• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ailesiyle tanıştırmıyor :(

Yaaa Allah seni ne etmesin yaaaa. Ben de zannettim marjinal bir kızsın. Kolların göğsün ne bileyim ejderha, kartal dövmeleriyle dolu. Atatürk dövmesini kim yadırgayacak. Kötü bile düşündürtmez.

aynen kolumda Atatürk omuzumda koca bir kartal var .ama şurada yazılan yorumlar öyle doğru ki ne diyeceğimi bilemiyorum

evlenmesi merkalisi gorunmek bi kiz için dezavantajdir ama senin durumun farkli

sevgiline deki
ya ciddi bi adam atalim aylenle tani$tir beni ( benim annemin seni evlatlik alacak hali yok ya de)
yada bu i$ burda bitsin de
kesin ve net konu$malisin , ya hep ya hiç ..
gerçekten sinir bozucu
ba$inizda babanin olamamasini kullaniyor bu adam ..
face dedigin evlilik burosu deil ya, imam nikahli e$i ni$anlisi vs olabilir .. bu kadar guvenme facede $unu yazdi bunu yazdi diye ..

her halukarda ortaada anormal bi durum var ve sinir bozucu bu anormallik

nede güzel yazmışsın :43: ya tanıştırıcak yada beni kaybedicek..

yazdıklarını okuyunca aklıma gelen ilk durum;
birbirinizi seviyosunuz.. ailenle tanıştı.. düzenli , mutlu tam istediği gibi bir aile.. ama kendi ailesi öyle değil.. belli ki evde huzuru yok ki her akşam saat 11 e kadar sizde.. seni tanıştırmayı düşündü ama nasıl tepki vereceğini bilemedi , çünkü aile yapılarınız çok ters.. onun istediği , huzur bulduğu aile sizin ki gibi bir aile.. beraber yemek yenilen , pikniklere gidilen , geciktiğinde yemek için bekleyen bir aile...

ikinci durumda;
ohh iyi yere tezgah açmış paşa.. akşam yiyeyim içeyim.. sevgilimi koluma takıp gezeyim.. ama işi resmiyete , ciddiyete dökmeyeyim.. ailesiyle konuşmaya da cesareti yok belki... ailende değer veriyo , daha ne istesin ki...

işin özü o adamı sen tanıyosun canım.. en olmadı annen konuşsun "oğlum hepimiz seni seviyoruz , bak ailemize de kattık , ailen bu konuda ne düşünüyo yada sen geleceğiniz için ne düşünüyosun...? Normalde kız annesinin soracağı şeyler değil biliyorum ama senden bu yönde bir şey olmayınca ben devreye girmek durumunda kaldım" flan desin...

o kadar doğru yazmışsın ki canım..bizim ev huzur dolu,düzenli.ailem onu çok seviyor,anneme söyledim zaten..anne burası otel değil,ben söyleyemiyorum bari sen lafı sok ..yada direk resti çek dedim..kaybedersekte defolsun dedim..yaşım 30 olcak ama ben hala boş işler peşindeyim bakarmısınız yaa :43:

Yaaa Allah seni ne etmesin yaaaa. Ben de zannettim marjinal bir kızsın. Kolların göğsün ne bileyim ejderha, kartal dövmeleriyle dolu. Atatürk dövmesini kim yadırgayacak. Kötü bile düşündürtmez.

bazı kesimlerde o atatürk dövmesi kolların dolu ejderha olmasından daha kötü bebeğim

Son düzenleme:
arkadaşlar koşun koşun..annem resti çekti :18: burası otel değil anneni aileni getir tanışalım.nişan falan ne gerekiyosa yapalım dedi ..annemi gaza getirdim :33: oda dedi ki biz mardinliyiz bizde önceden tanışma görüşme yok..ben bu kız dicem, ailem gidip isticek dedi..ama şuan aile sorunlarımız olduğu için az zaman alabilir dedi ..bende dedim ki fazla beklemem haberin olsun..aile sorunların bizi ilgilendirmez dedim..annemden cesaret alıp..:27: yaşım 30 a geliyor artık yuva kurmak istiyorum dedim.ailen istemiyomu yoksa beni ve ailemi dedim..yok seni biliyorlar zaten dedi..yani artık köşeye sıkıştı..ailesini evime getirekten başka çaresi yok :47:

arkadaşlar koşun koşun..annem resti çekti :18: burası otel değil anneni aileni getir tanışalım.nişan falan ne gerekiyosa yapalım dedi ..annemi gaza getirdim :33: oda dedi ki biz mardinliyiz bizde önceden tanışma görüşme yok..ben bu kız dicem, ailem gidip isticek dedi..ama şuan aile sorunlarımız olduğu için az zaman alabilir dedi ..bende dedim ki fazla beklemem haberin olsun..aile sorunların bizi ilgilendirmez dedim..annemden cesaret alıp..:27: yaşım 30 a geliyor artık yuva kurmak istiyorum dedim.ailen istemiyomu yoksa beni ve ailemi dedim..yok seni biliyorlar zaten dedi..yani artık köşeye sıkıştı..ailesini evime getirekten başka çaresi yok :47:

harika olmuş valla simdi biraz soğuk davransınlar ama ailesi gelene kadar aile sorunuyla tanışmamakta çok mantıksız bence kendi aranızda nişanda olabilir illa düğün zurna mı olcak nişan istemeye geldiklerinde yüzükte taksınlar onlar sölesin sorunumuz vardı gelemedik uzadı diye bana hiç inandırıcı gelmedi neden daha önceden sölemedide sıkışınca sölüyo sorun morun e naptı çıktı gitti mi sonra

olayı dövmeye , dine bağlamadan şunu söylemek istiyorum.
biz kadınlar bazen nasıl görmek istiyorsak olayları öyle algılıyoruz.maalesef ki bu bir gerçek.size bu kadar
"aşırı" gidip gelmesi,sürekli sizinle vakit geçirmesi bana göre normal değil anormal bir durumdur.sen bunu alıgılayamıyor,aksine
sevgi göstergesi kabul ediyorsun yaptıklarını.henüz ortada bir ciddiyet yokken ailenizin içine bu kadar girmesi ne kadar enteresan!!

üstelik, ailesini bile tanımadığın bir insan.bu çocuğun niyeti sen değil başka şeylerde olabilir, dikkat et.

olayı dövmeye , dine bağlamadan şunu söylemek istiyorum.
biz kadınlar bazen nasıl görmek istiyorsak olayları öyle algılıyoruz.maalesef ki bu bir gerçek.size bu kadar
"aşırı" gidip gelmesi,sürekli sizinle vakit geçirmesi bana göre normal değil anormal bir durumdur.sen bunu alıgılayamıyor,aksine
sevgi göstergesi kabul ediyorsun yaptıklarını.henüz ortada bir ciddiyet yokken ailenizin içine bu kadar girmesi ne kadar enteresan!!

üstelik, ailesini bile tanımadığın bir insan.bu çocuğun niyeti sen değil başka şeylerde olabilir, dikkat et.

haklısın canım..zamanı gelince istetecem seni dedi..ben ve ailem fazla beklemeyiz haberin olsun dedim..tamam dedi ..şimdi beklemeye geçtik artık.:18:

tekrar konuştum canlarım..zamanı ve yeri geldiğinde en güzel şekilde olcak herşey dedi...bu arada annem bize gelmesini yasakladı....ama ben artık evlenmede teklif etse gururum incindi..kabul etmicem...annemde bende evlilik delisi ,bende koca delisi gibi göründüm..gururum incindi resmen :43:

merhaba kızlar.benim çok mutlu bir ilişkim ve beni çok seven bir erkek arkadaşım var..ailemle tanıştırdım çok iyi anlaştılar..haftanın 7 günü bizim evde akşamları..saat 11 den önce kendi evine gitmiyor..kardeşim enişte ,annem oğlum diyor..ben dışarı çıkalım dediğimde bile yok eve gidelim annenle kardeşinle oturalım .yemeğimizi onlarla yiyelim diyor..haftanın 3 günü çiçekle gelir eve..sürekli msjlar bitmek bilmeyen..sevgiden boğuyor resmen beni ...hatta bizim mersinde olaylar çok olur..polis bütün mahalleyi biber gazına bürümüştü,onda bile anneme dedi ki sizde kalabilirmiyim.annem tabiki oğlum dedi..gel gelelim sorunuma..bizde yatıp kalkan aileme bu kadar düşkün olan ,annemi beni kardeşimi yemeklere pikniklere götüren adam,bırak evlenme teklif etmeyi ne ailesinden bahsediyor bize..nede tanıştırmaktan..kafayı yicem yaa..o benim aileme bu kadar girmişken,neden beni kendi ailesiyle tanıştırmıyor..acaba şundan olabilirmi ? ben türküm ve dövmelerim var vücudumda,,onun ailesi ise mardinli ve mutasıplar :14:

Benim aklıma şöyle birşey geliyor, yani eğer seni ailesiyle tanıştırırsa, tanışır tanışmaz hemen olaylar ciddileşir çok kısa sürede olaylar evliliğe gidebilir. Onun aile yapısı biraz arkadaşlığı uzatma yönünde uygun değildir. Belki o da biraz zamanı uzatıyordur. Vakti gelince ve evlenmeye karar verdiğinizde sizi tanıştıracak bes belli, çekiniyor olabilir.

Ama öte yandan ben de arkadaşlara katılıyorum dediklerinde, ailenizle arasında mesafe olsaydı daha iyiydi. Sizin aileniz çok iyi niyetliymiş kaynaşmışlar hemen. O da bakıyor ki çok rahatsınız, bu konuyu geciktiriyorda geciktiriyor. Kimbilir nezaman teklif edecek?, evlenip evlenmeme isteği bile belli değilmiş... şuanki hayatından çok memnunsa ve siz de bu sıkıntınızı dile getirmiyorsanız kimbilir nekadar daha böyle sürdürecek...

Umarım talihin yüzüne güler, hayırlısı olsun ikiniz için de...

Benim aklıma şöyle birşey geliyor, yani eğer seni ailesiyle tanıştırırsa, tanışır tanışmaz hemen olaylar ciddileşir çok kısa sürede olaylar evliliğe gidebilir. Onun aile yapısı biraz arkadaşlığı uzatma yönünde uygun değildir. Belki o da biraz zamanı uzatıyordur. Vakti gelince ve evlenmeye karar verdiğinizde sizi tanıştıracak bes belli, çekiniyor olabilir.

Ama öte yandan ben de arkadaşlara katılıyorum dediklerinde, ailenizle arasında mesafe olsaydı daha iyiydi. Sizin aileniz çok iyi niyetliymiş kaynaşmışlar hemen. O da bakıyor ki çok rahatsınız, bu konuyu geciktiriyorda geciktiriyor. Kimbilir nezaman teklif edecek?, evlenip evlenmeme isteği bile belli değilmiş... şuanki hayatından çok memnunsa ve siz de bu sıkıntınızı dile getirmiyorsanız kimbilir nekadar daha böyle sürdürecek...

Umarım talihin yüzüne güler, hayırlısı olsun ikiniz için de...

aynen canım doğulu oldukları için tanışır tanışmaz evlenmek gerekiyomuş..oda dedi ki zamanı gelince en güzel şekilde olcak herşey..dedim zamanı gelince ne zaman kaç sene sonra dedim ..yuh o kadar uzamaz dedi..evli değil tabiki ondan eminim..birde benim patronumda aynı erkek arkadaşım gibi mardinli..bak kızım bu adam seni almaz.biz çizgiden çıkmayız..mardinliler ve doğulular kapalı kız alır ve asla senin gibi dövleri kızları almayız biz dedi..yol yakınken üzülmemek için aurıl dedi..ama sevgilim çok seviyor beni..ayrılmak istedim,ölürüm ben dedi :43:

Üzülme keşke sana bunu daha önceden söyleseydi böylece onu bu kadar beklemek zorunda kalmazdın.

benim ki de tanıştırmıyordu sudan sebepelri çoktu yok ramazan, yok bayram yok olmaz yok bilmem ne, ne zaman memur oldum o zaman tanışma şerefine erdimde huzurlarına çıktım

Back
X