- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.009
-
- Konu Sahibi sheewolfff
ayyy ne kötü yaaBir arkadaşımın nişanlısını da askere gitmeden önce mi sonra mı ne babası geneleve götürmüş, kendisi girmemiş oğlunu beklemiş. Aklıma o geldi. Erkekler arası normal bişey gibi mi algılanıyor acaba?
Çokeşliligi kesinlikle savunmuyorum ama düğüne kadar bekleyen erkeklerin olduğuna da inanmıyorum. Aldatır bence. Varsa da istisnadirDüğüne kadar bekleyen erkekler nasıl bekliyor? Eskiden erkekler savaşa giderlermiş 10-15 sene değil seks yapmak kadın yüzü görmezlermiş. Onlar nasıl dayanıyorlarmuş?
Ne diyeyim inşallah gelecekteki kocanızdan HIV falan kapmazsınız. Gerçi bu zihniyetle zor. Adam siz karşılamadıkça fahişelere gider.
Bir de hemşehrimsiniz, İzmirli bir kadına hiç yakıştıramadım çok eşlilik savunuculuğunu.
yok ya ne gidicem ben de etkisinden kutulamam yoksaYoutube a yaz soğukoluk uğur dündar diye. Çıkar belki. Benim kabuslarıma girdi yıllarcahatta bi gezmeye git o terkedilmiş pavyonlara. İbretlik..
yok ya ne gidicem ben de etkisinden kutulamam yoksa
şuan izliyorum iskenderun muş
yok cnm videolarıda silmişler açılmadıOnun dışında çok güZel bir yermiş. O kötü anıları silinsin diye adını değiştirip güzelyayla yapmışlar.
Hııı evet kandır kendini böyle, elle gelen düğün bayram demişler. Herkes aldatıyor senin koca da o yüzden aldattı, başka çaresi yoktu garibanın.Çokeşliligi kesinlikle savunmuyorum ama düğüne kadar bekleyen erkeklerin olduğuna da inanmıyorum. Aldatır bence. Varsa da istisnadir
Bana verdiği cevaplar da bir garip geldi. Bence geneleve giden kendi olabilir.Geneleve giden erkek benim için mide bulandırıcı bir sebep. Terketme sebebi, onu kapıda beklediğini söylemesi vicdan rahatlaması.
Madem yüzdelerden konu açılmış bir tespit de benden gelsin:
Senin fakegül ya da fakecan olma ihtimalin %99.
yok cnm videolarıda silmişler açılmadı
Hahahaha güldürmeyin beni kocam falan yok evli değilimHııı evet kandır kendini böyle, elle gelen düğün bayram demişler. Herkes aldatıyor senin koca da o yüzden aldattı, başka çaresi yoktu garibanın.
Olabilir eskiden uğur dündarın programı çıkıyordu. 2 kere baskın yapmış. İyi olmuş. Silinsin unutulsun gitsin. Öyle şeyler yaşanmasın hiç..
Ha bu arada bu devirde geneleve giden erkek eziktir. Net.
Sevişmeye kimse bulamamış para veriyor. O devlet genelevlerindeki kadınları hiçbir gurur sahibi erkeğin midesi almaz. Öyle iğrençler. Üstüne para verseler dönüp bakmazsınuz diyeyim siz anlayın.
Daha da iğrenci kadınlar her erkek sonrasında duş dahi almıyor, yani üstlerinde başka erkeklere alt malum sıvılar, terlerle kaplı bir kadınla sevişiyorsunuz. Öyyk.