Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

Düğüne kadar bekleyen erkekler nasıl bekliyor???? Eskiden erkekler savaşa giderlermiş 10-15 sene değil seks yapmak kadın yüzü görmezlermiş. Onlar nasıl dayanıyorlarmuş?
Ne diyeyim inşallah gelecekteki kocanızdan HIV falan kapmazsınız. Gerçi bu zihniyetle zor. Adam siz karşılamadıkça fahişelere gider.
Bir de hemşehrimsiniz, İzmirli bir kadına hiç yakıştıramadım çok eşlilik savunuculuğunu.
merak etmeyin kapmam.Genel konuşmuşsunuz da erkek söylemedikten sonra gidip gitmediğini nerden bileceksiniz ki.Siz el değmemiş bulmuş yada bulursunuz umarım.Çok eşlilik savunuculuğu fikrine nereden kapıldınız ayrıca adam evliyken gitmişte aferin mi dedim.

Cunku ben kimseyle iyi olmak icin iyi olmuyorum,kimseyle kotu olmak icinde kotu olmuyorum.
Ne göruyorsam onu söyluyorum

Boyle yorumları cook fazla gordum evet bu tabir kullaniliyor ve kiza oyle soylemisse oda oyle yazmistir.

Daha once sevgilisinin"mahalle ağzı" uslubundan rahatsiz olsa bu derece eminim sen" kaaacccc kaacccc" yazmadan önce kacardı ..

Herkes mukemmel konusamaz bunun icinde ayy mahalle agzi iyy diye yermeye gerek yok .
Seninde savunma almana gerek yok saldırmıyorum :)))
peki sizce benim bu dersleri sizden almaya ihityacım var mı? yokkk.. hayat benim fikir benim. saygı duymak zorunda mısınız? evet.. o zaman sessizlik lütfen. teşekkürler..

Ay olur mu öyle şey canım ya
Biz bayanlar içinde geçerli bu cinsel ihtiyaç
Karşılıklı anlaşırlar ya evlenmeden ya evlendikten sonra nasıl anlaştılarsa da az dişini sıkacak ucunda ölüm yok ya masta yapabilir böyle düşünmeyin erkekler çok şımarıyor sonra
yok be canım şımartmak değil ki amacım evli erkekler bile yolunu şaşırıyor bazen bekar erkeğe yapma bekle dense beklicekmi bilemedim

Ha bu arada bu devirde geneleve giden erkek eziktir. Net.
Sevişmeye kimse bulamamış para veriyor. O devlet genelevlerindeki kadınları hiçbir gurur sahibi erkeğin midesi almaz. Öyle iğrençler. Üstüne para verseler dönüp bakmazsınuz diyeyim siz anlayın.
Daha da iğrenci kadınlar her erkek sonrasında duş dahi almıyor, yani üstlerinde başka erkeklere alt malum sıvılar, terlerle kaplı bir kadınla sevişiyorsunuz. Öyyk.
midem bulandı ya kusmama ramak kaldı

buna inanmadın değil mi? yolu iyi biliyormuş ki arkadaşını da götürmüş. şüphen olmasın.
yalnız çok erkek de vardır bu durum o da ayrı bi konu. çapkınsa hep aklı fikri bu işteyse uzak dur tabi ama

Merhabalar bana akıl verin lütfen delirmek üzereyim ben mi abartıyorum sizce ya sevgilimi başkasıyla düşününce bile deli oluyorum. Tam olarak neye kızdığımı da anlamıyorum ama ifade edemiyorum kötü hissediyorum. İlk başta gayet tatlı konuşuyoduk gülüp eğleniyoduk ki bir anda askerde izine çıkan arkadaşını karıya götürdüğünü anlattı bana sonra bir yerden duyarsın kızarsın falan ben bekledim dışarıda işini halletti dedi. Ya belki tepki göstericeksiniz bana ama cinsellikle ilgili şeyleri iğrenç buluyorum konusunu bile açtırmam sevgilime. Neyse konu bu değil. Hayır niye sen götürüyosun sen böyle insanlarlayken içim rahat olmaz dedim adam 5 yıllık arkadaşım iki hafta bir izne çıkıyo yalnız mı bırakıcam dedi ankarayı bilmiyomuş tam o yüzden sevgilim götürmek zorunda kalmış mış arkadaşı yolu tarif etmiş bu salakda götürmüş. Arkadaşına bir iki laf söyledim arkadaş dediğin insana bak ucuz falan dedim arkadaşımda sıkıntı yok para onun keyif onun banane dedi sanki ben yaptım falan dedi. Ya bıktım ağlamaktan ne karısı bitiyo yavşak arkadaşları yüzünden ne kızı son kez konuşup yol vermem gerek sanırım artık
Sevgilin iğrenç adamın biri bence. Kusura bakma. Yok arkadaşını oraya götürmüş de kapıda beklemiş de. Genel eve gitmelerini iğrenç bulmuyorum, yanlış anlamayın. İğrenç olan, dedikoducu mahalle teyzeleri gibi gelip sana anlatması. Erkek adamın ağzı sıkı olur. Bu gelip sana anlatmış bunu bir de. Hııı bak sen naz yaparsan, yerini biliyorum, ben de giderim der gibi. Bu ne böyle. Uzak dur bu adamdan. Kapıda beklediği yalanına inanmadım. Hem Ankara'da nerede genel ev varmış. Çinçine gitmiştir onlar. :KK48:

Önce terbiyeli olmayı deneseniz keşke....Ayrıca adamın ihtiyaçları var siz karşılamıyorsanız yapması doğal.
Olduğu gibi yazdım ve üzüntümden terbiye falan düşünecek durumda değilim. Yapması doğalsa kadınlarda yapsın ben neden yapmıyorum benimkide karşılanmıyor ama ben tutabiliyorsam oda tutmalı.

Olduğu gibi yazdım ve üzüntümden terbiye falan düşünecek durumda değilim. Yapması doğalsa kadınlarda yapsın ben neden yapmıyorum benimkide karşılanmıyor ama ben tutabiliyorsam oda tutmalı.

Aynen, kadınların canı yok mu? Kadınlar iffetli olcaz , namus bidibidi derken hayat tüketsin , paşalar karıdan karıya gezsin. İhtiyaç gidermek nedir ya, hayvanlar gibi çiftleşmek mi, mndarlık resmen.

Evet haklısın ama bizim ülkemizde kadınların namus kavramı var.Yabancı ülkedeki gibi kadın genelevleri yok.İrade meselesi bu ama ülkedeki erkeklerin %90 lık kısmı gider yada ev tutar.Senin yapma etme demen bişeyi değiştirmez maalesef.Ve kapıda bekledim demeside inandırıcı değil.

merak etmeyin kapmam.Genel konuşmuşsunuz da erkek söylemedikten sonra gidip gitmediğini nerden bileceksiniz ki.Siz el değmemiş bulmuş yada bulursunuz umarım.Çok eşlilik savunuculuğu fikrine nereden kapıldınız ayrıca adam evliyken gitmişte aferin mi dedim.
Ben erkek ya da kadın bakir olmalıdır mı dedim?
Sİz aldatmak erkeklerin hakkıdır diyorsunuz ben buna kızıyorum.
Ayrıca evet eşim geneleve gitmedi, geneleve muhtaç kalacak kadar ezik değil. Geneleve hiçbir kızın sümüğünü dahi atmayacağı ezik büzük tipler gider. Siz bu konularda çok bilgili değilsiniz sanırım. Oradaki kadınların tipleri görseniz bir...
Çok eşlilik için illa evli olmak gerekmez. Eş partner anlamına gelir. Aynı anda birden fazla kişiyle birlikte olan insanlar çok eşlidir.
Hem siz eşinizin gitmediğini nerden biliyorsunuz bırakın gitsin mantığınıza da ne desem bilemedim, bu mantığa göre çocuk tecavüzcüsü olan biriyle birlikte olup olması gerektiğini bize danışan kadınlara da " Ayyy canım boş veeeer, sonuçta bizim kocişler de geçmişte bir çocuğa tecavüz etmiş olabilir, nerden bilebiliriz ki, birlikte ol tabi o adamla, hatta evlen. " diyelim.
Hayır ben gerçekten anlayamıyorum bu mantığı. Neysee kendine yakıştıranlara harem hayatlarına başarılar diliyorum. Uslu bir cariye olurlarsa belki birgün padişahın gözdesi olabilirler.
xenforo-smilies-kk2.gif

Neyseee bu zihniyetini hayatındaki erkeklere de yansıtıyorsan evlendikten sonra doğum kontrol hapıyla değil prezarvatifle korun derim. Naçizane tavsiyem.
xenforo-smilies-kk66.gif

peki sizce benim bu dersleri sizden almaya ihityacım var mı? yokkk.. hayat benim fikir benim. saygı duymak zorunda mısınız? evet.. o zaman sessizlik lütfen. teşekkürler..

Bu yaşindan sonra egitimini ben verecek degilim. O annenle babanin göreviydi ama malesef sonra biz uğrasiyoruz

Sen insanlara saygi goster sonra saygi bekle ..
Millete konuşma dersi vermeyi biliyorsun ama o mahalle ağzıymış bu bilmem neymiş ?
Kimseyi kullandıgı kelimelerden dolayı yeremezsin. Cunku sana karşi kullanilmiyor aralarindaki diyalog oyle seni ilgilendiren birsey yok ..

Evet haklısın ama bizim ülkemizde kadınların namus kavramı var.Yabancı ülkedeki gibi kadın genelevleri yok.İrade meselesi bu ama ülkedeki erkeklerin %90 lık kısmı gider yada ev tutar.Senin yapma etme demen bişeyi değiştirmez maalesef.Ve kapıda bekledim demeside inandırıcı değil.
Geneleve varoşlardaki erkekler gider. Sosyokültürel tabakanın daha üstündeki erkekler eğer birlikte olacaklarsa kız arkadaşlarıyla olurlar. Çevrenizi değiştirin bence.

Ben erkek ya da kadın bakir olmalıdır mı dedim?
Sİz aldatmak erkeklerin hakkıdır diyorsunuz ben buna kızıyorum.
Ayrıca evet eşim geneleve gitmedi, geneleve muhtaç kalacak kadar ezik değil. Geneleve hiçbir kızın sümüğünü dahi atmayacağı ezik büzük tipler gider. Siz bu konularda çok bilgili değilsiniz sanırım. Oradaki kadınların tipleri görseniz bir...
Çok eşlilik için illa evli olmak gerekmez. Eş partner anlamına gelir. Aynı anda birden fazla kişiyle birlikte olan insanlar çok eşlidir.
Hem siz eşinizin gitmediğini nerden biliyorsunuz bırakın gitsin mantığınıza da ne desem bilemedim, bu mantığa göre çocuk tecavüzcüsü olan biriyle birlikte olup olması gerektiğini bize danışan kadınlara da " Ayyy canım boş veeeer, sonuçta bizim kocişler de geçmişte bir çocuğa tecavüz etmiş olabilir, nerden bilebiliriz ki, birlikte ol tabi o adamla, hatta evlen. " diyelim.
Hayır ben gerçekten anlayamıyorum bu mantığı. Neysee kendine yakıştıranlara harem hayatlarına başarılar diliyorum. Uslu bir cariye olurlarsa belki birgün padişahın gözdesi olabilirler.
xenforo-smilies-kk2.gif

Neyseee bu zihniyetini hayatındaki erkeklere de yansıtıyorsan evlendikten sonra doğum kontrol hapıyla değil prezarvatifle korun derim. Naçizane tavsiyem.
xenforo-smilies-kk66.gif

Kendin kandırmak Türk kadınlarına vergi cidden.

%100 katılıyorum her noktaya virgüle.

Genelevdi, erkek ihtiyacı var vb stil varoş erkekler takılıyor zaten, akabinde aynı zihniyetteki el değmemiş kızlarla evleniyorlar. Kafalar birbirlerine uygun yani , benden uzak olsunlar da....

X