• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim,arkadaşları ve alkol?

Perşembe nin gelişi çarşamba dan belli olmuş gibi...Sevgi önemli ama evlilikte sevgi kadar hatta ondan daha önemli şeyler var ,sevgiliniz eğlence hayatını seviyor ve böyle bir çevresi var,sizce bu arkadaşlığını bıçak gibi kesip atabilecek mi?
Bana saatlerce dil döküyo rahatlatmaya şüphelerimin yersiz olduğunu bana güvenmiyomusun sen diyor bende bıçak gibi kesip atmasından yanayım bende o zamanda benim hiç arkadaşım olmayacak mı ben arkadaşlarımla zaman geciremeyecek miyim diyor sükrolsun baska sorun yok bu arkadas durumu mahvetti beni

Onlara benzemesinden korkuyorum diyosun da benziyo zaten.Onlarla takilip eglendigine gore eglence anlayisi farkli degil.Kimse kimseyi zorla bi yere goturemez.Alkole karsi falan degilim ama dozu ve zamani var.Anlattigin sekil evli insanlara uymaz.Cok sorun yasarsin.Kendini yemektense nisanlini karsina al konus.Olmazsa kapiyi ac,ciksin.

Bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim demis buyuklerimiz. Onlarla anlasabildigine gore kendi de pek farkli degil demek ki.
Şu zamana kadar arkadaslari gibi pislik bir hareketini davranisini gormedim ama artik ya gorursem ya bir sey yaparsa modundayim hep bu da beni delirtiyo

Bana saatlerce dil döküyo rahatlatmaya şüphelerimin yersiz olduğunu bana güvenmiyomusun sen diyor bende bıçak gibi kesip atmasından yanayım bende o zamanda benim hiç arkadaşım olmayacak mı ben arkadaşlarımla zaman geciremeyecek miyim diyor sükrolsun baska sorun yok bu arkadas durumu mahvetti beni

arkadaşlarıyla illa sızana kadar içmek zorundamı?
arkadaşla görüşülünce illa alemmi yapılır?
canım evlenirsen çok sıkıntı çekersin
önlemini al gidip kahve içsinler bowling oynasınlar hep birlikte sinema keyfi yapsınlar

daha başlığı okur okumaz Allah yardımcın olsun dedim canım
arkadaş önemli faktör heleki bu kadar zaman geçiriyorsa
bence önlem almalısın
Nasil bir onlem almaliyim ne yapmayalim bende ne yapacagimi bilmiyorumki bu konuda yardim istiyorum sizlerden

O beni eve tıkamıyor arkadaslarıma karısmaz bende onu arkadas yok sana otur evinde gidemezsinde diyemiyorum ama arkadaslarini taniyorum birkac tanesinde her ayak var ve cok capkin abazalar maalesefde sevgilimin cocukluk arkadasi bunlarda arkadasligini kes diyorum cocukluk arkadasim neden keseyim ama mesafe koyarım senin icin diyo koyuyoda ama onlarin yanindayken ben cok rahatsizim asla guvenilecek tip degil arkadaslarida ben ne yapacagim daha sevgilime nasil konusup ikna edecegimi bilmiyorum
Özür dilerim kaba bir tabir olacak ama isterse hastanede göbekleri aynı anda kesilmiş olsun fark etmez, arkadaşım dediğimiz kişilerin faydası yok zararı varsa o arkadaştan hayır gelmez, mevzu içki içmeleri de değil, içerler içmezler o onları ilgilendirir ama anlatımınıza göre huylarının iyi olmamasına takıldım daha çok, yarın öbürgün bir işler çevirirler erkek arkadaşınızında başı yanar, çocukluk arkadaşı deyip birlikte hapishanelik olanları gördüm zamanında, eskiler boşuna dememiş bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim diye.

Nasil bir onlem almaliyim ne yapmayalim bende ne yapacagimi bilmiyorumki bu konuda yardim istiyorum sizlerden

ben rahatsız oluyorum alkol almandan sızıp kalmandan sana ulaşamamaktan de
arkadaşlarıyla baglarını koparmasın ama alışkanlıklarına dikkat etsin
hem kimse kusura bakmasında benim sevgilim deli gibi alkol alıcak bütün gece haber alamicam sabahta sızmışım dicek ve bunu sürekli yapıcak
bende sonsuz güvenicem
alkol varsa babama bile güvenmem

Onlara benzemesinden korkuyorum diyosun da benziyo zaten.Onlarla takilip eglendigine gore eglence anlayisi farkli degil.Kimse kimseyi zorla bi yere goturemez.Alkole karsi falan degilim ama dozu ve zamani var.Anlattigin sekil evli insanlara uymaz.Cok sorun yasarsin.Kendini yemektense nisanlini karsina al konus.Olmazsa kapiyi ac,ciksin.
Ne kadar cok sevsemde deli divane olsamda kendimi ateşe atamam eger guvenilir iyi bi arkadaslari olsa neyse ipsiz sapsız hep serseri tipler maalesef evlendigimizdede eve degilde arkadaslariyla icmeye giderse o evlilikte yurumez ben nasil konusmaliyim ne demeliyim peki sizden bu konuda yardim istiyorum

Ne kadar cok sevsemde deli divane olsamda kendimi ateşe atamam eger guvenilir iyi bi arkadaslari olsa neyse ipsiz sapsız hep serseri tipler maalesef evlendigimizdede eve degilde arkadaslariyla icmeye giderse o evlilikte yurumez ben nasil konusmaliyim ne demeliyim peki sizden bu konuda yardim istiyorum
Net konuşmalısınız, ben arkadaşlarını tasvip etmiyorum, konu ne alkol ne dışarı çıkman değil, arkadaşlarının huylarının iyi olmaması diyeceksiniz, gerisini o anlar zaten.

Özür dilerim kaba bir tabir olacak ama isterse hastanede göbekleri aynı anda kesilmiş olsun fark etmez, arkadaşım dediğimiz kişilerin faydası yok zararı varsa o arkadaştan hayır gelmez, mevzu içki içmeleri de değil, içerler içmezler o onları ilgilendirir ama anlatımınıza göre huylarının iyi olmamasına takıldım daha çok, yarın öbürgün bir işler çevirirler erkek arkadaşınızında başı yanar, çocukluk arkadaşı deyip birlikte hapishanelik olanları gördüm zamanında, eskiler boşuna dememiş bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim diye.
Aynen öyle haklisiniz ben ne yapmaliyim sevgilime karsi nasil bir tutum sergileyebilirim nasil bir konusma yapmaliyim artik canima tak ettigini durumun ne kadar cok cok ciddiyetini anlasın ?

Şuan göremiyorsunuz ama bu büyük bir sorun,şuan hala sevgilisiniz,erkekler nikah cüzdanını aldıktan sonra artık benim gözüyle bakıp rahatlıyorlar,şuan sizi kaybetme ihtimali var ve ikna yolunu seçiyor ama evlendikten sonra emin olun o cümlelerin yerini " öff bunaltma beni,karışma bana bilmiyomuydun böyle olduğumu" cümleleleri alacak,umarım yanılırım

Siz alkol kullaniyosaniz sizinle beraber icsin.Yok karsiysaniz oyle zirt birt herkesle icmeye gitmesini dogru bulmadiginizi belirtin.Uyumusum diyo telefona bakmiyosa da cok fena.Sizi kukumav kusu gibi dusundurmeye ne hakki var? Guven vermiyo hareketlerin deyin.Kendisine ceki duzen versin ya da yapamayacaksa bastan soylesin.Onu kisitlamis olmak istemiyosunuz tamam da kendinize haksizlik ediyosunuz. Bugunun yarinlari var.

Net konuşmalısınız, ben arkadaşlarını tasvip etmiyorum, konu ne alkol ne dışarı çıkman değil, arkadaşlarının huylarının iyi olmaması diyeceksiniz, gerisini o anlar zaten.
Evet suan konusmuyoruz musait degil musait oldugunda ben bu konuyu acacagım ona sonucu peki nasil baglayayim ya ben ya arkadaslarin diyerek tercih yaptirma noktasina gelirsem peki?

Şu zamana kadar arkadaslari gibi pislik bir hareketini davranisini gormedim ama artik ya gorursem ya bir sey yaparsa modundayim hep bu da beni delirtiyo
Arkadaslariyla ayni hareketlerde bulunmasi gerekmez, onlarla takildigina gore arkadaslarinin hareketleri sevgilinize batmiyor demektir ki bu bence buyuk bir sorun. Burada olay alkol degil bence, sevgilinizin arkadaslari hakkinda abaza dediniz ve guvenilecek tipler olmadiklarini da eklediniz. Ben zaten orada takildim cunku bu soylediginiz ozellikleri barindiran kisilerin zihniyetleri bellidir, bir kisi bu zihniyetten rahatsizlik duymuyorsa kendi de oyledir.

Siz alkol kullaniyosaniz sizinle beraber icsin.Yok karsiysaniz oyle zirt birt herkesle icmeye gitmesini dogru bulmadiginizi belirtin.Uyumusum diyo telefona bakmiyosa da cok fena.Sizi kukumav kusu gibi dusundurmeye ne hakki var? Guven vermiyo hareketlerin deyin.Kendisine ceki duzen versin ya da yapamayacaksa bastan soylesin.Onu kisitlamis olmak istemiyosunuz tamam da kendinize haksizlik ediyosunuz. Bugunun yarinlari var.
Zaten yarinlari gelecegi evlendigimizde bu bunlari gene yapacakmi diye dusunuyorum hep ben alkolu aramam alkolle aram yok nadirde olsa ictigim bazen oluyordu bu konulari en son 2 gun once konusmustuk arkadas ve alkol mevzusunu işten ciktiginda herzaman evime gelecegim,alkolde icersem senin yaninda evimizde icerim evlendigimizde demisti zaten benimki kendi evinde alkol icmez veya alkol alirda canim cekti aliyorum da demez arkadaslariyla olunca nedense iciyor ama tekken alkol aramiyor

Arkadaslariyla ayni hareketlerde bulunmasi gerekmez, onlarla takildigina gore arkadaslarinin hareketleri sevgilinize batmiyor demektir ki bu bence buyuk bir sorun. Burada olay alkol degil bence, sevgilinizin arkadaslari hakkinda abaza dediniz ve guvenilecek tipler olmadiklarini da eklediniz. Ben zaten orada takildim cunku bu soylediginiz ozellikleri barindiran kisilerin zihniyetleri bellidir, bir kisi bu zihniyetten rahatsizlik duymuyorsa kendi de oyledir.
Bende zihniyetleri ya aynıda ben bilmiyorsam bilmedigim gormedigim ya seyler olduysa ve oluyorsa diye suphelenmeye basladim bununda onlemini almaya calisiyorum bi arkadasi vardi sevgilimin cocukta alkol madde her sey vardi ama bi evlendi cocuk işten eve evdsn işe gelir oldu tum arkadaslariyla gorusmeyi kesti sevgilimlede cok yakin arkadas olmasina rağmende bazen gorusurler bunlarda aklima takiliyo simdi arkadaslariyla takiliyor ama evlenince oda arkadasi gibi arkadaslariyla gorusmeyi tamamen keser belki diye ümitleniyorum

Şuan göremiyorsunuz ama bu büyük bir sorun,şuan hala sevgilisiniz,erkekler nikah cüzdanını aldıktan sonra artık benim gözüyle bakıp rahatlıyorlar,şuan sizi kaybetme ihtimali var ve ikna yolunu seçiyor ama evlendikten sonra emin olun o cümlelerin yerini " öff bunaltma beni,karışma bana bilmiyomuydun böyle olduğumu" cümleleleri alacak,umarım yanılırım
Allah korusun insallah basima gelmez bu durum insallah evlilikten once duzelir bu durumda rahatlarim ya sevmesem direk bitiririm umrumda olmaz seviyorumda duzeltmeye calisiyorum su durumu suan musait degil sevgilim ama musait oldugunda ben nu konuyu ona gene acicam

ben rahatsız oluyorum alkol almandan sızıp kalmandan sana ulaşamamaktan de
arkadaşlarıyla baglarını koparmasın ama alışkanlıklarına dikkat etsin
hem kimse kusura bakmasında benim sevgilim deli gibi alkol alıcak bütün gece haber alamicam sabahta sızmışım dicek ve bunu sürekli yapıcak
bende sonsuz güvenicem
alkol varsa babama bile güvenmem
Hayir bu 1 kere oldu yani ulasamadim sabah askim uyuya kalmisim ozur dilerim demisti bana uzun bi surede hep soguk davranmistim cok tartisma cikartiyodum bu yaptigindan oda daha yapmadim ama gecmiste kaldi ozur de diledim kac kez uzatmayalim artik demisti bu olay ta kac aylar oncesi olmustu ondan sonra hic olmadi ama ben arkadaslari hayatindan tamamen ciksin istiyorum

Yetişkin insanların öyle her gün her gün arkadaslarıyla cıkması cok itici geliyor bana. Evli olsun olmasın. SEnin hiç mi özel işin gücün yok, hiç mi bir hobin, yapmaktan keyif aldıgın sey yok? Büyüyememiş oldugunu dusunuyorum böylelerinin.
Alkol vs olmasa bile ben de istemezdim ve haklısın hoşlanmamakta.
Haftada 1 olması konusunda konuşun. Acık acık söyleyin rahatsız oldugunuzu. 4 yıllık ilişki sonunda konuşabiliyor olmalısınız böyle şeyleri.

BAYANLAR KONUYU SEVGILIME ACTIGIMDA ARKADASLARINLA GORUSMENI KESCEKSIN ARTIK ONLARI HAYATINA DAHIL ETMENI ISTEMIYORUM BEN INCINIYORUM YORULDUM BU DURUMDAN DEDIGIMDE ODA YA OLUMSUZ KONUSURSA GORUSUCEM BANA GUVENMIYO MUSUN SEN VS VS KONUSMALARA GIRDIGINDE NE YAPMALIYIM AYRILIK MI CÖZÜMÜM ???

Back
X