Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

merak etmeyin kapmam.Genel konuşmuşsunuz da erkek söylemedikten sonra gidip gitmediğini nerden bileceksiniz ki.Siz el değmemiş bulmuş yada bulursunuz umarım.Çok eşlilik savunuculuğu fikrine nereden kapıldınız ayrıca adam evliyken gitmişte aferin mi dedim.

peki sizce benim bu dersleri sizden almaya ihityacım var mı? yokkk.. hayat benim fikir benim. saygı duymak zorunda mısınız? evet.. o zaman sessizlik lütfen. teşekkürler..

yok be canım şımartmak değil ki amacım evli erkekler bile yolunu şaşırıyor bazen bekar erkeğe yapma bekle dense beklicekmi bilemedim

midem bulandı ya kusmama ramak kaldı

buna inanmadın değil mi? yolu iyi biliyormuş ki arkadaşını da götürmüş. şüphen olmasın.
yalnız çok erkek de vardır bu durum o da ayrı bi konu. çapkınsa hep aklı fikri bu işteyse uzak dur tabi ama

Sevgilin iğrenç adamın biri bence. Kusura bakma. Yok arkadaşını oraya götürmüş de kapıda beklemiş de. Genel eve gitmelerini iğrenç bulmuyorum, yanlış anlamayın. İğrenç olan, dedikoducu mahalle teyzeleri gibi gelip sana anlatması. Erkek adamın ağzı sıkı olur. Bu gelip sana anlatmış bunu bir de. Hııı bak sen naz yaparsan, yerini biliyorum, ben de giderim der gibi. Bu ne böyle. Uzak dur bu adamdan. Kapıda beklediği yalanına inanmadım. Hem Ankara'da nerede genel ev varmış. Çinçine gitmiştir onlar.

Önce terbiyeli olmayı deneseniz keşke....Ayrıca adamın ihtiyaçları var siz karşılamıyorsanız yapması doğal.
Olduğu gibi yazdım ve üzüntümden terbiye falan düşünecek durumda değilim. Yapması doğalsa kadınlarda yapsın ben neden yapmıyorum benimkide karşılanmıyor ama ben tutabiliyorsam oda tutmalı.

Olduğu gibi yazdım ve üzüntümden terbiye falan düşünecek durumda değilim. Yapması doğalsa kadınlarda yapsın ben neden yapmıyorum benimkide karşılanmıyor ama ben tutabiliyorsam oda tutmalı.

Aynen, kadınların canı yok mu? Kadınlar iffetli olcaz , namus bidibidi derken hayat tüketsin , paşalar karıdan karıya gezsin. İhtiyaç gidermek nedir ya, hayvanlar gibi çiftleşmek mi, mndarlık resmen.

Evet haklısın ama bizim ülkemizde kadınların namus kavramı var.Yabancı ülkedeki gibi kadın genelevleri yok.İrade meselesi bu ama ülkedeki erkeklerin %90 lık kısmı gider yada ev tutar.Senin yapma etme demen bişeyi değiştirmez maalesef.Ve kapıda bekledim demeside inandırıcı değil.

Ben erkek ya da kadın bakir olmalıdır mı dedim?
Sİz aldatmak erkeklerin hakkıdır diyorsunuz ben buna kızıyorum.
Ayrıca evet eşim geneleve gitmedi, geneleve muhtaç kalacak kadar ezik değil. Geneleve hiçbir kızın sümüğünü dahi atmayacağı ezik büzük tipler gider. Siz bu konularda çok bilgili değilsiniz sanırım. Oradaki kadınların tipleri görseniz bir...
Çok eşlilik için illa evli olmak gerekmez. Eş partner anlamına gelir. Aynı anda birden fazla kişiyle birlikte olan insanlar çok eşlidir.
Hem siz eşinizin gitmediğini nerden biliyorsunuz bırakın gitsin mantığınıza da ne desem bilemedim, bu mantığa göre çocuk tecavüzcüsü olan biriyle birlikte olup olması gerektiğini bize danışan kadınlara da " Ayyy canım boş veeeer, sonuçta bizim kocişler de geçmişte bir çocuğa tecavüz etmiş olabilir, nerden bilebiliriz ki, birlikte ol tabi o adamla, hatta evlen. " diyelim.
Hayır ben gerçekten anlayamıyorum bu mantığı. Neysee kendine yakıştıranlara harem hayatlarına başarılar diliyorum. Uslu bir cariye olurlarsa belki birgün padişahın gözdesi olabilirler.

Neyseee bu zihniyetini hayatındaki erkeklere de yansıtıyorsan evlendikten sonra doğum kontrol hapıyla değil prezarvatifle korun derim. Naçizane tavsiyem.

peki sizce benim bu dersleri sizden almaya ihityacım var mı? yokkk.. hayat benim fikir benim. saygı duymak zorunda mısınız? evet.. o zaman sessizlik lütfen. teşekkürler..

Bu yaşindan sonra egitimini ben verecek degilim. O annenle babanin göreviydi ama malesef sonra biz uğrasiyoruz

Sen insanlara saygi goster sonra saygi bekle ..
Millete konuşma dersi vermeyi biliyorsun ama o mahalle ağzıymış bu bilmem neymiş ?
Kimseyi kullandıgı kelimelerden dolayı yeremezsin. Cunku sana karşi kullanilmiyor aralarindaki diyalog oyle seni ilgilendiren birsey yok ..

Geneleve varoşlardaki erkekler gider. Sosyokültürel tabakanın daha üstündeki erkekler eğer birlikte olacaklarsa kız arkadaşlarıyla olurlar. Çevrenizi değiştirin bence.

Kendin kandırmak Türk kadınlarına vergi cidden.

%100 katılıyorum her noktaya virgüle.

Genelevdi, erkek ihtiyacı var vb stil varoş erkekler takılıyor zaten, akabinde aynı zihniyetteki el değmemiş kızlarla evleniyorlar. Kafalar birbirlerine uygun yani , benden uzak olsunlar da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…