Sevgilim,arkadaşları ve alkol?

Net konuşun,"Tercihini yap,ben böyle bir eş istemiyorum,evlendiğimiz de ben kucağımda bebek pışpışlarken belki sen beni bırakıp arkadaşlarının yanına gideceksin,alışmış kudurmuştan beterdir,bu arkadaşlığı bitireceksin ya beni seçeceksin ya onları" diyin,bu tehlikeli bir kumar ama vereceği her cevap sizin önünüzü aydınlatacak,evlilik te risk alınmaz.

Konusuyoruz ama onlarla gorusmeyi hix tamamen kesmedi azaltmis olsada cikartmadi hayatindan onlari.
Bende artik hayatlarindan onlari tamamen cikartmasini istiyorum eğer bana olumsuz karsilik verirse veyada guvenmiyormusun bana konusmalarına bağlarsa ne yapmaliyim ? Ayrilikmi cözüm peki

Bunu demen cok fazla ama. Sen arkadaslarıyla tamamen ilişkisini kesmesini istiyorsun.
Bana söylense tepki gösterirdim.
Bence görüşme sıklıgını azaltmaya calıs baslangıc olarak.

Aynen öyle kesinlikle %100 haklısınız eğer olumsuz konusursa gorusucem onlarla gibi,bana guvenmiyomusun demeye baslarsa ne yapmaliyim onlari hayatından cikartmadiginda bitirmem gerekiyor degilmi ?
(cok soru soruyorum kusura bakmayin ama mantiklica hareketler etmek istiyorum bu konuda sizlerden danisiyorum akil akildan ustundur demisler)

Benim sonuçta evlilik konusunda tecrübem yok, ileride sevgilinin tavrı ne olur bilemem ama, sanki bana ya onlar ya ben yaparsan çizgiyi aşarmışsın gibi geliyor. Sonuçta aranızdaki saygı, özgür irade de önemli, bundan güç alıp ileride sen benim arkadaşlarımı elimden aldın hadi o zaman ya şu ya ben diyebilir... Karar senin tabii de ya onlar ya ben konuşması çok sıkıntılı bence...

Bunu demen cok fazla ama. Sen arkadaslarıyla tamamen ilişkisini kesmesini istiyorsun.
Bana söylense tepki gösterirdim.
Bence görüşme sıklıgını azaltmaya calıs baslangıc olarak.
Eskilere göre azalttı eskiden daha sık onlarlaydi benimki aramaz mesela onlari hadi bu aksam icelim edelim demez hep ilk onlar arar sevgilimi mesgule atar gene arar arar dururlar yüzsüzler iste acar oyle giderse gider arkadaslarinin yanina

Sanırım öyle oda ileride hep bana ya ben ya o demeye başlayabilir

O çevreyle mutlu demek ki, zevk alıyor birlikte olmaktan, kafa yapısı da aynı demektir. Benzerse diye bir şey yok yani, siz kafa yapınızın uyuşmadığı kişilerle arkadaş olur musunuz, öyle düşünün. Nereye kadar vakit geçirebilirsiniz yani? Sizin için arkadaş çevresini değiştireceğini sanmıyorum, en fazla yalan söyler görüşmüyorum diye, kandırır. O da er geç ortaya çıkar, güven sorunlarınız başlar bu sefer. Düzelmez, kimseyi kendi isteğinize göre şekle sokamazsınız. Ya görmezden gelecek, tolere edeceksiniz; edemiyorsanız da ayrılacaksınız.

Sanırım öyle oda ileride hep bana ya ben ya o demeye başlayabilir
Bu ya o ya ben kapısını açacak bir hareket, ki ileride bununla karşılaşırsan bir şey demeye hakkın da olmayabilir sonuçta zamanında sen bir tercih yaptırmışsın, her birey kendi tercihleri doğrultusunda yaşar, önceden anlaşmaya oturtursan bazı şeyleri, mesela dersen ki tamam iki haftada bir içebilirsin ama ancak bizim evimizde gibi koşullar koyabilirsen olabilir de, ben olsam ya o ya ben demezdim. İyi düşün o açıdan.

Hmm..Kendimi sizin yerinize koydum,beni kaybetme uğruna bile arkadaşlarından vazgeçmiyor,üstelik yanlış arkadaş diye tabir ettiğimiz arkadaşlarından..Teşekkür ederdim önce köprüyü geçmeden dürüst olduğu için ve yolun açık olsun derdim,ben böyle derdim,her neyin bağımlısıysa bir insan,hastadır benim gözümde,sevgiliniz de arkadaşlarının ve o ortamın bağımlısıysa evlenince de değişeceğini sanmam.Bir söz okumuştum,"Kadınlar evlenince değişir diyerek,erkekler evlenince değişmeyeceğini düşünerek evlilik yapar" aynen böyle bencede..

arkadaslarini taniyorum birkac tanesinde her ayak var ve cok capkin abazalar maalesefde sevgilimin cocukluk arkadasi bunlarda arkadasligini kes diyorum cocukluk arkadasim neden keseyim ama mesafe koyarım senin icin diyo
Konu haftada 2-3 kez arkadaslariyla icmesi mi yoksa ictikleri zaman yanindakilere guvenmediginizden sizi aldatacaginizdan korkmaniz mi?

Bu hayata alışmış biri seni üzer tatlım.Alkol ve ortam bağımlılığı olan biri evlilik hayatında mutsuz olur kadın olsun erkek olsun...fedakarlık yapamıycak olan kimseyi üzmesin otursun totosunun üzerine.Eşine arada sen eşlik et..evde de olur..

Alkol insana herşeyi yaptırır sonuçta insan sağlıklı düşünemez öyle bir durumda. Arkadaşları da çapkın alkolik diyosunuz ya ne biliyim bu durum benim de pek içime sinmedi desem yeridir. Arkadaşlarının yanına gittiği bigün fotoğraf isteyin bakalım gönderiyor mu yada görüntülü arama başlatın araya birini sıkıştırıın filanca seni görmek istiyor gibisinden

Arkadaslarina uyabilir normal bi alkole karsi degilim ama disarda icilenden hoslanmiyorum ortam kizlar sarhosluk nefret ediyorum cok istiyosa evde icsin oturup aha biz daha bugun kuzenle gomduk biralari evde

Ay canm ya. Yol yakınken hemen bırak. Evlenınce Kendını oldurme durumuna gelırs.n neden mı benim eşimde aynısı içmedıkleri bok yok. Ve bn bılmıyordm. Evdekndıkten sonra ögrendim herseye iş işten geçmişti. Çünkü bbegım vardı yerli geldi sabahlara kadar teli bıle açmadı kocam. Olcak adam. İçip içip ne yapıyorlar arkdaşalari bekar. Düşünsene. Bıryere gıdıyorlar. Mesela kahve içmeye. Bekar arkadaşın sevgılısı vs. Bır kız arkadasında omlarla oturuyor. Bn neler düşünüyordum ve hala aynıyız. Benı gebertecek. Duruma kadar kavga ettık boşanmayı çok ıstedım ama. Maalesef gene hamıleydım. Kocamın hayatını bıkmıyorum işten kaçta cıkıyor. Nereye güdüyor hıc bulgum yok. Bak şakın dıyorım. Bırak. Benim eşimde bana. Sıkıldm artık evlenmek istiyorum karımın dızınde oturup uyumak ıstıyorum falan fılian derdi. Sımdı. Aylar oluyor aynı yatakta bıle yatmıyoruz. Offf. Benim yaşam daha çok küçük 3. Yılımız. Ikıtane oğlum var 1. Ve 2 yaşlarında ne cektıgmı bır ben bır Allah bıkıyor bakalim daha beler olcak ama benim. Bı şansım YÖK senın sansın var benim bu yazdıklarımı dıkkate al canm

He bıde okadar güzel gozlerıö vardıkı benim güldüğümde. Göz doktoru bıle sen gözüne ne sıkıyorsun bukdr guz l parlıyor emıştı. Çok temız bı kalbım vardı sımdı. Ayna ya bakarken. Seytan görmüş gıbı hıssedıyoröm. Begenmıyorım kendını onun yüzünden kendımden nefret etmeye başladım. Gülemıyorm artık bn. Yüzümde o. Sırınlık yok artık. Tebessüm bıle edemıyorım. Çok kötü bı kadın yaptı benim. Beynım doldu doluyor. Kendı kendıme konuşmuş başladım. Gerısını düşün artık evlenınce daha beter oluyorlar.

Buyuk ihtimal evlendikten sonra erkek arkadaslari" vay karindan izin alamiyorsun vs " diye alay etmeye baslar..
onemli olan bu baskilara, israrlara, tekliflere hayir diyebilmekte..
Arkadaslari olacak elbet, erkek erkege kafa dagitmayada gidilecek edilecek..
Ama bekarligin verdigi rahatlikla degil..

Bu mevzuyu simdiden halletmeye bak, yoksa evliligini bu sorunlarla ugrasarak gecirmek zorunda kalirsin..

Konu haftada 2-3 kez arkadaslariyla icmesi mi yoksa ictikleri zaman yanindakilere guvenmediginizden sizi aldatacaginizdan korkmaniz mi?
Eger guvenilir tipler karakterli arkadas cevresi olsydi haftada 2 3 kez icmesi gene rahatsiz etsede bu denli etmezdi arkadaslarinda her ayak var ve her seyide beklerim onlarlayken icim hic rahat etmiyor kafamda her seyi kuruyorum

Bende simdiden gelecegimize dair onlemler almaya calisiyorum gelecekte bizi neler bekliyo orasini allah bilir ama insallah bu iş boyle devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…