunda tecrübem yok, ileride sevgilinin tavrı ne olur bilemem ama, sanki bana ya onlar ya ben yaparsan çizgiyi aşarmışsın gibi geliyor. Sonuçta aranızdaki saygı, özgür irade de önemli, bundan güç alıp ileride sen benim arkadaşlarımı elimden aldın hadi o zaman ya şu ya ben diyebilir... Karar senin tabii de ya onlar ya ben konuşması çok sıkıntılı bence...
Bu ya o ya ben kapısını açacak bir hareket, ki ileride bununla karşılaşırsan bir şey demeye hakkın da olmayabilir sonuçta zamanında sen bir tercih yaptırmışsın, her birey kendi tercihleri doğrultusunda yaşar, önceden anlaşmaya oturtursan bazı şeyleri, mesela dersen ki tamam iki haftada bir içebilirsin ama ancak bizim evimizde gibi koşullar koyabilirsen olabilir de, ben olsam ya o ya ben demezdim. İyi düşün o açıdan.Sanırım öyle oda ileride hep bana ya ben ya o demeye başlayabilir
Hmm..Kendimi sizin yerinize koydum,beni kaybetme uğruna bile arkadaşlarından vazgeçmiyor,üstelik yanlış arkadaş diye tabir ettiğimiz arkadaşlarından..Teşekkür ederdim önce köprüyü geçmeden dürüst olduğu için ve yolun açık olsun derdim,ben böyle derdim,her neyin bağımlısıysa bir insan,hastadır benim gözümde,sevgiliniz de arkadaşlarının ve o ortamın bağımlısıysa evlenince de değişeceğini sanmam.Bir söz okumuştum,"Kadınlar evlenince değişir diyerek,erkekler evlenince değişmeyeceğini düşünerek evlilik yapar" aynen böyle bencede..Aynen öyle kesinlikle %100 haklısınız eğer olumsuz konusursa gorusucem onlarla gibi,bana guvenmiyomusun demeye baslarsa ne yapmaliyim onlari hayatından cikartmadiginda bitirmem gerekiyor degilmi ?
(cok soru soruyorum kusura bakmayin ama mantiklica hareketler etmek istiyorum bu konuda sizlerden danisiyorum akil akildan ustundur demisler)
Konu haftada 2-3 kez arkadaslariyla icmesi mi yoksa ictikleri zaman yanindakilere guvenmediginizden sizi aldatacaginizdan korkmaniz mi?arkadaslarini taniyorum birkac tanesinde her ayak var ve cok capkin abazalar maalesefde sevgilimin cocukluk arkadasi bunlarda arkadasligini kes diyorum cocukluk arkadasim neden keseyim ama mesafe koyarım senin icin diyo
Alkol insana herşeyi yaptırır sonuçta insan sağlıklı düşünemez öyle bir durumda. Arkadaşları da çapkın alkolik diyosunuz ya ne biliyim bu durum benim de pek içime sinmedi desem yeridir. Arkadaşlarının yanına gittiği bigün fotoğraf isteyin bakalım gönderiyor mu yada görüntülü arama başlatın araya birini sıkıştırıın filanca seni görmek istiyor gibisindenMerhaba..
Ben mi kafamda kuruntu ediyorum normalde anormal mi geliyor bana ? Fikirlerinize ihtiyacim var .
4 senelik iliskim var ailelerde tanisti bu arada.
Sorunu kafama takmazdim takilacak bi mevzu oldugunu dusunmuyordum,sevgilim cok arkadas canlisi ve arkadas duskunu ve maalesefki sevgilimin çoğu ve takıldığı arkadaşlarıda iyi ayak değil alkolik ve başka şeyler maddeler de kullanan çok arkadaşları var ve ben tereddüt ediyorum onlar kadad alkole bağlı başka şeylerde kullanır niyetli olur diye durmadan arıyolar "kardesim nerdesin bulusalim bu aksam bi viski acalim takilalim vs vs " adamlarin isi gucu yokmus gibi durmadan hergun cagriyolar benimki reddetse 1 2 gun gitmese bile 3 ncu güne gidiyo takiliyo onlarla eve kapatip evden cikmicaksin arkadasin olamaz diyecek halimde yok onunda bi yaşantısı var sonucta . Ama ben artık güven sorunu yaşamaya baslıyorum arkadaslari bekar ve çapkın abaza tipler üzüm üzüme baka baka kararırmış sonuçta ya sevgilimde onlara benzerse artık ?
Yapacak insan ne olursa olsun yapar kimse kimsenin kafasına silah zoruyla bir şey yaptıramaz insanin içinde varsa her şeyi yapar biliyorum ama sevgilim arkadaşlarıyla olduğunda takıldığında çok rahatsız oluyorum sinirden ağlıyorum kafamda bi dünya senaryolar kuruyorum.
Onlarla oturup takılıp alkol icmelerinden cok rahatsızım, görüşmesinden de ben ne yapabilirim sevgilim bu konuda nasıl düzelir ?
Umarim beni anlamışsınızdır.
Eger guvenilir tipler karakterli arkadas cevresi olsydi haftada 2 3 kez icmesi gene rahatsiz etsede bu denli etmezdi arkadaslarinda her ayak var ve her seyide beklerim onlarlayken icim hic rahat etmiyor kafamda her seyi kuruyorumKonu haftada 2-3 kez arkadaslariyla icmesi mi yoksa ictikleri zaman yanindakilere guvenmediginizden sizi aldatacaginizdan korkmaniz mi?
Bende simdiden gelecegimize dair onlemler almaya calisiyorum gelecekte bizi neler bekliyo orasini allah bilir ama insallah bu iş boyle devam etmezBuyuk ihtimal evlendikten sonra erkek arkadaslari" vay karindan izin alamiyorsun vs " diye alay etmeye baslar..
onemli olan bu baskilara, israrlara, tekliflere hayir diyebilmekte..
Arkadaslari olacak elbet, erkek erkege kafa dagitmayada gidilecek edilecek..
Ama bekarligin verdigi rahatlikla degil..
Bu mevzuyu simdiden halletmeye bak, yoksa evliligini bu sorunlarla ugrasarak gecirmek zorunda kalirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?