- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi sheewolfff
Merhabalar bana akıl verin lütfen delirmek üzereyim ben mi abartıyorum sizce ya sevgilimi başkasıyla düşününce bile deli oluyorum. Tam olarak neye kızdığımı da anlamıyorum ama ifade edemiyorum kötü hissediyorum. İlk başta gayet tatlı konuşuyoduk gülüp eğleniyoduk ki bir anda askerde izine çıkan arkadaşını karıya götürdüğünü anlattı bana sonra bir yerden duyarsın kızarsın falan ben bekledim dışarıda işini halletti dedi. Ya belki tepki göstericeksiniz bana ama cinsellikle ilgili şeyleri iğrenç buluyorum konusunu bile açtırmam sevgilime. Neyse konu bu değil. Hayır niye sen götürüyosun sen böyle insanlarlayken içim rahat olmaz dedim adam 5 yıllık arkadaşım iki hafta bir izne çıkıyo yalnız mı bırakıcam dedi ankarayı bilmiyomuş tam o yüzden sevgilim götürmek zorunda kalmış mış arkadaşı yolu tarif etmiş bu salakda götürmüş. Arkadaşına bir iki laf söyledim arkadaş dediğin insana bak ucuz falan dedim arkadaşımda sıkıntı yok para onun keyif onun banane dedi sanki ben yaptım falan dedi. Ya bıktım ağlamaktan ne karısı bitiyo yavşak arkadaşları yüzünden ne kızı son kez konuşup yol vermem gerek sanırım artık
evet hiç görmediğim için kadınların tiplerinide bilmiyorum sizin gibiBen erkek ya da kadın bakir olmalıdır mı dedim?
Sİz aldatmak erkeklerin hakkıdır diyorsunuz ben buna kızıyorum.
Ayrıca evet eşim geneleve gitmedi, geneleve muhtaç kalacak kadar ezik değil. Geneleve hiçbir kızın sümüğünü dahi atmayacağı ezik büzük tipler gider. Siz bu konularda çok bilgili değilsiniz sanırım. Oradaki kadınların tipleri görseniz bir...
Çok eşlilik için illa evli olmak gerekmez. Eş partner anlamına gelir. Aynı anda birden fazla kişiyle birlikte olan insanlar çok eşlidir.
Hem siz eşinizin gitmediğini nerden biliyorsunuz bırakın gitsin mantığınıza da ne desem bilemedim, bu mantığa göre çocuk tecavüzcüsü olan biriyle birlikte olup olması gerektiğini bize danışan kadınlara da " Ayyy canım boş veeeer, sonuçta bizim kocişler de geçmişte bir çocuğa tecavüz etmiş olabilir, nerden bilebiliriz ki, birlikte ol tabi o adamla, hatta evlen. " diyelim.
Hayır ben gerçekten anlayamıyorum bu mantığı. Neysee kendine yakıştıranlara harem hayatlarına başarılar diliyorum. Uslu bir cariye olurlarsa belki birgün padişahın gözdesi olabilirler.
Neyseee bu zihniyetini hayatındaki erkeklere de yansıtıyorsan evlendikten sonra doğum kontrol hapıyla değil prezarvatifle korun derim. Naçizane tavsiyem.
Son paragrafa mı? Eskiden böyle programlar olurdu televizyonda, oralardaki yaşamı gösterirdi. Çok iğrenç. Ve giden erkekleri görsen at hırsızı tipi var hepsinde.midem bulandı ya kusmama ramak kaldı
açıkçası sizi pek ciddiye almıyorum. o yüzden söylediklerinize sinirlenmedimde ama hakkımı aramak ve hakaretlerinize karşı kendimi korumak adına sizi yönetime havale ettim. bu konu benim için kapanmıştır. siz devam edin ilgiyle takip ediyorum.Bu yaşindan sonra egitimini ben verecek degilim. O annenle babanin göreviydi ama malesef sonra biz uğrasiyoruz
Sen insanlara saygi goster sonra saygi bekle ..
Millete konuşma dersi vermeyi biliyorsun ama o mahalle ağzıymış bu bilmem neymiş ?
Kimseyi kullandıgı kelimelerden dolayı yeremezsin. Cunku sana karşi kullanilmiyor aralarindaki diyalog oyle seni ilgilendiren birsey yok ..
ben genelevden bahsetmedim yalnız neden buna takıldınız bu kadar.Geneleve varoşlardaki erkekler gider. Sosyokültürel tabakanın daha üstündeki erkekler eğer birlikte olacaklarsa kız arkadaşlarıyla olurlar. Çevrenizi değiştirin bence.
Bu yaşindan sonra egitimini ben verecek degilim. O annenle babanin göreviydi ama malesef sonra biz uğrasiyoruz
.
Siz yapmıyorsunuz diye kimse yapmayacak diye bir kanun yok ki... Herkesin bünyesel ihtiyaçları var. Kimi kendi başına halleder, kimi birileriyle birlikte olunca rahatlar. Ben kadınların da yapmasında bir sakınca görmüyorum mesela. Yapabilirler. Evli olmadıkları, aldatmadıkları müddetçe sorun yok...Olduğu gibi yazdım ve üzüntümden terbiye falan düşünecek durumda değilim. Yapması doğalsa kadınlarda yapsın ben neden yapmıyorum benimkide karşılanmıyor ama ben tutabiliyorsam oda tutmalı.
Gören ortak tanıdığımız olamaz çünkü okul nedeniyle ankarada yani orada tanıdığım yok ve aramızda baya mesafe var şuan :\
Bunu eski sevgilim böyle anlattı. Bu tabir ile, bende olduğu gibi aktardım sadece bunu kullandım diye erkek olacak halim yok lütfen tek kelimeye takılmayın
Sevgilin ondan farksız değil. Kafaya bak. İçinde beyin olmadan taşıyıp duruyorlar..
Öyle bi amaç içinde hiç olmadım sevişen sevişsin benden ötede.Tutma anam sevişin doya doya :)
Valla bence tavsiyeye ihtiyacın var da, sen de yaşamadan anlamayacak gruptasın demek ki. Sen aldatmayı normal gördüğünü karşıdaki erkeğe hissettirirsen o seni evlendikten sonra da bulduğu her fırsatta aldatır. Ha senin miden bunu alabilir ama olur da o kızlardan birine aşık olursa o zaman kucağında 2 çocuk ortada kalmak var.evet hiç görmediğim için kadınların tiplerinide bilmiyorum sizin gibi.Ayrıca eşinizden bahsetmedim genel erkeklerden bahsettim.,Evlenirken zaten bir dünya testten geçiliyor bişey varsa zaten çıkar ortaya.Ayrıca Tavsiyenizo e ihtiyacım yok
Öyle bi amaç içinde hiç olmadım sevişen sevişsin benden ötede.
öyle tarif ettin ki midesi bulanmayana şaşarım zaten hiç rastlamadım öyle programlara.Son paragrafa mı? Eskiden böyle programlar olurdu televizyonda, oralardaki yaşamı gösterirdi. Çok iğrenç. Ve giden erkekleri görsen at hırsızı tipi var hepsinde.
Kapıda bir memur mu ne oluyor sırayla erkekleri içeri alıyor, böyle arka arkaya.
Konu genelevle ilgili olduğundan olmasın?ben genelevden bahsetmedim yalnız neden buna takıldınız bu kadar.