Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

Hmmm demek goturmus ama iceri girmemis, yerini de baskasindan ogrenmis.
cok yaratıcı!

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 72
Valla bence tavsiyeye ihtiyacın var da, sen de yaşamdan anlamayacak gruptasın demek ki. Sen aldatması normal gördüğünü karşıdaki erkeğe hissettirirsen o seni evlendikten sonra da bulduğu her fırsatta aldatır. Ha senin miden bunu alabilir ama olur da o kızlardan birine aşık olursa o zaman kucağında 2 çocuk ortada kalmak var.
Bu aldatılma ya da Zühre hastalık olayı pekala benim başıma da gelebilir. Ama şöyle bir fark var. Benim başıma gelirse ben " Vay be ne şerefsiz adammış. " derim, vicdanım rahat olur. Suç benim değil çünkü. Ama sizin başınıza gelirse başınızı pişmanlıkla taşlara vurursunuz.
Neyse cinsel eğitimime burada son veriyorum, sevgiler, saygılar.
sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilimAyrıca aldatmayı normal görüyorum dmedim konuyu güzel saptırabilme kabiliyetinizi alkışlıyorum.Eğitiminizi başkarına anlatın.İyi akşamlar size

Son paragrafa mı? Eskiden böyle programlar olurdu televizyonda, oralardaki yaşamı gösterirdi. Çok iğrenç. Ve giden erkekleri görsen at hırsızı tipi var hepsinde.
Kapıda bir memur mu ne oluyor sırayla erkekleri içeri alıyor, böyle arka arkaya. :KK43:
İnanamıyorm ya bu kadarını bilmiyordum, 2 senem yenmiş resmen görüşleriniz açıklamalarınız için çok sağolun bu arada

Bu adama biri şantaj yaptı. Karı(!) ya gittiğini size söylemekle tehdit ediyor. Muhtemelen beraber gittiği arkadaşı ya da gittiklerini bilen başka biri tehdit ediyor. Bu adam da sana yerini yapıyor. Güvenme sakın. Çok ciddiyim.

Evet haklısın ama bizim ülkemizde kadınların namus kavramı var.Yabancı ülkedeki gibi kadın genelevleri yok.İrade meselesi bu ama ülkedeki erkeklerin %90 lık kısmı gider yada ev tutar.Senin yapma etme demen bişeyi değiştirmez maalesef.Ve kapıda bekledim demeside inandırıcı değil.
Yapma etme demek bişey degiştirmez demişsiniz ya. Belki bugun degistirmez ama siz bu dusuncede olur cocuklarinizi da oyle yetistirirseniz degişir. Kadin degisirse tum dunya degisir once kendinixi degistirin. İhtiyaç sonuçta diyerek normalleştirmeyiniz.
Sevişti bir bakir ile bakire, erkeğe milli dediler kiza fahişe..
Umarim anlatabilmişimdir

Elysion, sen kim, insanlara terbiye vermek kim? Konularına cevap yazan insanların %90ı aşırı agresif ve problemli olduğunu belirtmeden geçmiyor (ben de dahil olmak üzere). Şu cümlene yorum yazmadan geçemedim.

Cidden , şu yazdığın mesajı okurken sesli güldüm. Sen sevdiğin insanlarla bile konuşurken ayarı tutturamayan bir insansın , konularında sevdiğin erkeği bile abuk subuk laflarınla nasıl bezdirdiğini yazıyorsun. Her konun aynı. Saçma sapan , düşmanca davranıp çevrendeki insanları bezdiriyorsun, konularının özü bu. Nezaketten, genel görgüden 1 mg nasibini alamamışsın. Senden üslup, terbiye öğrenenin vay haline.
o karnındakine acımamış kocasına ailesine bizemi acıcak

Elysion, sen kim, insanlara terbiye vermek kim? Konularına cevap yazan insanların %90ı aşırı agresif ve problemli olduğunu belirtmeden geçmiyor (ben de dahil olmak üzere).

Cidden , şu yazdığın mesajı okurken sesli güldüm. Sen sevdiğin insanlarla bile konuşurken ayarı tutturamayan bir insansın , konularında sevdiğin erkeği bile abuk subuk laflarınla nasıl bezdirdiğini yazıyorsun. Her konun aynı. Saçma sapan , düşmanca davranıp çevrendeki insanları bezdiriyorsun, konularının özü bu. Senden üslup, terbiye öğrenenin vay haline.

Benden birsey ögrenemezsiniz zaten istesenizde
Ben en azından insanların kullandığı kelimelerle vs dalga gecmedim hicbir zaman gecen burda "yanaşmak " tabirini bir kadın kullandi diye 10 sayfa dalga gecildi
Ben hakedene hakettigini veriyorum yumuşak olacağım diye kasmıyorum ,beni sevmeniz veya hakkimda ne dusundugunuz umrumda degil :))
Esimle ilgili 2 konu actım diye bezdirdigimide biliyorsun bakiyorum
Evet ben bezdirdim,ben kirdim ama yapmam gerekiyordu
Millet gibi aman huzurum,aman aramiz bozulmasin diye ugrassaydim
Burda cok daha farklı konular acardım. Her iliski kendi icinde farklidir benim yaptigimi sen veya sizler yapsaniz kapinin onune koyulur veya bezdiriyor olabilirsiniz benim evliligimdede bir sıkıntı yok
Benden iyi biliyorsan gel sen yurut bari

Konularım coook saçmaysa yazdıklarım rahatsiz ediyorsa agresifsem cok bezdiysen neden hala "görmezden gel tuşuna basmadin burda avukatlik yapana kadar ?

Sevgilin de gidiyor demek ki yerini biliyor. Öyle yerlere gitmeyen insan kapısında bile beklemezdi.

Düğüne kadar bekleyen erkekler nasıl bekliyor? Eskiden erkekler savaşa giderlermiş 10-15 sene değil seks yapmak kadın yüzü görmezlermiş. Onlar nasıl dayanıyorlarmuş?
Ne diyeyim inşallah gelecekteki kocanızdan HIV falan kapmazsınız. Gerçi bu zihniyetle zor. Adam siz karşılamadıkça fahişelere gider.
Bir de hemşehrimsiniz, İzmirli bir kadına hiç yakıştıramadım çok eşlilik savunuculuğunu.
:KK9::KK9::KK9:

Benim inancıma göre haramdır ve benim inancımda olup inancını hakkıyla yerine getiren erkeklerin gözünde de evlilik dışı ilişki veya yakınlaşmak haramdır.
Yüzde doksan erkek yaşamıştır bunu deyip genelleneirmek yanlıştır.

Herkesin yaşam şekline göre çevresi şekillenir. Gözünü kaldırıp bir kadına bakmayı ar edenler var çevremde ve bir çok kişinin çevresinde.

Eğer inancı yoksa kişinin elbette " sevişin " deyip duracak. Bu yadırganamaz. İnancı bu yönde. Fakat kimse de herkes yapar diye genellemesin.

Bakir erkek yoktur " Erkektir yapar" demek ezikliktir. Kendini bilmezliktir. Bu bazı zekasını zaten kullanamayan erkeklerin egolarını yükseltmekten başka işe yaramaz. Aldatmayı meşru kılar. Bir hayatı altüst edip başka hayata geçmesine kılıf olur.
Sizler söyleye söyleye onlarında kulakları alıştı.

O zaman nikahimizi kiyan Nikah memurunada ahlaksiz diyelim KARI koca ilan ediyo bizi sonucta:KK14:

Oğlum eşinin başı ağrıdıkça karıya git demiyor dmi? Sen neyş kast ettiğimi anladın. Laf cambazlığı yapma bana. Karıya gitme lafı iğrenç ötesi. Eşim de bana karım der o ayrı.

Benden birsey ögrenemezsiniz zaten istesenizde
Ben en azından insanların kullandığı kelimelerle vs dalga gecmedim hicbir zaman gecen burda "yanaşmak " tabirini bir kadın kullandi diye 10 sayfa dalga gecildi
Ben hakedene hakettigini veriyorum yumuşak olacağım diye kasmıyorum ,beni sevmeniz veya hakkimda ne dusundugunuz umrumda degil :))
Esimle ilgili 2 konu actım diye bezdirdigimide biliyorsun bakiyorum
Evet ben bezdirdim,ben kirdim ama yapmam gerekiyordu
Millet gibi aman huzurum,aman aramiz bozulmasin diye ugrassaydim
Burda cok daha farklı konular acardım. Her iliski kendi icinde farklidir benim yaptigimi sen veya sizler yapsaniz kapinin onune koyulur veya bezdiriyor olabilirsiniz benim evliligimdede bir sıkıntı yok
Benden iyi biliyorsan gel sen yurut bari

Konularım coook saçmaysa yazdıklarım rahatsiz ediyorsa agresifsem cok bezdiysen neden hala "görmezden gel tuşuna basmadin burda avukatlik yapana kadar ?

Vallahi tüm konularınızı okumama gerek yok, tek bir konu yarım okuduydum . Cümleler aynen:

Kayınvalideme kötü davrandım üzüldü.
Kocama kötü davrandım üzüldü.
.......ye kötü davrandım üzüldü.

Bakın , hakedene hak ettiğini vermek gerek tabi ama siz, bütün dünyayı kendinize düşman görüyorsunuz, sürekli savunma, savaş halindesiniz. İnsanlar da normal bir psikolojide olmadığınız konusunda hemfikir.

Siz hakedene hakettiğini vermekten ziyade , önünüze gelene yerli yersiz saçma sapan davranıyorsunuz. Size kötülüğü dokunmamış insanlara da zırvalıyorsunuz.

Konularınızı asla görmezden gelemem , zira herbiri ayrı bomba, psikoloji konusunda çalışan insanlar mutlaka bu konuları arşivden bulup okumalı, case study olarak.

Toplumda yaşamaktan, toplumsal nezaketten, insan ilişkisi kurmaktan bihabersin güzel kardeşim. Bir tek arkadaşınız var mı , varsa kim merak ediyorum.

Evliliğinizden bana ne , ben zaten davranış biçiminize örnek vermek amacıyla yazdım, en sevdiğin insana bile haksız yere verip veriştiriyorsun, buna örnek yazdım. Ama benim fikrimi sorarsan , benim eş olarak seçeceğim, arkadaşlarıma tanıştıracağım , iş yemeğine koluma takıp götüreceğim kısacası beraber toplum içine çıkabileceğim tıynette biri zaten değilsin, insanlara bu sefer ne zırvalayacak diye insanlara tanıştırmaktan korkarım çünkü. Sürekli saldırı savunma kafasında yaşayan biriyle zaten aynı evde olamam.

Üslubunuz sadece saldırı , sağlıklı bir şekilde değil ama hakeden etmeyen herkese.

Hal böyle olunca mağarada tek başna yaşamayı amaçlamayan kimse sizi örmek almamalı. Zaten görgü öğretecek durumda hiiiiiiiiiç değilsiniz, evine gelen misafire kötü davranan biri kime ne öğretebilir?

Madem ben veya başka biri umrunuzda değil neden alıntı yapmaya zahmet ettiniz kardeş ?

"...sevgilim götürmek zorunda kalmış mış arkadaşı yolu tarif etmiş bu salakda götürmüş..."

Arkadasi yolu tarif edene kadar kendisi bulsaymis ya (tabi başka arkadaşi tarif etmediyse, o zaman da arkadaş cevresi hep boyle mi sorusu gelir akla)
Hayır ne bu en yakın hastaneye götürüyor sanırsınız "zorunda kalmış" haspam...

X