Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

Oğlum eşinin başı ağrıdıkça karıya git demiyor dmi? Sen neyş kast ettiğimi anladın. Laf cambazlığı yapma bana. Karıya gitme lafı iğrenç ötesi. Eşim de bana karım der o ayrı.

Hımmm oğlum igrenc bi uslup

Kaale bile almiyorum biraz mantikli cumleler kurun bari

Kesinlikle haklısın! kızmakta da kıskanmaktada!
arkadaşına şimdi benim kız arkadaşım var seninle gelemem diyemiyorsa, hiç bir zaman diyemez.

Hadi diyelim gerçekten kapıda bekledi.
Başka birisinin gelip sana "aa bak sevgilini bilmem nerenin kapısında gördüm haha" dese, senin insanların gözünde ne hale geleceğini düşünmüş mü acaba hiç?

ama ülkedeki erkeklerin %90 lık kısmı gider yada ev tutar
Hmm bari küsuratlı şeyetseydiniz salladığınız anlaşılmazdı. İnsan karşısındakinin ihtiyaçlarını gidermek için değil, kendi istediği için yaşamalı böyle şeyleri. Siz de bir başka açıdan mahkum ediyorsunuz kadını.

Zina bir günahtır ve haramdır ama asla inançsızlık değildir. Sizin yorumlarınız genelde düzgündür ama sanırım burda yanlış cümle kurdunuz

Yok tam öyle değil ortaya çıkmayabilir. Sürpriz yumurta çekiyoruz.

tamam %89.99 yazayımda için rahatlasın.Geri kalanına cvp vermicem benim söylediklerimle alakasız çünkü

hangi erkek dışarda arkadaşını bekler
inandınız mı allaisen

Sen nerden biliyorsun yahu butun hayatimi konu okuyarak ?

Ben bayılmıyorum ohh üzdüm diye ama oyle davranmam gerekiyorsa öyle davranıyorum herzaman duygusal hareket edemeyiz
Beni örnek alında demiyorum yapamassınız zaten
Ben boyleyim ama tutup insanların yasamiyla,konusma sekliyle vs dalga gecip,terbiyesizliklede suclamiyorum
Cunku kiz kimseye birsey dememis oyle duydugunu aktarmis
Sizin bu cok terbiyeli elit cool havalarinizdanda bana gina geldi

"Burdaki bazı konularda gazeteye manşet olacak nitelikte"

HA!
Evet umrumda degilsiniz "benim hakkimda ne dusundugunuz ,sevip sevmemeniz hakkında"
Ben bazi seyleri icimde pisirmiyorum ,susmuyorum hatta bicok kadinin aslinda isteyipte cesaret edemedigi seyleri yapiyorum.
Diyeceksin kim ister
Dayak yiyen kadin susmak istemezdi
Evi isgal edilen kadin susmak istemezdi
Gorumce veya kv yuzunden yuvasi dagilan kadin susmak istemezdi
Aldatilan susmak istemezdi

Burdada gordugumu soyluyorum yalnizca
Bu gorgusuzlukse en gorgusuz benim kocasina bisey diyemeyip burda aglaya aglaya yazmaktan iyidir
Azicik uzmek
Herseyi canim cicimle halledemessin
Toplum icinede benimle cikman gerekmiyor ,korkma oyuzden
Burasi bdv cicek bocek yazilmiyor dogal olarak tersim pistir evet ama insan olana nasil yaklasacagimi biliyorum

siz nerden biliyorsunuz???????????
bukadar ayrıntılı olarak???

siz nerden biliyorsunuz???????????
bukadar ayrıntılı olarak???
Eski emekçilerdenim. :)
Şaka bir yana tv programlarından biliyorum. Hatta eskiden ruhsatsız genelevleri basarlardı kameralar eşliğinde. Kalmadı sanırım öyle programlar.

Eski emekçilerdenim. :)
Şaka bir yana tv programlarından biliyorum. Hatta eskiden ruhsatsız genelevleri basarlardı kameralar eşliğinde. Kalmadı sanırım öyle programlar.

Uğur dündar hatayda bir ilçeyi ayyuka çıkarmıştı. Unuttum adını yeni adı güzelyayla sanırım. Kötü yola düşen kadınların ilk durağı diye anlatmıştı. Orda mahzenlerde kapatıyolarmış kızları. Hala aklımdan çıkmıyor.

Edit güZelyayla soğukoluk eski adıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…