Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

tabi kesin arkadaşını götürmüştür (yersen)

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleleyim demişler.

evet hiç görmediğim için kadınların tiplerinide bilmiyorum sizin gibi.Ayrıca eşinizden bahsetmedim genel erkeklerden bahsettim.,Evlenirken zaten bir dünya testten geçiliyor bişey varsa zaten çıkar ortaya.Ayrıca Tavsiyenize ihtiyacım yok

midem bulandı ya kusmama ramak kaldı
Son paragrafa mı? Eskiden böyle programlar olurdu televizyonda, oralardaki yaşamı gösterirdi. Çok iğrenç. Ve giden erkekleri görsen at hırsızı tipi var hepsinde.
Kapıda bir memur mu ne oluyor sırayla erkekleri içeri alıyor, böyle arka arkaya.

açıkçası sizi pek ciddiye almıyorum. o yüzden söylediklerinize sinirlenmedimde ama hakkımı aramak ve hakaretlerinize karşı kendimi korumak adına sizi yönetime havale ettim. bu konu benim için kapanmıştır. siz devam edin ilgiyle takip ediyorum.

Bu yaşindan sonra egitimini ben verecek degilim. O annenle babanin göreviydi ama malesef sonra biz uğrasiyoruz

.

Elysion, sen kim, insanlara terbiye vermek kim? Konularına cevap yazan insanların %90ı aşırı agresif ve problemli olduğunu belirtmeden geçmiyor (ben de dahil olmak üzere). Şu cümlene yorum yazmadan geçemedim.

Cidden , şu yazdığın mesajı okurken sesli güldüm. Sen sevdiğin insanlarla bile konuşurken ayarı tutturamayan bir insansın , konularında sevdiğin erkeği bile abuk subuk laflarınla nasıl bezdirdiğini yazıyorsun. Her konun aynı. Saçma sapan , düşmanca davranıp çevrendeki insanları bezdiriyorsun, konularının özü bu. Nezaketten, genel görgüden 1 mg nasibini alamamışsın. Senden üslup, terbiye öğrenenin vay haline.

Son düzenleme:
Sizin asıl sorununuz cinsellikle ilgili seyleri igrenc bulmaniz aslinda, dusunsenize bir erkek kalkip size cinselligi igrenc buldugunu soyluyor, ne dusunursunuz hakkinda?
Hadi bekarken bi sekilde bunu sorun etmediniz evlenince nasil olacak? Aseksuellik ciddi bir sorundur, sevgilinize yol verdikten sonra bu sorunu cozun bence.

Olduğu gibi yazdım ve üzüntümden terbiye falan düşünecek durumda değilim. Yapması doğalsa kadınlarda yapsın ben neden yapmıyorum benimkide karşılanmıyor ama ben tutabiliyorsam oda tutmalı.
Siz yapmıyorsunuz diye kimse yapmayacak diye bir kanun yok ki... Herkesin bünyesel ihtiyaçları var. Kimi kendi başına halleder, kimi birileriyle birlikte olunca rahatlar. Ben kadınların da yapmasında bir sakınca görmüyorum mesela. Yapabilirler. Evli olmadıkları, aldatmadıkları müddetçe sorun yok...

Hiç bir kadın bir kadına "karı" diye hitap edemez denmiş ama malesef genelevdeki kadınlara yapılmadık hakaret kalmamış. Kimin oraya nasıl düştüğünü bilemeyiz bu kadar acımasız olmayalım. Onlar istermi her türlü adamla birlikte olmayı, ben çok üzülüyorum ordaki bayanlara Allah kurtarsın inşallah. HIV ordan kapılmaz sürekli sağlık kontrolu yaptırıyorlar sonuçta. Ama bir erkeğin oraya gitmesini bende kabullenemem ama bu onları aşağılamak için değil, bulundukları duruma sevdiğimin de ortak olmaması için. Eşime de özellikle sormuştum ve asla cevabını almıştım. Kendisine de inandım çünkü aktif cinsel hayatı vardı eski sevgilisiyle. Konu sahibi arkadaşım sevgiliniz size bak bende giderim ha demek istemiş. Sebebini siz düşünün artık.

Valla bence tavsiyeye ihtiyacın var da, sen de yaşamadan anlamayacak gruptasın demek ki. Sen aldatmayı normal gördüğünü karşıdaki erkeğe hissettirirsen o seni evlendikten sonra da bulduğu her fırsatta aldatır. Ha senin miden bunu alabilir ama olur da o kızlardan birine aşık olursa o zaman kucağında 2 çocuk ortada kalmak var.
Bu aldatılma ya da zührevi hastalık kapma olayı pekala benim başıma da gelebilir. Ama şöyle bir fark var. Benim başıma gelirse ben " Vay be ne şerefsiz adammış. " derim, vicdanım rahat olur. Suç benim değil çünkü. Ama sizin başınıza gelirse başınızı pişmanlıkla taşlara vurursunuz.
Neyse cinsel eğitimime burada son veriyorum, sevgiler, saygılar.

Son düzenleme:
öyle tarif ettin ki midesi bulanmayana şaşarım zaten hiç rastlamadım öyle programlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…