Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

ayyy ne kötü yaa
kız naptı sonra??
Allah ım uzak tutsun böyle tiplerden...hayır yani ne gerek var ölecek mi yapmasa ......

Affedersinizde cokk utanmazmis birdegururmu duyuyor sabaah sabah midemm bulandi
demekki kendindisi cok tecrubeli bu Konuda diyorum Ya bu zamanin erkekler 5 Kursus etmez

Dürüst olmakta bazen işe yaramıyor....

Erkek arkadaşın sana dürüst olmuş anlatmış ama yalnış yapmış tabiii

Çokeşliligi kesinlikle savunmuyorum ama düğüne kadar bekleyen erkeklerin olduğuna da inanmıyorum. Aldatır bence. Varsa da istisnadir

Çokeşliligi kesinlikle savunmuyorum ama düğüne kadar bekleyen erkeklerin olduğuna da inanmıyorum. Aldatır bence. Varsa da istisnadir
Hııı evet kandır kendini böyle, elle gelen düğün bayram demişler. Herkes aldatıyor senin koca da o yüzden aldattı, başka çaresi yoktu garibanın.

Bana verdiği cevaplar da bir garip geldi. Bence geneleve giden kendi olabilir.
Ezik laflarımın hepsini üstüne alınsın mümkünse.

Geneleve giden erkek mi kaldı asosyal sorunlu bir tip demek ki zaten bunu dile getirmesi hoş dürüstçe ama tam değil sanki hani ben gitmedim arkadaşı götürdüm yarın öbürgün gitti derseler ben şimdiden böyle zemin hazırlıyayım nolur nolmaz düşüncesindendir

Hııı evet kandır kendini böyle, elle gelen düğün bayram demişler. Herkes aldatıyor senin koca da o yüzden aldattı, başka çaresi yoktu garibanın.
Hahahaha güldürmeyin beni kocam falan yok evli değilim sadece etrafimda çok gördün örneklerini o yüzden böyle düşünüyorum. Saldıracak yer aramayın bence sabah sabah güldürdünüz garibanmis

Evet milena bir erkek iyice parayla yapacak kadar süştüyse en kötü bi mekana gider bi kız bulur azcık para yedirir. Düşün bunu bile yapacak kapasitede değilse o pislik yuvalarına gider... Bunu bilmeyecek bir şey de yok. Duş aldıklarını falan mı sanıyorlarmış. Kadınları makine gibi kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…