Ben erkek ya da kadın bakir olmalıdır mı dedim?
Sİz aldatmak erkeklerin hakkıdır diyorsunuz ben buna kızıyorum.
Ayrıca evet eşim geneleve gitmedi, geneleve muhtaç kalacak kadar ezik değil. Geneleve hiçbir kızın sümüğünü dahi atmayacağı ezik büzük tipler gider. Siz bu konularda çok bilgili değilsiniz sanırım. Oradaki kadınların tipleri görseniz bir...
Çok eşlilik için illa evli olmak gerekmez. Eş partner anlamına gelir. Aynı anda birden fazla kişiyle birlikte olan insanlar çok eşlidir.
Hem siz eşinizin gitmediğini nerden biliyorsunuz bırakın gitsin mantığınıza da ne desem bilemedim, bu mantığa göre çocuk tecavüzcüsü olan biriyle birlikte olup olması gerektiğini bize danışan kadınlara da " Ayyy canım boş veeeer, sonuçta bizim kocişler de geçmişte bir çocuğa tecavüz etmiş olabilir, nerden bilebiliriz ki, birlikte ol tabi o adamla, hatta evlen. " diyelim.
Hayır ben gerçekten anlayamıyorum bu mantığı. Neysee kendine yakıştıranlara harem hayatlarına başarılar diliyorum. Uslu bir cariye olurlarsa belki birgün padişahın gözdesi olabilirler.
Neyseee bu zihniyetini hayatındaki erkeklere de yansıtıyorsan evlendikten sonra doğum kontrol hapıyla değil prezarvatifle korun derim. Naçizane tavsiyem.