- 26 Nisan 2015
- 13
- 7
- 33
-
- Konu Sahibi sheewolfff
"karı" dediği, sizin bizim gibi bir insan evladı?!karıya götürdüğünü
Çünkü o da girdi oraya ve yaptı yoksa nerden bilsin
Yol ver. Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.
Hem sevgilin oranın yerini nerden biliyormuş.
yol ver bencede.Merhabalar bana akıl verin lütfen delirmek üzereyim ben mi abartıyorum sizce ya sevgilimi başkasıyla düşününce bile deli oluyorum. Tam olarak neye kızdığımı da anlamıyorum ama ifade edemiyorum kötü hissediyorum. İlk başta gayet tatlı konuşuyoduk gülüp eğleniyoduk ki bir anda askerde izine çıkan arkadaşını karıya götürdüğünü anlattı bana sonra bir yerden duyarsın kızarsın falan ben bekledim dışarıda işini halletti dedi. Ya belki tepki göstericeksiniz bana ama cinsellikle ilgili şeyleri iğrenç buluyorum konusunu bile açtırmam sevgilime. Neyse konu bu değil. Hayır niye sen götürüyosun sen böyle insanlarlayken içim rahat olmaz dedim adam 5 yıllık arkadaşım iki hafta bir izne çıkıyo yalnız mı bırakıcam dedi ankarayı bilmiyomuş tam o yüzden sevgilim götürmek zorunda kalmış mış arkadaşı yolu tarif etmiş bu salakda götürmüş. Arkadaşına bir iki laf söyledim arkadaş dediğin insana bak ucuz falan dedim arkadaşımda sıkıntı yok para onun keyif onun banane dedi sanki ben yaptım falan dedi. Ya bıktım ağlamaktan ne karısı bitiyo yavşak arkadaşları yüzünden ne kızı son kez konuşup yol vermem gerek sanırım artık
Önce terbiyeli olmayı deneseniz keşke....Ayrıca adamın ihtiyaçları var siz karşılamıyorsanız yapması doğal.Merhabalar bana akıl verin lütfen delirmek üzereyim ben mi abartıyorum sizce ya sevgilimi başkasıyla düşününce bile deli oluyorum. Tam olarak neye kızdığımı da anlamıyorum ama ifade edemiyorum kötü hissediyorum. İlk başta gayet tatlı konuşuyoduk gülüp eğleniyoduk ki bir anda askerde izine çıkan arkadaşını karıya götürdüğünü anlattı bana sonra bir yerden duyarsın kızarsın falan ben bekledim dışarıda işini halletti dedi. Ya belki tepki göstericeksiniz bana ama cinsellikle ilgili şeyleri iğrenç buluyorum konusunu bile açtırmam sevgilime. Neyse konu bu değil. Hayır niye sen götürüyosun sen böyle insanlarlayken içim rahat olmaz dedim adam 5 yıllık arkadaşım iki hafta bir izne çıkıyo yalnız mı bırakıcam dedi ankarayı bilmiyomuş tam o yüzden sevgilim götürmek zorunda kalmış mış arkadaşı yolu tarif etmiş bu salakda götürmüş. Arkadaşına bir iki laf söyledim arkadaş dediğin insana bak ucuz falan dedim arkadaşımda sıkıntı yok para onun keyif onun banane dedi sanki ben yaptım falan dedi. Ya bıktım ağlamaktan ne karısı bitiyo yavşak arkadaşları yüzünden ne kızı son kez konuşup yol vermem gerek sanırım artık