- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
-
- Konu Sahibi sheewolfff
kız ben hataydayımUğur dündar hatayda bir ilçeyi ayyuka çıkarmıştı. Unuttum adını yeni adı güzelyayla sanırım. Kötü yola düşen kadınların ilk durağı diye anlatmıştı. Orda mahzenlerde kapatıyolarmış kızları. Hala aklımdan çıkmıyor.
Edit güZelyayla soğukoluk eski adıyla.
kız ben hataydayım
Ahan da yalnız değilmişim. Soğukoluk davası vardı yine Hatay civarında. Adamlar bildiğin fuhuş mafyası kurmuşlar. Kelli felli kodamanlar, muhtarlar, ihtiyar heyeti falan. Zindanları da vardı kadınları tuttukları.Uğur dündar hatayda bir ilçeyi ayyuka çıkarmıştı. Unuttum adını yeni adı güzelyayla sanırım. Kötü yola düşen kadınların ilk durağı diye anlatmıştı. Orda mahzenlerde kapatıyolarmış kızları. Hala aklımdan çıkmıyor.
Bilal'e anlatır gibi tane tane anlatmışKonu tam deveye sormuşlar neren eğri diye konusuna dönmüş.
1. Geneleve giden erkek olmak ve seks yapan insan olmak farklı şeylerdir. Erkeklerin ve inanmasanız da kadınların da büyük kısmı evlenmeden önce seks yapıyor. Ama öyle, ama böyle.
Diğer kısmının çoğu da evlenince yapamıyor zaten ama o kısmı geçeceğim.
2. Geneleve gitmek bir karakter ve insanlık göstergesidir. Seks ihtiyacı ile değil, birçok sorun ile doğrudan alakalıdır.
a) Çoğunluğu gönülsüz seks işçilerinden oluşan insanlarla seks yapıp sektöre para kazandırmak
b) Parasız seks yapamıyor olmak.
3. Karıya gitmek tabiri ile karı koca olmak tabiri arasında hiçbir evrende hiçbir alaka yoktur. Ancak birinin karısı olabilirsiniz, tek başınıza ''karı'' olarak nitelenmeniz %99.9 aşağılama niyeti taşır.
Örnek: ''Karı çayımı getir.''
4. İhtiyaçların karşılanamamasının çözümü bu ihtiyaçları başkalarıyla gidermek değildir. Baştan o koşullarla bir ilişki kabul edilmez veya ilişkideki insan ile ihtiyaçlar? karşılanır.
Seks yapmak bir ihtiyaçtır ancak her zaman yalnızca bir ihtiyaç değildir.
Yav he he
Konu tam deveye sormuşlar neren eğri diye konusuna dönmüş.
1. Geneleve giden erkek olmak ve seks yapan insan olmak farklı şeylerdir. Erkeklerin ve inanmasanız da kadınların da büyük kısmı evlenmeden önce seks yapıyor. Ama öyle, ama böyle.
Diğer kısmının çoğu da evlenince yapamıyor zaten ama o kısmı geçeceğim.
2. Geneleve gitmek bir karakter ve insanlık göstergesidir. Seks ihtiyacı ile değil, birçok sorun ile doğrudan alakalıdır.
a) Çoğunluğu gönülsüz seks işçilerinden oluşan insanlarla seks yapıp sektöre para kazandırmak
b) Parasız seks yapamıyor olmak.
3. Karıya gitmek tabiri ile karı koca olmak tabiri arasında hiçbir evrende hiçbir alaka yoktur. Ancak birinin karısı olabilirsiniz, tek başınıza ''karı'' olarak nitelenmeniz %99.9 aşağılama niyeti taşır.
Örnek: ''Karı çayımı getir.''
4. İhtiyaçların karşılanamamasının çözümü bu ihtiyaçları başkalarıyla gidermek değildir. Baştan o koşullarla bir ilişki kabul edilmez veya ilişkideki insan ile ihtiyaçlar? karşılanır.
Seks yapmak bir ihtiyaçtır ancak her zaman yalnızca bir ihtiyaç değildir.
Nayinomm canım, bak aptalaşık arkadaşımız senin gibi iki karı arasındaki ayrımı anlayamayanlar için tane tane açıklamış. Kendine iyi bak. Kocana sahip çık karıya (!) gitmesin.
Bkz. Madde 3
Merhabalar bana akıl verin lütfen delirmek üzereyim ben mi abartıyorum sizce ya sevgilimi başkasıyla düşününce bile deli oluyorum. Tam olarak neye kızdığımı da anlamıyorum ama ifade edemiyorum kötü hissediyorum. İlk başta gayet tatlı konuşuyoduk gülüp eğleniyoduk ki bir anda askerde izine çıkan arkadaşını karıya götürdüğünü anlattı bana sonra bir yerden duyarsın kızarsın falan ben bekledim dışarıda işini halletti dedi. Ya belki tepki göstericeksiniz bana ama cinsellikle ilgili şeyleri iğrenç buluyorum konusunu bile açtırmam sevgilime. Neyse konu bu değil. Hayır niye sen götürüyosun sen böyle insanlarlayken içim rahat olmaz dedim adam 5 yıllık arkadaşım iki hafta bir izne çıkıyo yalnız mı bırakıcam dedi ankarayı bilmiyomuş tam o yüzden sevgilim götürmek zorunda kalmış mış arkadaşı yolu tarif etmiş bu salakda götürmüş. Arkadaşına bir iki laf söyledim arkadaş dediğin insana bak ucuz falan dedim arkadaşımda sıkıntı yok para onun keyif onun banane dedi sanki ben yaptım falan dedi. Ya bıktım ağlamaktan ne karısı bitiyo yavşak arkadaşları yüzünden ne kızı son kez konuşup yol vermem gerek sanırım artık