Vallahi tüm konularınızı okumama gerek yok, tek bir konu yarım okuduydum . Cümleler aynen:
Kayınvalideme kötü davrandım üzüldü.
Kocama kötü davrandım üzüldü.
.......ye kötü davrandım üzüldü.
Bakın , hakedene hak ettiğini vermek gerek tabi ama siz, bütün dünyayı kendinize düşman görüyorsunuz, sürekli savunma, savaş halindesiniz. İnsanlar da normal bir psikolojide olmadığınız konusunda hemfikir.
Siz hakedene hakettiğini vermekten ziyade , önünüze gelene yerli yersiz saçma sapan davranıyorsunuz. Size kötülüğü dokunmamış insanlara da zırvalıyorsunuz.
Konularınızı asla görmezden gelemem , zira herbiri ayrı bomba, psikoloji konusunda çalışan insanlar mutlaka bu konuları arşivden bulup okumalı, case study olarak.
Toplumda yaşamaktan, toplumsal nezaketten, insan ilişkisi kurmaktan bihabersin güzel kardeşim. Bir tek arkadaşınız var mı , varsa kim merak ediyorum.
Evliliğinizden bana ne , ben zaten davranış biçiminize örnek vermek amacıyla yazdım, en sevdiğin insana bile haksız yere verip veriştiriyorsun, buna örnek yazdım. Ama benim fikrimi sorarsan , benim eş olarak seçeceğim, arkadaşlarıma tanıştıracağım , iş yemeğine koluma takıp götüreceğim kısacası beraber toplum içine çıkabileceğim tıynette biri zaten değilsin, insanlara bu sefer ne zırvalayacak diye insanlara tanıştırmaktan korkarım çünkü. Sürekli saldırı savunma kafasında yaşayan biriyle zaten aynı evde olamam.
Üslubunuz sadece saldırı , sağlıklı bir şekilde değil ama hakeden etmeyen herkese.
Hal böyle olunca mağarada tek başna yaşamayı amaçlamayan kimse sizi örmek almamalı. Zaten görgü öğretecek durumda hiiiiiiiiiç değilsiniz, evine gelen misafire kötü davranan biri kime ne öğretebilir?
Madem ben veya başka biri umrunuzda değil neden alıntı yapmaya zahmet ettiniz kardeş ?
Sen nerden biliyorsun yahu butun hayatimi konu okuyarak ?
Ben bayılmıyorum ohh üzdüm diye ama oyle davranmam gerekiyorsa öyle davranıyorum herzaman duygusal hareket edemeyiz
Beni örnek alında demiyorum yapamassınız zaten
Ben boyleyim ama tutup insanların yasamiyla,konusma sekliyle vs dalga gecip,terbiyesizliklede suclamiyorum
Cunku kiz kimseye birsey dememis oyle duydugunu aktarmis
Sizin bu cok terbiyeli elit cool havalarinizdanda bana gina geldi
"Burdaki bazı konularda gazeteye manşet olacak nitelikte"
HA!
Evet umrumda degilsiniz "benim hakkimda ne dusundugunuz ,sevip sevmemeniz hakkında"
Ben bazi seyleri icimde pisirmiyorum ,susmuyorum hatta bicok kadinin aslinda isteyipte cesaret edemedigi seyleri yapiyorum.
Diyeceksin kim ister
Dayak yiyen kadin susmak istemezdi
Evi isgal edilen kadin susmak istemezdi
Gorumce veya kv yuzunden yuvasi dagilan kadin susmak istemezdi
Aldatilan susmak istemezdi
Burdada gordugumu soyluyorum yalnizca
Bu gorgusuzlukse en gorgusuz benim kocasina bisey diyemeyip burda aglaya aglaya yazmaktan iyidir
Azicik uzmek
Herseyi canim cicimle halledemessin
Toplum icinede benimle cikman gerekmiyor ,korkma oyuzden
Burasi bdv cicek bocek yazilmiyor dogal olarak tersim pistir evet ama insan olana nasil yaklasacagimi biliyorum