Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

Oğlum eşinin başı ağrıdıkça karıya git demiyor dmi? Sen neyş kast ettiğimi anladın. Laf cambazlığı yapma bana. Karıya gitme lafı iğrenç ötesi. Eşim de bana karım der o ayrı.

Hımmm oğlum igrenc bi uslup

Kaale bile almiyorum biraz mantikli cumleler kurun bari :KK47::KK25:

Kesinlikle haklısın! kızmakta da kıskanmaktada!
arkadaşına şimdi benim kız arkadaşım var seninle gelemem diyemiyorsa, hiç bir zaman diyemez.

Hadi diyelim gerçekten kapıda bekledi.
Başka birisinin gelip sana "aa bak sevgilini bilmem nerenin kapısında gördüm haha" dese, senin insanların gözünde ne hale geleceğini düşünmüş mü acaba hiç?

ama ülkedeki erkeklerin %90 lık kısmı gider yada ev tutar
Hmm bari küsuratlı şeyetseydiniz salladığınız anlaşılmazdı. İnsan karşısındakinin ihtiyaçlarını gidermek için değil, kendi istediği için yaşamalı böyle şeyleri. Siz de bir başka açıdan mahkum ediyorsunuz kadını.

Benim inancıma göre haramdır ve benim inancımda olup inancını hakkıyla yerine getiren erkeklerin gözünde de evlilik dışı ilişki veya yakınlaşmak haramdır.
Yüzde doksan erkek yaşamıştır bunu deyip genelleneirmek yanlıştır.

Herkesin yaşam şekline göre çevresi şekillenir. Gözünü kaldırıp bir kadına bakmayı ar edenler var çevremde ve bir çok kişinin çevresinde.

Eğer inancı yoksa kişinin elbette " sevişin " deyip duracak. Bu yadırganamaz. İnancı bu yönde. Fakat kimse de herkes yapar diye genellemesin.

Bakir erkek yoktur " Erkektir yapar" demek ezikliktir. Kendini bilmezliktir. Bu bazı zekasını zaten kullanamayan erkeklerin egolarını yükseltmekten başka işe yaramaz. Aldatmayı meşru kılar. Bir hayatı altüst edip başka hayata geçmesine kılıf olur.
Sizler söyleye söyleye onlarında kulakları alıştı.

Zina bir günahtır ve haramdır ama asla inançsızlık değildir. Sizin yorumlarınız genelde düzgündür ama sanırım burda yanlış cümle kurdunuz:KK51:

evet hiç görmediğim için kadınların tiplerinide bilmiyorum sizin gibi:KK66:.Ayrıca eşinizden bahsetmedim genel erkeklerden bahsettim.,Evlenirken zaten bir dünya testten geçiliyor bişey varsa zaten çıkar ortaya.Ayrıca Tavsiyenize ihtiyacım yok:KK66:
Yok tam öyle değil ortaya çıkmayabilir. Sürpriz yumurta çekiyoruz.

Hmm bari küsuratlı şeyetseydiniz salladığınız anlaşılmazdı. İnsan karşısındakinin ihtiyaçlarını gidermek için değil, kendi istediği için yaşamalı böyle şeyleri. Siz de bir başka açıdan mahkum ediyorsunuz kadını.
tamam %89.99 yazayımda için rahatlasın.Geri kalanına cvp vermicem benim söylediklerimle alakasız çünkü

Merhabalar bana akıl verin lütfen delirmek üzereyim ben mi abartıyorum sizce ya sevgilimi başkasıyla düşününce bile deli oluyorum. Tam olarak neye kızdığımı da anlamıyorum ama ifade edemiyorum kötü hissediyorum. İlk başta gayet tatlı konuşuyoduk gülüp eğleniyoduk ki bir anda askerde izine çıkan arkadaşını karıya götürdüğünü anlattı bana sonra bir yerden duyarsın kızarsın falan ben bekledim dışarıda işini halletti dedi. Ya belki tepki göstericeksiniz bana ama cinsellikle ilgili şeyleri iğrenç buluyorum konusunu bile açtırmam sevgilime. Neyse konu bu değil. Hayır niye sen götürüyosun sen böyle insanlarlayken içim rahat olmaz dedim adam 5 yıllık arkadaşım iki hafta bir izne çıkıyo yalnız mı bırakıcam dedi ankarayı bilmiyomuş tam o yüzden sevgilim götürmek zorunda kalmış mış arkadaşı yolu tarif etmiş bu salakda götürmüş. Arkadaşına bir iki laf söyledim arkadaş dediğin insana bak ucuz falan dedim arkadaşımda sıkıntı yok para onun keyif onun banane dedi sanki ben yaptım falan dedi. Ya bıktım ağlamaktan ne karısı bitiyo yavşak arkadaşları yüzünden ne kızı son kez konuşup yol vermem gerek sanırım artık
hangi erkek dışarda arkadaşını bekler
inandınız mı allaisen

Vallahi tüm konularınızı okumama gerek yok, tek bir konu yarım okuduydum . Cümleler aynen:

Kayınvalideme kötü davrandım üzüldü.
Kocama kötü davrandım üzüldü.
.......ye kötü davrandım üzüldü.

Bakın , hakedene hak ettiğini vermek gerek tabi ama siz, bütün dünyayı kendinize düşman görüyorsunuz, sürekli savunma, savaş halindesiniz. İnsanlar da normal bir psikolojide olmadığınız konusunda hemfikir.

Siz hakedene hakettiğini vermekten ziyade , önünüze gelene yerli yersiz saçma sapan davranıyorsunuz. Size kötülüğü dokunmamış insanlara da zırvalıyorsunuz.

Konularınızı asla görmezden gelemem , zira herbiri ayrı bomba, psikoloji konusunda çalışan insanlar mutlaka bu konuları arşivden bulup okumalı, case study olarak.

Toplumda yaşamaktan, toplumsal nezaketten, insan ilişkisi kurmaktan bihabersin güzel kardeşim. Bir tek arkadaşınız var mı , varsa kim merak ediyorum.

Evliliğinizden bana ne , ben zaten davranış biçiminize örnek vermek amacıyla yazdım, en sevdiğin insana bile haksız yere verip veriştiriyorsun, buna örnek yazdım. Ama benim fikrimi sorarsan , benim eş olarak seçeceğim, arkadaşlarıma tanıştıracağım , iş yemeğine koluma takıp götüreceğim kısacası beraber toplum içine çıkabileceğim tıynette biri zaten değilsin, insanlara bu sefer ne zırvalayacak diye insanlara tanıştırmaktan korkarım çünkü. Sürekli saldırı savunma kafasında yaşayan biriyle zaten aynı evde olamam.

Üslubunuz sadece saldırı , sağlıklı bir şekilde değil ama hakeden etmeyen herkese.

Hal böyle olunca mağarada tek başna yaşamayı amaçlamayan kimse sizi örmek almamalı. Zaten görgü öğretecek durumda hiiiiiiiiiç değilsiniz, evine gelen misafire kötü davranan biri kime ne öğretebilir?

Madem ben veya başka biri umrunuzda değil neden alıntı yapmaya zahmet ettiniz kardeş ?

Sen nerden biliyorsun yahu butun hayatimi konu okuyarak ?

Ben bayılmıyorum ohh üzdüm diye ama oyle davranmam gerekiyorsa öyle davranıyorum herzaman duygusal hareket edemeyiz
Beni örnek alında demiyorum yapamassınız zaten
Ben boyleyim ama tutup insanların yasamiyla,konusma sekliyle vs dalga gecip,terbiyesizliklede suclamiyorum
Cunku kiz kimseye birsey dememis oyle duydugunu aktarmis
Sizin bu cok terbiyeli elit cool havalarinizdanda bana gina geldi

"Burdaki bazı konularda gazeteye manşet olacak nitelikte"

HA!
Evet umrumda degilsiniz "benim hakkimda ne dusundugunuz ,sevip sevmemeniz hakkında"
Ben bazi seyleri icimde pisirmiyorum ,susmuyorum hatta bicok kadinin aslinda isteyipte cesaret edemedigi seyleri yapiyorum.
Diyeceksin kim ister
Dayak yiyen kadin susmak istemezdi
Evi isgal edilen kadin susmak istemezdi
Gorumce veya kv yuzunden yuvasi dagilan kadin susmak istemezdi
Aldatilan susmak istemezdi

Burdada gordugumu soyluyorum yalnizca
Bu gorgusuzlukse en gorgusuz benim kocasina bisey diyemeyip burda aglaya aglaya yazmaktan iyidir
Azicik uzmek
Herseyi canim cicimle halledemessin
Toplum icinede benimle cikman gerekmiyor ,korkma oyuzden
Burasi bdv cicek bocek yazilmiyor dogal olarak tersim pistir evet ama insan olana nasil yaklasacagimi biliyorum

Ha bu arada bu devirde geneleve giden erkek eziktir. Net.
Sevişmeye kimse bulamamış para veriyor. O devlet genelevlerindeki kadınları hiçbir gurur sahibi erkeğin midesi almaz. Öyle iğrençler. Üstüne para verseler dönüp bakmazsınuz diyeyim siz anlayın.
Daha da iğrenci kadınlar her erkek sonrasında duş dahi almıyor, yani üstlerinde başka erkeklere alt malum sıvılar, terlerle kaplı bir kadınla sevişiyorsunuz. Öyyk.
siz nerden biliyorsunuz???????????
bukadar ayrıntılı olarak???

Uslüba bak ben yazsam uyarı alırım
xenforo-smilies-kk45.gif

siz nerden biliyorsunuz???????????
bukadar ayrıntılı olarak???
Eski emekçilerdenim. :)
Şaka bir yana tv programlarından biliyorum. Hatta eskiden ruhsatsız genelevleri basarlardı kameralar eşliğinde. Kalmadı sanırım öyle programlar.

Eski emekçilerdenim. :)
Şaka bir yana tv programlarından biliyorum. Hatta eskiden ruhsatsız genelevleri basarlardı kameralar eşliğinde. Kalmadı sanırım öyle programlar.

Uğur dündar hatayda bir ilçeyi ayyuka çıkarmıştı. Unuttum adını yeni adı güzelyayla sanırım. Kötü yola düşen kadınların ilk durağı diye anlatmıştı. Orda mahzenlerde kapatıyolarmış kızları. Hala aklımdan çıkmıyor. :KK43:

Edit güZelyayla soğukoluk eski adıyla.

X